הבהרה חשובה ועדכון לגבי שליחת מקצועית א

noam4u

New member
הבהרה חשובה ועדכון לגבי שליחת מקצועית א

שלום לכולם. רציתי להרגיע ולהבהיר... קיבלנו כבר מעל 500 פניות היום לשליחת המבחן. מכיוון שאנחנו עונים לכל אחד, זה לוקח זמן.... בשאיפה נספיק לשלוח לכולם הלילה ולמי שלא, אז אנחנו ממשיכים מחר על הבוקר. השחזורים ישלחו רק למי שמלאו את כל הפרטים... חשוב לי לציין שהשחזור ישלח לכ-ו-ל-ם, ולא רק לתלמידים שלנו אלא לכל התלמידים בכל המקומות בארץ... הסיבה שאנחנו מגבילים הפעם את הקבלה רק למי שנותן פרטים היא בשל ששחזורים שונים שלנו פורסמו מועתקים מילה במילה במכללות שונות ובאתרי אינטרנט אחרים, ללא מתן קרדיט לחברה או למשחזרים, דבר אשר מחייב אותנו בשמירה על רשימת המקבלים בשל זכויות יוצרים. אנא התאזרו בסבלנות. אני יכול להרגיע שהמבחן שוחזר במלואו ונפתר במלואו. כבר מצאנו מספר שאלות לערעור ומחר נפרסם אותן. כמו כן, אנו פונים עבורכם לרשות על מנת ליידע אותם על השאלות הבעייתיות שיש לפסול חלקית או באופן מלא ומקווים שיבלו את הערעור הראשוני שלנו. כמו תמיד, אנחנו כאן בשבילכם. שיהיה לילה טוב ובהצלחה! נועם

yuval244

New member
אכן צודק - אתם תותחים! מפרגן לכם, גם השיעורים

שהעברתם היו נהדרים וגם כעת, אחרי הבחינה - אתם פה בשבילנו. תודה רבה ! רק מתי השחזור כבר מגיע...

ד...

New member
תודה! ושאלה...

מה משמעות ערעור? אם יש שתי תשובות שעשויות להיות נכונות- יקבלו את שתיהן או את כל השאלה כפקטור? האם בעבר הרשות הכירה בערעור וזה חל באופן אוטומטי על כולם? תודה רבה!

noam4u

New member
משמעות ערעור

ערעור מוגש בדרך כלל על ידי הסטודנטים, לאחר קבלת הציונים. עם זאת, בשל הניסיון שלנו והקשרים שלנו לרשות, אנו מפנים אליהם לאחר כל מבחן שאלות בעייתיות. מניסיון העבר, כאשר מצאנו שאלות בעייתיות , התחשבו בהצעתנו ובדר"כ פסלו את השאלות. זהו שירות שאנחנו נותנים לסטודנטים. ערעור יכול להיות מלא או חלקי. אפשרות אחת היא לפסול את כל השאלה ואז כ-ו-ל-ם מקבלים 5 נקודות על השאלה. אפשרות שניה היא לקבל שתי תשובות (או אפילו שלוש) ואז כל מי שענה על אחת מהן יקבל את הניקוד. בהצלחה!

lizit1

New member
יש מישהו ששלחו לו כבר שיכול רק לרשום את

התשובות???

noam4u

New member
סבלנות.סבלנות..

כידוע לכם אנחנו לא מפרסמים דברים חלקיים, מה גם שסדר התשובות מעורבב. אנחנו עוברים אחד אחד ועונים על המיילים (בין אוכל, למקלחת להחלפת חיתול...) אז תהיו סבלנים
לילה טוב. מי שלא קיבל עדיין, יקבל בבוקר. אין צורך לשלוח לי שוב מייל. יש לי כבר קרוב ל 600 פניות. לאט לאט... כולם יקבלו עד מחר

למעלה