הבהרה אחרונה בהחלט..
1 לא איכפת לי תמונה לא תמונה אנונימיות לא או כן...אישית אני בעד פתיחות אמיתיות וחשיפה. מה שהפריע לי זו הדרך בה נחסמה ההודעה ונמחקה למעשה! זה החשוב. ללא התראה לפני ללא מסר לפני..ויש אפילו למנהלת בנסיון את הטלפון שלי. אז אני כתבתי ביקורת...הייתה דרך טובה יותר ללבן את זה. עשינו שיחות לא פעם במסרים.
2 לא מקובל עליי שלא ניתן לתת ביקורת..לראש הממשלה נותנים ביקורת אוי לו אם יגלו כי השתיק מישהו..אז למנהלת בפורום לא? ההתנהלות הזו של למחוק אוטומטית מעידה בעיניי על שררה וחולשה לכוח שאנשים חלשים משתמשים בה.
3 מי שהיה בצ'ט יכול להעיד שגם שם חסמו מילים שונות..את שם האתר תפוז לא ניתן לכתוב...למה? שלא יביעו מפורשות תפוז ככה או ככה.. אתר מתחרה שלשם עברו רבים מתפוז שמו טרנד .נחסם לכתיבה ..ועוד ועוד...זו אווירה של שלטון שררה , מקום בו אי אפשר לקיים את הזכות הדמוקרטית של כל אחד לכתוב כרצונו במסגרת החוק. האווירה הזו פתאם צצה פה גם...אז גם ההצעה תתלונן ירדה מן הפרק..
4 אתם בטוחים שאתם רוצים מקום שמשתיק אחרים כי הם מביעים ביקורת?..אתם בטוחים שמחר זה לא יקרה לכם? תחשבו טוב טוב...
5 אני לא מחרה על המקום של מנהלת בניסיון..למעשה הציעו לי לנהל פורום מחשבים מזמן ..וסרבתי לא רוצה את זה עליי אני מתפקד הכי טוב ללא לחץ של אחריות וכו'..כך שלא אישי נגדה או נגד אחרים.
6 לאור כל הנ"ל אני לא חושב שאני יכול להשאר פה לא שיש לי עכשיו בראש שאם אדבר משהו שלא נראה למנהל כי אך ורק כי זה מפריע לו אישית..או כי הוא לא יכול להתמודד..יש לי תקשיים שלי בחיים לא צריך עוד על הראש. וכאמור אני במיטבי שלא יושבים לי על הראש..או שאני על ראש של מישהו.
לסיכום כל ההנהלות הזו לא ראויה בעיניי פוגענית ומזלזלת במי שסה"כ אתם גם אמרתם תרם רבות כבר מעל שנה חודש משנפתח הפורום ...ידע להעריך את העזרה שקיבל..לקח על עצמו לנסות להרים את הצ'ט אף כי לא אהב את הרעיון ושקד על כך במלוא הרצינות ..ועל מה סה"כ? על ביקורת זכות של כל אדם במדינה חופשית להביע!!
כל אחת ואחד שיבחרו את דרכם...אני החלטתי שאין טעם להלחם בטחנות רוח...ואין סיכוי לשנות את ההתנהלות הזו של האתר...על מי מנהל את הפורומים...אין לי שליטה...ראיתם מנהל פורום מחשבים מה אמר..הוא דרכו כזו מנהלת בנסיון דרכה שונה...טובה לפורום? אתם תשקלו אני לא צד בעיניין..לא רוצה להיות. כבן אדם היא איכפתית חמה דואגת ואף הביעה רצון ממשי לעזור אין פה עיניין אישי..שלא תטעו.
אני בפורום הזה לאור מה שהיה..לא מסוגל להשאר ..ראיתם איזה סערה עורר בי כל העיניין ..בנשיפה אחת כל האוויר מן המפרשים ירד..עכשיו יקח זמן שאחזור לעצמי..למכה הזו לא ציפיתי וזה כואב יותר.
תמו דבריי ,היו שלום