הבהרה

הבהרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כתבו אלי מס' אנשים על התקרית שהיתה כאן אתמול. היו כאלה שפשוט לא הבינו את כוונת הדברים. לעיתים קיים צורך להעמיק את הבנת הנכתב וחבל שהיו כאלה שהגיבו באופן אמוציונלי במקום בדרך שכליתנית... אז ככה: 1. אין לי שום רגש שנאה לאיש / אשה כל שהם. 2. כל בני האדם נולדו שווים. 3. בניתוח פיזיולוגי - רגשי - תבונתי, קבעו גדולי החוקרים כי נשים וגברים שונים בתכונות שונות. נשים מסויימות טובות בעניינים מסויימים מגברים מסויימים וכו" וכו"... 4. "מה נשים רוצות" זו שאלה לנשים. רק הן יודעות בדיוק מה הן רוצות. 5. "מה גברים רוצים" זו שאלה לגברים. רק הם יודעים בדיוק מה הם רוצים. 6. באופן טבעי קיים מתח מתמיד הנושא אופי תחרותי בין שני המינים. 7. "מתח" זה נושא בחובו סכנות מלכודת רבות כמו זו שאני עצמי נקלעתי לה אמש. 8. אם מישהי / מישהו בפורום זה נפגע מדבריי בצורה זו או אחרת, הרי אני מביע לפניהם כאן ובאופן פומבי את התנצלותי הכנה. 9. פורום "תחבורה ציבורית" עוסק במאמרים מקצועיים, אספנות, צילום רכבות וכו" לזה ששאל את השאלה. איננו מתעסקים בשטויות ואתה מוזמן להכנס ולראות בעצמך. 10. לכל אחת / אחד תחביבים משלהם. גם מאהבת רכבת אפשר להתפרנס בכבוד לא קטן. הייתי שמח מאוד לצרף דווקא בנות לתחביב הזה הכולל טיולים בעקבות ממצאים הסטוריים, לימודיים ואחרים. כך קיימנו היום סיור רכבתי מדהים לחקר הפוספטים בהר צין שבנגב. 11. אשמח לענות לכל אחד אודות הנושא הנ"ל ושוב אומר: נשים זה דבר מקודש ולגבי המידות שצויינו: הדברים נאמרו באירוניה מוחלטת ! לילה טוב לכולם ! שלכם, אביתר.

שיחקת אותה..

למרות שיש לי הרגשה שאתה מתעב אותי, קראתי עכשיו את מה שכתבת והחלטתי להגיב.. מקווה שלא תתפרץ עלי באיזה מסר מאיים..
אחד הדברים שהכי מוציאים אותי משלוותי הם אנשים צרי אופקים, אתמול הצטיירת לי כאחד כזה, 1.70, תואר שני, עופית קטנה וחמודה.. הצלחת להרגיז אותי! במיוחד כאשר הפלת את כל תלונותיך על הבחורות הירושלמיות, שמהיכרותי האישית, רובן מקסימות וחכמות.. היופי כמובן הוא בעיני המתבונן, אז כל אחד והעדפותיו האישיות.. תתבונן סביבך, תראה כמה יופי חיצוני ופנימי שוכן בכל אחת ואחת, תהיה סובלני ותגלה בהן עולם ומלואו! אני אוהבת את ירושלים, אני אוהבת את האנשים שחיים בה, אני גאה להיקרא ירושלמית וחבל לי שלא כולם רואים את זה כך. בכל מקרה, צריך ביצים כדי לבקש סליחה בצורה כזאת.. הופתעתי לטובה. שולם?

בטח שולם !! גם בפנייך אני מתנצל

היות שגם את נפגעת מדבריי והדבר גרם לי צער עמוק !!!. אני לא נוהג להתפרץ אבל חוויה כמו זו שעברתי מוטטה לי את האמון במין השני. והיא דווקא לא היתה ירושלמית אלא מגבעתיים... אך כשמשקרים לך במשך שנה תמימה ואומרים לך שיש לה תואר ולבסוף מתברר שאפילו אין בגרות מלאה - אני חש כמו אדיוט ותמים ! לא אכפת לי תואר וכו". אכפת לי שיגידו את האמת ורק את האמת בפגישות הראשונות ! לחבר הכי טוב שלי אין אפילו כתה י' ואז מה ? אבל הוא אמין ולמרות שאני בעל תואר שלישי, אנחנו מוצאים שפה משותפת !! ושוב - סליחה !!! לילה נהדר, שלך, אביתר. אין כמו ירושלים שלנו !

PurpleGoat

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אז הכל נסלח ונשכח? אני חייבת לציין שאתה ציני בצורה מאוד.. אהמ.. משכנעת קצת קוממת אותנו אתמול =)

אז אני מתנצל גם בפנייך. זו לא בושה

להגיד סליחה. הגזמתי פחד עם הציניות. סליחההההההה ! שלך, אביתר.

למעלה