הבהרה בנוגע לפורנו ועירום

../images/Emo40.gif היום ב-../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo202.gif

חגי אורן, יו"ר מועצת תלמידים ארצית יתארח בפורום לימודים ושיעורי בית בין השעות 17.00-18.00 וישיב על שאלות בנושא זכויות תלמידי מדינת ישראל ופעילות מועצת התלמידים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=321&msgid=90205942
משה זורע, פסל ויורד ים, יתארח הערב בשעה 18:00 בפורום אמנות. שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=208&msgid=90124708
רוצים לעשות נס חנוכה? בפורום למען הקהילה מתארגנים למען ילדים נזקקים ומעוטי יכולת, במטרה להאיר להם את החג. הקליקו על הקישור, וגלו איך גם אתם יכולים לעזור להם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=90142572

אני חושבת שיכלת לשרשר ל../images/Emo32.gif

והיה פה דיון על זה תעבור עוד כמה עמודים אחורה ותמצא את הדיון
אני נגעלת ומעדיפה לוותר על התענוג

always be me mc

New member
לא להעביר תכני עירום על גבי הפורום!

זו אזהרה לכולם
צריך לשמור פה על רמה כלשהיא. אם אתם רוצים תעבירו לו מחוץ לפורום. זו החלטה שלכם אבל ביקשתי בפירוש בכללי הפורום לא לשים תכנים לא ראויים. ואתה, אם אתה רוצה תמונות עירום אתה יכול גם לחפש בעצמך באינטרנט. תאמין לי שזה לא קשה למצוא

רמה על הזין

כמה אנחנו בפורום?3 אנשים.?אז חלאס....ושימי קצת לינקים,אולי אנשים יכנסו לפורום תכנים לא ראויים חחחחחחחחחח

always be me mc

New member
אוקי זו הזהרה ראשונה!../images/Emo18.gif

לא אסבול פה א)ירידות על הפורום. ב)זילזול בחברי הפורום(כן גם כאלו של 'מישהו שואל אותך') ג)מילים בוטות כמו בכותרת של ההודעה הזאת. ותקרא את ההודעה הראשית של השירשור לפני שאתה חושב להגיב

spelling

New member
הערה...

א.באחד הפעמים שחיפשתי תמונה של אליסה גם הופיעה תמונת ערוםש לה שלפי דעתי מזוייפת... זה פורום שיש בו ילדים ואסור לדבר על תכנים מהסוג הזה פה זה לא פורנוגרפיה..יש פורומים אחרים שנושא אני בטוח זה גם מעודד יחס משפיל לנשים (וחלק מהמקרים גברים) ...כל מי שיפר תתנאים הבססיים האלה לצערנו לא יוכל לקחת חלק מהפורום..חוצמזה שאנחנו מכבדים תשחקנית ואת הגולשים..תודה!

always be me mc

New member
הוא לא מיותר הוא נחוץ!

עם כמה שאני וגם אתה לא אוהבים אותו כנראה שהיה נחוץ להבהיר את החוקים בנוגע לנושא זה וכי יש אנשים שלא קוראים את חוקי הפורום ועכשיו כשהבהרתי אני מקווה מאוד שאנשים ילמדו מזה ובעתיד לא נצטרך לעבור את זה שוב

always be me mc

New member
הבהרה בנוגע לפורנו ועירום../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

בתור פורום שמכבד את השחקנית ושמכבד את עצמו(וגם את תפוז כמובן
) לא יועלו ולא יעברו פה בשום פנים ואופן תמונות,כרזות, סירטונים המציגים תכנים אלו! במקרה שיעלו לפה תמונות כנגד חוקי הפורום התמונות ימחקו לאלתר והמעלה אותם יקבל אזהרה
שאם תחזור על עצמה עוד פעמיים אני לא אהסס לחסום אותו. וכעת לעניין הדוכס הרומני: זה ממש לא לעניין שאתה בא ומבקש משהו שפוגע ברגשות של הרבה(אם לא כל) חברי הפורום וזה עוד יותר לא לעניין שאתה מתחיל להשמיץ ילדים ולבקר את הפורום כשהם חולקים על דעתך(עם שימוש במילים נלוזות), ולפי דעתך על הפורום וחבריו ולפי התכנים שבהם אתה מעוניין אני דיי בטוחה שהפורום הזה הוא לא המקום בשבילך ושיש מקומות יותר מתאימים לך להיות בהם. חפש אותם כי בשורה התחתונה: מי שלא מסוגל לכבד את חברי הפורום, את הפורום עצמו ואת השחקנית לא צריך להיות פה!
ושלא יחזרו שירשורים כגון שירשור זה שלמטה בעתיד
וכמו כן לא להמשיך בשום אופן את השירשור שלמטה! רצית תשובה לשאלתך? ענינו לך. אם אתה רוצה תמצא תמונות באמצעות האינטרנט(גוגל וכדומה)

גדי ב

New member
להורים / מבוגרים מודאגים

אני ממליץ על: K9 Web Protection התקנתי את זה, וזה עבד די טוב, אף כי להערכתי זה כן עושה בעיות במחשב, אז בזהירות, ותגבו את החומר שלכם (בכלל, עצה כללית). אם אתם צריכים עזרה טכנית עם זה, אני ב- alwaysfade ביאהו, אבל תשתדלו לבד, זה די פשוט, או שתיעזרו בילדי המחשבים שלכם להתקין את זה (אבל אל תתנו להם את הססמא!). פרט לבעייתיות טכנית, שאני חושב (לא בטוח) שיש שם, יש בעיה מסויימת עם זה להערכתי, כי בין הקטגוריות הרבות שאפשר לחסום, אין שם הפרדה, למשל, בין פורנו פרוורטי קשה, (לא חושב שאליסה השתתפה בקטגוריה זו) . . (גוונים שונים) . לבין אירוטיקה סטרייטית רכה, אבל יתכן שבמקרים מסויימים עדיף לחסום את שני העולמות האלה. גדי ב

איזה מזל שנשארו בעולם עוד

כאלה שאכפת להם מאיך צריך להיראות וכמוני אני בטוחה שאתם תמיד לא רואים קטעים כאלה

גדי ב

New member
תעוף מפה ומהר

אתה לא יכול לבזוז ככה יופי נשי נדיר, ולחלק אותו לכל גברבר מטומטם, (כמוני למשל במידה חלקית). גדי ב

למעלה