הבהרה: רוב מה שראיתן בסקס והעיר הגדולה וקראתן ב50 גוונים של

הבהרה: רוב מה שראיתן בסקס והעיר הגדולה וקראתן ב50 גוונים של

פורנו בצורת ספר... הינו בולשיט.

לא כל בחור שסיים קשר רציני ופגש אתכן בהפרש של חודש שבועיים או שנה
הולך לזמבר אתכן ולברוח כי רק ריבאונד זה הדרך לסיים קשר ולהמשיך הלאה.
ריבאונד דהיינו הבחור נזרק ובחוסר בטחון עצמי בקשר לגבריותו והמין השני ולכן
נוצר צורך לפגוע במישהי אחרת על ידי ניצול וזריקה.

לא כל מי שנעלם לכן באמצע התקשקשות ברשת הוא לא רציני.
לפעמים זה אתן, משדרות כל כך חוסר עניין בתקשורת ובנושא ההכרויות שמישהו מעדיף לדפדף הלאה בלי שום סגירה כי גם ככה כל שיחה איתכן יותר מעיקה מכיפית ומקדמת.

ולגברים- בימינו נורא מבלבל שנשים דורשות ומקבלות הכל (אמנם אני לא עד כדי כך זקן אז לא מכיר עידן אחר פחות שיוויוני), ועדיין הגבר בברירת מחדל
צריך להיות כל מה שהיה בעבר. להוכיח יכולת לפרנס, להתנצל, להוביל לדאוג להכל וכו'.

אבל למרות שזה מבלבל לא ממליץ להכנע למשחקי כח ולשבת לבד עם האגו
העיקר שלא התקשרתם בעצמכם כמו בני אדם, לא אמרתם סליחה מיוזמתכם
וחיכיתם שיחזרו אחריכם גם קצת. בסופם של כל אלו ישנה אפשרות שתצאו
צודקים אבל ברוב המקרים תצאו מכך לבד. לא עם קשר, לא עם זוגיות
ולא עם סקס אם בכך חפצתם. אז עדיף לעשות את הדבר הנכון...

ELLA1992

New member
אני חושבת שאתה צודק,כולן כאילו רגילות לתבנית אחת מסוימת

ולתסריט מסוים שהן הכירו, חוו, שמעו, ראו ...
והן תמיד משליכות את זה על יחסיהן שלהן, כל מקרה לגופו
לא צריך לחפש הסבר לכל התנהגות , כי אין בידינו מספיק מידע מדוע הצד השני הגיב כפי שהגיב, נהג כפי שנהג...
לכן חשוב לאמץ חשיבה יותר רחבה ופחות פרדיגמטית..
לא לעשות הכללות, לא להשוות, לא להשליך ...ולפעמים גם לשאול את עצמנו איך אנחנו תרמנו למה שקרה? בנוסף, לקחת בחשבון שלא הכל הוא כפי שנדמה..

ommerl

New member
ראית/קראת 50 גוונים? כי אין לזה קשר למה שכתבת..

לא הבנת את ההשלכה של הספר על הציבור..

זה היה ספר "מגרה" עבור נשים ועורר גל עניין רגעי בסאדו כאילו זה עבור כל זוג רגיל
וזכיה בלוטו עבור כל אישה שגבר עשיר יתעניין בה וישאר איתה אם רק תסכים
לגמחותיו וסטיותיו. העניין הוא שזה לא כך. והעניין הוא שלמרות זאת שהרבה ניסו סתם כי הספר גרם לעניין בכך.

Shamy

New member
תשמע יקירי

יש סיבה מאוד טובה שיש פורנו בספרים..

ספרים ופורנו כולל פורנו רך הם תוצאה של דמיון , פנטזיה , רצון למשהו שלא קיים במציאות.

בוודאי שהם "בולשיט" לא אמיתי , אחרת הם לא היו בספר..הם רק רצון או פרי דמיון של הסופר/ת שרצו אולי בדבר כזה ולכן כתבו את זה. אבל כנראה שאולי במשאלות ליבנו אולי חלקנו מתחברים גם לחקים מהספר הזה כי חלקנו רוצים ממנו או חושקים בכך בחדרי חדרים בתוך ליבנו.

אני שמחה שהספר/סרט עורר בך תגובה כה חזקה , כנראה שזה הפעיל משהו רגשי ומבחינת הסופר/במאי זה אומר שהעבודה שנעשתה- נעשתה באיכות גבוהה ! בעיניי לפחות סרט או משהו שהצליח לגרום לי לתגובה כנראה שהוא השפיע עליי מאוד או ריגש אותי מאוד או נגע בי בנקודה רגשית כלשהיא מאוד..בין אם אודה בכך ובין אם לא.

אני מודה לך על השרשור ..אני שמחה שפתחת אותו...אני שמחה לשמוע ממך דברים ברומו של עולם !! תמשיך להיות חלק אינגטרלי וכיפי בפורום שלנו

שיימי

לא ראיתי ולא קראתי אני חושב שהוא מפיל יותר נשים כי נשים

נמשכות הרבה יותר בקלות ו/או נדלקות דרך המוח והדמיון וגברים צריכים יותר את הגירוי ברמה הפיזית כדי להתניע. אני חושב שעמרי הוא זה עם העניין החזק בספר ובנושא...

ommerl

New member
לא ראית ולא קראת ואתה יודע כבר מה ההשלכות שלו על הציבור?

איך אתה יכול להביע דעה ולהסיק מסקנות לגבי משהו שאתה בכלל לא יודע מה הוא? זה כמו שאני אתחיל לדבר על שי חי ולהסביר לאיזה מגמות הוא גרם בחברה הישראלית ואני לא רואה בכלל האח הגדול.

sharpcookie

New member
לצערי אני כן ראיתי ומדובר בטראש מופרך

הנובע מזליגה של "תרבות" הפורנוגרפיה אל המיינסטרים הקולנועי / טלוויזיוני.
לא הבנתי מדוע הפוסט המקורי מופנה דווקא לנשים. אני חושבת שבקרב גברים ונשים כאחד (ובעיקר אצל בני נוער), סרטים בסגנון הנ"ל מעוותים לרעה את תפיסת המציאות וגורמים לקשיים במציאת זוגיות נורמטיבית. כנ"ל גם כל קליפ מוסיקלי שני שיוצא היום והרבה מאוד סדרות.

כי את ההשלכות והתופעה כולם חוו דרך המדיה החברתית והחדשות

ואני לא מדבר על הספר, אתה זה שמתעסק עם זה יותר מדי..

למעלה