הבהרה קטנה

הבהרה קטנה ../images/Emo26.gif

אנשים יקרים , לא כל מי שתומך בהתנתקות הוא שמאלני. אני למשל ועוד רבים וטובים כמוני תומך נלהב בהתנתקות שרק תביא ברכה ושגשוג למדינה ואני ימני בכל רמ"ח איברי ודעותיי, אז אנא מכם הפסיקו ישר לירות את ה"שמאלנים" ישר כתגובה לכל הודעה תומכת התנתקות, זה לא לעניין. תודה

מיטלוש8

New member
../images/Emo45.gif וגם...

כנ"ל לגבי חסימות הכבישים שישר יורים אותם על המתנחלים, ובעצם אילו כמה פעילי ימין קיצוני שרובם לא מתנחלים בכלל...

מיטלוש8

New member
חחחחחח ../images/Emo127.gif

אשכרה... מעניין מי הגדיר לך "ימני" ו"שמאלני" כשהיית קטן... בכל אופן לילה מצויין לכולכם! (או בוקר טוב... הגיע כבר העיתון!
)

עוד אחד שיקבע לי

אני יודע יפה מאוד מה הצבעתי בבחירות האחרונות. אני הכי ימני במשפחה, ונראה לי שיותא ימני ממך והמילדה הקטנה שפה

E טי

New member
תגדיר ימני

לפי ההגדרה שלי - אדם שמוכן למסור שטחים הוא לא ימני. אני לא קובע לך שום דבר, פשוט לפי ההגדרה המקובלת אתה לא ימני.

חחחחחחחחחחחחח

כלומר הוא יכול להצביע לליכוד ולשרון ועדיין להיחשב כשמאלני? ההכחשה עובדת אצלך במלוא הקיטור.

מיטלוש8

New member
אני תוהה לעצמי

מי הילדה הקטנה שפה, אבל ניחא לגבי הימני- באמת תגדיר ימני.. כנראה שההגדרות שלנו שונות לחלוטין.. אתה בכלל אדם מעניין... יודע את כל כוונות המתנחלים בלי בעצם להכיר אותם.. יודע עליי ועל כל הדתיים כל מיני דברים.. נגעל מהרבה סוגי אנשים... יפה..

silverhawk

New member
אולי התכוונת לכך בהומור, אך למקרה

שלא הרשה לי להודיע לך כי ימניים רבים אכן תומכים בתוכנית ההתנתקות. עם זאת, אישית אני מאמין כי ההפרדה בין מרכזי הימין והשמאל כבר לא חדה וברורה כמו פעם. ואם כבר, לא, שרון הוא ממש לא שמאלני.

אוקיי, תודה

זו התשובה שלי לילדה של הפורום וזה שעושה דווקא על כל הודעה [E טי או מי שזה לא יהיה]

live in hope

New member
זו הסיבה שיש רוב העם

להתנתקות. כי עזה מזמן היא לא סלע מחלוקת.גוש קטיף מזמן סומן בתור התנחלות מבודדות,שגוררת יותר מידי דם.

E טי

New member
רבין בעצמו אמר

שישמור על גושי התנחלויות בחבל עזה. המחלוקת היחידה היתה על נצרים...

למעלה