הבהרה בקשר Federal Skilled Worker — Simplifie

karasindo

New member
הבהרה בקשר Federal Skilled Worker — Simplifie

שלום הגשנו מסמכים "מקוצרים" בדצמבר 2006, למסלול הארוך (פדארלי) Federal Skilled Worker — Simplified Application באותה הגשה נדרש לא להוסיף את כל המסמכים הכוללים את האישורים עצמם (תעודות, לימודים, חתונה, משטרה וכו) מאז לא פנו אלינו. לפי מה שקראתי בפורום אנשי אפריל 2006 כבר קיבלו הזמנות לרופא השאלה באיזה שלב הם מבקשים את כל הטפסים? יחד עם הזימון לרופא? לפני? פיספסנו משהו? כמו כאן ראיתי שיש עדיפות לפי מקצועות באיזורים מסוימים לא זכור לי ששאלו לאיזה איזור אנחנו רוצים לעבור מתי זה קורה? תודה

Astroo

New member
4 חודשים לפני התחלת העיון בתיקך

תקבל מכתב עם בקשה להגיש את התיק המלא. את הזימון לרופא תקבל לאחר העיון בתיק, בתנאי שתעמוד בקריטריונים. אני הגשתי ב-1 לספטמבר ועוד לא קיבלתי מכתב כזה. כלומר, ב-4 החודשים הקרובים הם לא מתכוונים לטפל במגישי ספטמבר, קל וחומר דצמבר 2006.

ולגבי העדיפות לפי מקצועות, זה לא יחול על

מי שהגיש את הטופס המפושט לפני פברואר 2008, התיקים של אלה יעובדו כולם ואין מה לדאוג.

amirshuval

New member
צריך להמתין ולראות

איך תהיה ההתייחסות למישהו שהגיש לפני פברואר 2008 ויכול להנות מהשינוי בחוק.לפי מה שהבנתי הממשלה מבצעת קידוד מחודש לכל הבקשות בINVENTORY.

Astroo

New member
כלומר, גם מגישים ותיקים בעלי מקצוע מועדף

יכולים להנות מהחוק?

amirshuval

New member
אני מאמין שכך יהיה

המטרה בתאריך חציצה היא לקבוע באופן ברור לגבי מי עלולים לחול קריטריונים נוקשים יותר.לאחר תקדימי העבר הממשלה יודעת שלא ניתן להחיל את השינויי באופן רטרואקיבי על בקשות.אבל אין שום היגיון למנוע ממגיש מ2005 שעומד בדרישות החדשות וכבר המתין בתור,את מה שיינתן למגיש במרץ 2008.גם זה יכול להוות עילה לתביעה על אי הגינות.נצטרך לחכות ולראות.

למעלה