הבהרה (אלת הירח תקראי)

canimal

New member
זה תגובה להודעה שלי???

אז כנראה לא הבנת נכון כי אני מסכימה אריתך. אלה רמיזות ובסדר כל אחד מפרש דברים איך שהוא רואה אותם. לא אמרתי שזה נכון יותר שהיא ככה או ככה. והרבה אנשים מתייגים את עצמם ולא כל התויות זה דבר שלילי. זה רק שלילי אם מאחורי התוית באה דעה קדומה כלשהי. אם מישהו אומר שהוא אדם לבן או שחור או גבוה או נמוך או סטרייטי או ביי או מה שהוא הוא לא יהיה זה חלק מהגדרה עצמית שמבהירה לצד השני מאפיינים של הנאדם. וכל אדם נאור יודע שזה לא שחור או לבן אבל זה מאפיין.

לא נורא. קורה.

קצת הפריע לי שיצא מזה שהסאבטקסט הוא סתם רמיזות בשביל להעלות את הרייטינג ולשמח את כולם. בקשר להגדרות, את צודקת, ולא מפריע לי כשאנשים מגדירים את עצמם, כי הם היחידים שיכולים לדעת אם זה מתאים או לא, אבל אנשים כל כך מהירים להגדיר אנשים אחרים. קחי לדוגמא הומוסקסואליות. אני חושבת שהומוסקסואל הוא מי שאומר שהוא הומוסקסואל, ואף אחד לא ישכנע אותי שזה בסדר בשביל אחרים להגיד לבן אדם מה הוא כן ומה הוא לא. עוד יותר מזה אני שונאת שכמישהו כבר משתייך לקבוצה, אם מרצון ואם לא מרצון (יש הבדל בין הבחירה שלי להיות פמיניסטית, לבין העובדה שאני אישה, שזה לא אני בחרתי, לכאן או לכאן), אז יש הכללות גורפות וציפיות שהבנאדם יתנהג כמו אישה, או הומו, או פמיניסטית, או שחור וכו´. ב"זינה" המון פעמים המסר הוא לא לעשות חלוקות של שחור ולבן. לא לשפוט אנשים על סמך ידע שטחי או התנהגות מסוימת (תחשבו על מה שזינה אמרה בסוף HERE SHE COMES, MISS AMPHIPOLIS, או מה שגבריאל אמרה לג´וקסר בקשר לג´ייס). לכן במיוחד מפריע לי כשאנשים שמזדהים כמעריצי הסדרה עושים את זה (אני לא מדברת עליך אישית).

korinalir

New member
לדעתי

למרות שאני מעדיפה את זינה עם גברים הסאבטקסט נחמד ומוסיף לסדרה. ואגב אני מכירה הרבה בחורות סטיירטיות שעם חברות טובות שלהן קצת חורגות לפעמים קרבה רגשית מובילה לפיזית...
ואגב אם להיות נאמנים לתקופה ביוון העתיקה הרוב היו ביי סקסואל אז יתכן שכל הדמויות בסדרה גם וגם לא היה ממש צורך להגדרה מוחלטת של נטייה מינית מי שבא ברוך הבא

למעלה