הבהרה חשובה

Dawn12

New member
הבהרה חשובה

אני חושב שאתם מכירים אותי כבר מספיק זמן כדי לדעת שמחיקת הודעות היא לא אופציה שאני אוהב להשתמש בה, וזה בלשון המעטה. כבר אמרו לי לא פעם שאני לא משתמש בה מספיק אבל גם כשהיו הודעות שהקשר בינן לבין צח"מ היה מקרי בהחלט החלטתי ברוב המקרים להשאיר אותן. אני מאמין שהפורום נועד כדי שכולנו נוכל להביע בו דעות באופן חופשי, ובעקבות האווירה החיובית שהתפתחה כאן ברור לי שלפעמים מתחשק גם לצאת מהבועה של ג'נואה סיטי ולפתח כאן דיונים אחרים. זה טבעי, זה חיובי, ואני בעד - אבל צריך גם לדעת מתי להפסיק ואיפה עובר הגבול. אני חושב שהנקודה ברורה ואין צורך להמשיך לדון בסוגייה. השרשור שנמחק חרג לגמרי מההתעסקות בצעירים חסרי מנוח, והמשיך להתפתח גם אחרי שביקשתי להפסיק אותו. אני בטוח שאלו מכם שמתעניינים בנושא ורוצים להמשיך לדון בו ימצאו מקום מתאים יותר לעשות זאת. יש מספיק פורומים מבין האלף ומשהו שקיימים בתפוז שנועדו לכך אבל זה לא אחד מהם. בקיצור - בואו נחזור להתעסק בפיליס. בשביל זה אנחנו כאן.

עם כל הכבוד

לדעתי אתה טועה כאן. זה טבעי ששרשורים יתפתחו לנושאים שונים שקשורים לחיים. לא היתה שום העלבה (ברמה אישית או כללית כלפי קבוצה מסויימת) אלא רק ויכוח על נושא מעניין. מבחינתי אפשר להשוות את זה בדיוק כמו לשרשור שהיה על מעמד הנשים, והתורות שמתרוצצות בקרב האוכלוסייה. הדיון כאן דווקא היה מאוד מעניין (אתה בעצמך אמרת ש"למדת משהו חדש") ונסיון להבין משהו שמעבר לבועת צח"מ. נכון שזו לא מהות הפורום, אבל קורה ששרשורים מתפתחים ככה. תיאוריות פסיכולוגיות שונות, וגם במקרה זה - לא היתה דעה גזענית. דיברנו על עובדות גרידא. אני באופן אישי רציתי להבין את פייטון, אולי באמת הוא היה מצליח לפקוח את עיני ולהאירני לתובנה חדשה לגבי הנושא, אבל לא היה לו שכנוע למעשה. הרמוני עצמה סיפרה לגבי משפחתה, טענה שהוכיחה את הדברים, והיא עצמה לא נעלבה מכך או ראתה סיבה להיעלב, כי אין כאן שום העלבה. אני מסכים שזה נושא קצת רגיש למי ש"חי את זה", אבל לא באים במטרה לפגוע. כל עוד זה בגדר השאלות, ההתעניינות והחקירה בנסיון להבין זה לגיטימי. נכון שלא בשביל זה התכנסנו לכאן, אבל קורה שעולים נושאים שונים.

taish

New member
הרמוניקה, את יכולה לשלוח גם לי?

גם לי אין מושג על מה היה השרשור, ואני רוצה להבין על מה כל הרעש...

SoldieRonit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo62.gif יש לי רעיון ../images/Emo8.gif

בואו נתעסק בזה שעברתי טסט
ו....................כולכם מקבלים טרמפ לג'ואנה סיטי

anatotel

New member
אה... זכרונות...

אני עברתי טסט שני, אבל המורה נהיגה שלי אמר לי שלא עברתי ורק למחרת התקשר להגיד לי- אופס, התבלבלתי, כן עברת!

SoldieRonit

New member
זה בסדר,אני משאירה את זה לאח שלי

(רציתי לכתוב "אני עסוקה בלדפוק דברים אחרי *
*,אבל ויתרתי-כי יש פה ילדים קטנים
)
ומה ברוכה הבאה

taish

New member
מזל-טוב רונית!

לי יש טסט שני עוד כמה ימים...

מזל-טוב רוניתוש... ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני זוכרת כשאני עברתי טסט הרגשתי כאילו חציתי הר...

למעלה