הבהרה לגבי פרסומים ספאם וכו'

2המרפא

New member
הבהרה לגבי פרסומים ספאם וכו'

ככה לאור התופעה שפרחה בזמן שלא הייתה הנהלה אני מרגיש צורך להבהיר כמה דברים. מעכשיו לא יהיו יותר פרסומים כמו הבחור ההוא שפרסם "פוקר אמיתי" וההוא שנתן לו קונטרה עם הויקטור צ'נדלר, תעשו לביתכם לא פה, כל ספאם ופרסום אתרים כאלה ואחרים שנובעים ממניעים כלכליים ימחק. הדברים היחידים בתחום הזה שאני מוכן לקבל זה פוקר סטרטג'י, ובנקרולים בחינם כי אני מרגיש שזה עוזר לכל הקהילה ולא אכפת לי שאנשים ירוויחו מזה קצת ככה אני התחלתי בפול טילט. בעלי פארטיות למיניהם פה זה לא המקום ולא קהל היעד שלכם אתם יודעים מצוין איפה לפרסם אני גם משחק שם מדי פעם אבל פה זה לא המקום לזה וההודעות האלו ימחקו גם. שאלות, בקשותת טענות כאלה ואחרות לשרשור הזה.

הצעה

אולי כדאי לפרסם בטאגליינס את כל האתרים שנותנים 50$ במתנה במקום שכל שבוע מישהו אחר יפרסם את אותו האתר אבל דרך הקישור שלו.

2המרפא

New member
לא מפריע לי שאנשים יעשו כמה דולרים מזה

שנינו יודעים שזה לא סכומים. אבל כל שאר הזבל שנראה פורח בתקופה האחרונה יעלם. לעת עתה כל מה שהיה עד עכשיו אני לא מוחק אבל החל מהיום זה נגמר

shaywh

New member
לא נראה לי שזה צריך להיות בצורה אבסולוטית

פרסום במסווה של תוכן צריך להימחק. כאן אני לא רואה מקום לפשרה. זה גם תופס לגבי רוב הפרסומים שמעצבנים את הקהילה פה. פרסום במראה של פרסום, כל עוד זה לא הצפה זה סביר לדעתי. זה גם עוזר לפעמים להתעדכן מה קורה בתחום (למשל, התרגום החדש של הארינגטון). התנאי ההגיוני לדעתי הוא שהפרסום יהיה חד פעמי. אפשר גם לעשות טאגליינס (סוף סוף) ושם גם לשים מידע קבוע לגבי חנויות, ערכות פוקר וכו' לכל המעוניין. לגבי פארטיות אני לא אביע דעה, זה שייך כבר למנהלוס החדש שלנו. בכלל, אין לתפוז כללים מנחים בנושא?

2המרפא

New member
יש ואני אוכף אותם. בכלליות זה מעצבן

לגבי הטאגליינס אני אתיישב לעשות את זה כשיהיה לי קצת זמן. וכמו שאמרתי זה לא יהיה באופן גורף, אנשים שרוצים לעשות קצת לביתם על-ידי פרסום דברים מועילים כמו בנקרולים בחינם לא אכפת לי שיהיה להם בכיף ככה אני התחלתי בפול טילט.

darkAI

New member
לא הייתי פה זמן מה, אז קודם כל..

מזל טוב על הניהול
שמח לראות שיש לנו פה שוב מנהל פעיל ואתה בהחלט אחד המתאימים לתפקיד לדעתי. שנית, כמה המלצות/עצות בתור מישהו שניהל כבר מספר פורומים - זה יהיה מצויין לראות את רוב ההודעות הפרסומיות נמחקות, כל זמן כמובן שלא מגזימים עם זה. הפורום פעיל אבל לא פעיל בצורה שביום מתמלא פה עמודים שלמים בשרשורים חדשים, אז כאשר יש שרשורים פרסומיים כמו ההוא על ספר פוקר חדש שיצא, הפלגת פוקר נוספת או איזה מבצע חדש הוזלות חדש באחת מחנויות הפוקר הגדולות, או בסה"כ דברים שעשויים להיות שימושיים לקהילה - אפשר לתת להם להישאר. כמו גם, אם הפרסום בא כתשובה רלוונטית לשרשור שמישהו פתח/שאל שם משהו - גם טוב. מצד שני - יש דברים שפשוט מעצבנים וחייבים להימחק. הבחור שפעמיים בשבוע מפרסם פה את ה"$100 חינם באתר freerolls-משהו" ממש עלה לי על העצבים. רק בגללו רציתי פה מנהל שימחק את השרשורים שלו וייתן לו באן. סה"כ יש הרבה הודעות פרסומיות שיכולות להתפתח לשרשורים מעניינים או רלוונטיים עבור חברים בקהילה. כמובן שמנגד - יש דברים שפשוט מעצבנים וכולם מסכימים שצריכים להימחק. אני סומך עליך לעשות את ההחלטות הנכונות
בעיה נוספת היא שבתחום הפוקר, כמעט כל דבר מביא רווח למישהו. ספר פוקר חדש מביא רווח לאתר המכירות שמפורסם בשרשור ולסופר, הפלגת פוקר מביאה רווח למארגנים שלה, פארטיות ומשחקים ביתיים שמביאים רווח למארגן וכו' וכו', אבל כל אלה לא בהכרח דברים שצריכים להימחק כי הם רלוונטיים לפחות לחלק מחברי הקהילה. רעיון נחמד יכול להיות לפתוח שרשור מרכזי פעם בשבוע שבו כל מי שרוצה לפרסם משהו מסוג זה יכול לפרסם אותו שם. בכל מקרה, שוב, מזל טוב על הניהול

למעלה