הבהרה והתנצלות

הבהרה והתנצלות ../images/Emo79.gif

חברים, לאחר בדיקה שנעשתה ע"י האחראי מצוות ההנהלה בתפוז, הוכח כי אכן משה לוי הוא האיש אשר עומד מאחורי הכינוי emel. מטבעכם, ואני מודה כי גם מטבעי, לא האמנו לדבר, אך העניין אומת, ואני חושבת שמגיעה לאיש המוכשר הזה התנצלות קולקטיבית מצידנו. לפיכך, אבקש ממך סליחה, משה, על אי ההסדר של היותך בפורום.
וחג פסח שמח
הדר.

novemberain

New member
../images/Emo45.gif

וואו, איזה כבוד הוא לנו
ושאלה קטנטנה - אחרי שהתברר שמשה לוי, הוא משה לוי, לא כדאי למחוק את השרשור המכפיש הזה?

../images/Emo52.gif ../images/Emo70.gif

מה סליחה? אלפי סליחות! העולם הוירטואלי מוצף במציקנים ומתחזים שלא יהססו להשתמש בכל שם שימשוך אליהם קצת תשומת לב, וקבלת הפנים המביכה של חברי הפורום נבעה מנסיון עשיר עם פוחזים שכאלה. אני מקווה שלא נגרם נזק בלתי הפיך ושתמשיך לבקר אותנו בזמנך החופשי... חג שמח לך ולכולם!

Evil Muffin15

New member
אלפי סליחות והסבר קטן :)

השבח לקוטג' זה מין בדיחה פרטית וטיפשית שלי כמו שאומרים השבח לאל אני מאמינה שהקוטג' (של תנובה!) הוא המשיח והוא יביא שלום
אל תנסו אפילו להבין את מוחי הקודח
אלפי סליחות משה שפקפקנו בך

oranger

New member
|מבוכה גדולה...| אהמממ... ../images/Emo140.gif

לא חשבתי שאשתמש באייקון הזה אי פעם בהודעה... בתור אחת שבתום לב (באמת) נטלה חלק במה שהדר כינתה "אי הסדר", אני כמובן מצטרפת לשרשרת ההתנצלויות... אם לא הייתי קודם - האינטרנט עשה אותי מעט פרנואידית, ויחד עם הסקפטיות הקולקטיבית... ובקצרה, באמת כדאי לאייד מכאן את הת'רד העצוב הזה. סליחה, באמת. חג שמח. ובשם הפורום (אני מרשה לעצמי רגע), בתקווה שלא נעשה נזק בלתי הפיך עוד נראה אותך כאן. רותם.

paris2

New member
משה...

עכשיו אנחנו חברי הפורום צריכים לשיר לכבודך.. איך הגעת לפני הבייתה אחרי ההופעה בגבעת ברנר???

emel

New member
מתקבלת.

שמח לקבל את התנצלותכם, בסוף השבוע אתיישב מול המחשב ונתקשר בכיף. חג שמח!!!

cobainos

New member
מצטרף להתנצלות../images/Emo140.gif

,תודה לך איש מוכשר שאתה איתנו ככה מדבר מגובה העיניים

לא הייתי פה כשזה התרחש,

אבל נשמע כאילו היה פה שמח
וואי.. משה לוי קורא פה. נחמד. אגב, מתי יש הופעות בזמן הקרוב של יציאה? (השאלה מופנית למשה. אבל גם השאר יכולים להגיב
)

למעלה