הבהרה לגבי ה"פסטי-קומיקס"

Emblem Wearer

New member
הבהרה לגבי ה"פסטי-קומיקס"

הבהרה לגבי ה"פסטי-קומיקס" שיערך ביום רביעי ה24.12 ב"בית ציוני אמריקה" שבתל אביב: מפאת חוסר מיקום מתאים, לא יערכו בסוף סדנאות לימוד קומיקס של "אמבלם". אבל (!) כן תהיה השקה של קלפי "אמבלם קומיקס" והחוברת "אדירי התכלת" (של עופר זנזורי). ההשקה המשותפת תהיה בדוכן שיפעיל עופר זנזורי. במהלך חלק מהיום, גם אני (גל) אקח חלק בדוכן וייתכן כי גם חברי "אמבלם" אחרים יקפצו להגיד שלום. חג שמח !

כן

אני חושב שאתה מתכוון לסידרת המשך לאבנג'רס. כשספיידר-גירל יצאה לאור הצטרפו אליה כמה סדרות שהיו באותו "עולם", מעין עתיד אפשרי לעולם של מרוול. בעוד ספיידר-גירל סיפר על הבת של ספיידר-מן, היי-נקסט סיפר על החברים החדשים בקבוצה של האבנג'רס אחרי שהחברים המקוריים נעלמו. כיום רק ספיידר-גירל שרדה מכל העסק.

Scarlet Spider

New member
ראיתי את זה, זה דיי עלוב, כמעט כולם

לנקבות (לא שיש לי בעיה עם זה) אירונמן ממש צוייר יפה אבל ג'אגרנט?!?! פיספסתי משהו באוונג'רס?!

Emblem Wearer

New member
אולי תפתחו שירשור אחר?

ההודעה המקורית התייחסה לדוכן של "אמבלם" ב"פסטי-קומיקס". אני חושב ששימוש בכותרות מוקצנות (בהתייחסות ל A-NEXT), עלול ליצור הקשרים מוטעים. תודה.

מה רע ב"נקבות"?

ספיידר-גירל הובילה מהפכה פמיניסטית בה הרבה מהדמויות של העולם הזה הן בנות. לדעתי יש מחסור אדיר בדמויות נשיות בעולם של מרוול, בטח כאלו שמככבות בסדרות שלהן ולא רק מספקות את מנת הציצי הקבועה לסדרות של קבוצות. השימוש במילה "נקבות" לא ממש עושה עלי רושם ואני בטוח שלא על אחרים פה. בכל אופן, גל צודק. פעם הבאה תתחיל שרשור חדש בשביל נושא שבכלל בכלל לא קשור להודעה שאתה עונה לה.

למעלה