הבהרה

דינהקרן

New member
הבהרה ../images/Emo4.gif

אני הרבה שנים מסתובבת באינטרנט ועד היום נמנעתי מלהכנס לפורומים. הפוליטיקה בפורומים מכבידה. אני פשוט לא יודעת לשחות בין המטרידנים והכועסים. פתגם שאני דבקה בו זה "למחשב יש כפתור כיבוי". אני נרשמתי כאן והצצתי בוואלה. להפתעתי הופיע בוואלה הודעה ממישהו בשם keren dina, וההודעה הייתה בעיני די שלילית. אז רציתי רק להבהיר שזו לא אני, ואין בכוונתי להגיב עליה שם. הבנתי שהרבה מבינכם מבקרים גם שם וגם כאן, ומכיוון שכאן כן הגבתי על דברים היה לי חשוב כאן כן להגיב. ובמידה שאתו keren dina במקרה קורא את זה - בהצלחה ואת השם שלי באנגלית כותבים karen ולא keren ולכולם סליחה שאני מכניסה לכאן משהו לא נעים אבל... דינה

tiaa1

New member
דינה בוקר טוב,את צודקת,

ישנו לפחות מטרידן אחד שכל פעם שהוא מזהה "שם חדש" הוא משתמש בו כאן אובפורום אחר, בדר"כ למטרטת לעג וניגוח אחרים. גם לי זה נראה אתמול מוזר, אבל לא יכולתי להגיד כלום עד שלא תגיבי. אני מקווה שתתעלמי ממנו ותמשיכי להכנס אלינו בכל פעם שיתחשק לך. בוקר טוב.

dodo281

New member
שלום דינה. ../images/Emo42.gif

שמחתי לקרוא דברייך לעייל. לא שמחתי לגלות שמטרידן משתמש גם בשמך. גם לי קרה כזאת - זמן קצר לאחר הופיעי בפורום בוואלה - הופיע מטרידן בשם RERE281 - ואז - נשאר שם זמן רב - וזרע מהומה והרס. מאחר ועניתי בוואלה - בחושבי כי אני מגיבה אלייך - אשאיר בוואלה - הודעה על כך - שאת הודעת כאן - שאין בינך לבין קרן דינה שהופיעה אצלינו ולא כלום. צר לי על עוגמת נפש. כל טוב !!!

daud

New member
כן דינה אני גם לא מופתע ../images/Emo13.gif

כולנו מכירים את הקטע וטוב שאת מסבה את תשומת ליבינו לכך, לי בוואלה קראו סוני (לפני שהעזתי לאמר שם כמה אמיתות והפכתי ללא רצוי) ואם תראי יש לי כמה מתחזים כאן ואפילו אנשים המתחזים אלי בפורומים אחרים מעבירים לי לפעמים הודעות שלהם ממש ממש מצחיק!! היו כמה קטעים ממש משעשעים

daud

New member
היי דינה אבל למה נעלמת ???

אני מקווה שזה לא קשור למטרידן כי כבר היו מקרים של אנשים נחמדים שנעלמו מהפורום בגלל הטרדות בעיקר מגמתיות ואישיות כלפיהם. בקיצור אם לא תשימי על המטרידן או על כל מי שמנסה להרחיק אותך מהפורום אז הכל יהיה בסדר. קחי עניינים בקלות.

dodo281

New member
"על משכבי בלילות חיפשתי....."

נכון, זו לא אמירה שלי - כי אם של "שיר השירים"

my last sony0

New member
בלחיצת מקש(הבל פה)../images/Emo41.gif

סוני התומך והאיכפתי מנפגעת מטרידנים מהחתלתול של סייב מהבת החולה של אחד מהפחד של מירה מסקדים מהחרדות של סרצה כמו בשיר-בום בום מדברים פקה פקה בקיצור ניצול ציני של מצוקות הזולת לצרכיו האישיים ולהשגת תומכים.

למעלה