הבהרה

green lantern

New member
הבהרה

קודם כל, התמונות שהיו לא רלוונטיות נמחקו... כל מי שייצייר לא משנה כמה זה יפה... ציור שלא קשור לקומיקס,כמו קוסם עומד עם חרב ביד, שהוא לא פינאפ לפחות,כלומר אין טקסט מחובר שמסביר על הדמות, התמונה תימחק... ציורים המציגים דמות קומיקס מנגה לא צריכים לבוא עם הסבר מפורט, רק קצת רגע לא יזיק. ציורים המציגים דמות קומיקס אמריקאי קיימת,לא צריכים לבוא עם הסבר. ציורי פינאפ המציגים דמות חדשה, חובה לבוא עם רקע. ציורים עם בלונים זה בסדר על להשתדל להמעיט, ציורים עם ריבועים הם האופציה הטובה ביותר. כל מי שמוצא משהו לא בסדר בעבודות שציינתי להעיל או בתמונה שמחקתי יותר ממוזמן לשלוח מסר ולהסביר לי למה... תמונות של יעמדו בתקנון אפשר ואף רצוי להפנות לפורום אומנות או לפורום עיצוב גרפי...

The Crusader

New member
גרין לנטר אני לא מסכים איתך

מה זה משנה אם יש הסבר או לא אנשים מראים את הציורים שלהם כאן גם כדי לקבל הערות בונות ולהשתפר ואם ההסגנון מתאים לסגנון קומיקס אז מה זה משנה???

chatenoire

New member
מנהל יקר

בלי להמעיט בערכך או בערך הניהול שלך, אני לא מסכימה עם מערכת החוקים החדישה הזו. נכון, אין ספק שיש ציורים שיתאים להם יותר להיות בפורום מנגה או אמנות, או אפילו פנטזיה ומשחקי תפקידים. האואוור, אני מאמינה שכולנו חווינו את חוויית "הפעם הראשונה בפורום חדש", או לפחות התסכלנו מהצד על חסר-מזל אחר שעבר אותה, ויודעים שזה יכול להיות לא כל כך קל. להכנס למקום חדש לגמרי (למרות שברוב תפוז אנשים מכירים אחד את השני מפורומים שונים) ולהציג עבודות, זה עשוי להתקל בהתעלמות מוחלטת או בהערות לא-ידידותיות. כשאתה כבר מכיר את האנשים איתך בפורום והם מכירים אותך, יש סיכוי סביר יותר שהם יגיבו לך, בדרך זו או אחרת, לכן קל יותר לדבר איתם. נכון, לפעמים זה לא קשור לגמרי לנושא, ואם מישהו יציג פה יצירה פלסטית בשיש וגבס אני אסכים איתך שזה לא המקום, אבל לא צריך להיות נוקשה מדי. מה גם שלאחרונה, רוב ההודעות מתחילות מציור, שלפעמים לא קשור, אבל לפחות גורם לתנועה קלה כאן בפורום, שהציג סימני-גסיסה עד לפני זמן לא רב. אני חושבת ששווה לוותר קצת על פלגמטיות ונוקשות-נושאית בשביל טראפיק, לא?

illustrator

New member
נכון מאוד

ובנוסף לכל זה, גם מנגה זה קומיקס. יש הרבה ספרי קומיקס שמבוססים פנטזיה, וסדרות שלמות של קומיקס שמבוססות על משחקי תפקידים. לפני כמה זמן רצית להרחיב את הפורום לקומיקס ועוד משהו (לא אזכיר את ההצעה המגוחכת שהועלתה), עכשיו אתה מגביל לסוג מסוים של קומיקס?! וממתי חובה לתת רקע על הדמויות? העובדה שכתובות על הדמות כמה מילים הופכת את זה לקומיקס?! אין סיבה לא לאפשר לפורום לדון בסוגים שונים ומגוונים של קומיקס. וכפי שכבר נאמר, הייתי מצפה שאתה, כמנהל הפורום, תנסה לחשוב על דרכים להגדיל את התנועה בפורום, לא להגביל אותה.

ויאגרה

New member
דעתי...

החוקים החדשים אידיוטיים לחלוטין. קומיקס הוא סוג של אומנות, ובאומנות, נאמר פעם, אין דבר כזה שאין דבר כזה - כל אחד יכול לצייר מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה - עם רקע, בלי רקע, עם הסברים בצד, בלי הסברים בצד, עם פירוט באיזה כלים הוא הישתמש, בלי פירוט וכו´ וכו´. אתה לא צריך למחוק הודעות, לקבוע חוקים מטומטמים או להחליט לשנות את שם הפורום ולהפוך את הנושא שדנים בו למשהו אחר לגמרי בשביל להראות לנו שאתה מנהל...הצבע הכחול שבו השם שלך צבוע בהחלט מספיק.

green lantern

New member
מה אנ יגידלכם... בין כל הערות הלא

חכמות במיוחד על תלייתי, והשוואתי למנהל קודם... ואף לשטן עליי אדמות היטלר (ההערה שתמחק בהמשך, והגולש יוזהר).. שיכנתם אותי... אבל אל תגזימו עם ציורי גרפיטי... כי זה כבר מוגזם

illustrator

New member
מה רע בגרפיטי?

תזכיר לי להראות לך בהזדמנות חוברות קומיקס שצויירו ע"י Keith Giffen (דוגמא ראשונה שעלתה לי לראש) חוץ מזה שציורי הגרפיטי נתנו לנו כמה דוגמאות לא רעות לצביעה מסוג אחר למה שהורגלנו

Humus_Chipsalat

New member
פאק... דווקא אהבתי ת´הודעה הזאת

oh well... כנראה צריך לא להתעסק עם הוד מלכותו

sharki

New member
בונה אם אתה ככה לא מבין הומור...

ומוחק כל תגובה שאתה מקבל אז זו באמת דיקטטורה. מה מחקת את מה שרשמתי?! קצת פלפל לא יזיק לפורום היבש הזה אתה יודע! מה המרובעות הזאת נפלה עליך?
עכשיו אתה תימחק את זה נכון? איפה חופש הביטוי?! כלל לא הגזמנו בהערות. זה היה בטוב טעם ובחביבות. אף אחד לא מחפש להכפיש את שמך פה אם זה מה שאתה חושב. ודרך אגב, זה
לא היטלר. זה צ´אק נוריס. (השפם עושה לו את זה נכון?)

green lantern

New member
א. צ´אק נוריס הוא ג´ינג´י

וזה שריף ברוטיני, עד כאן הומור. ב. הודעה שבה כתוב הייל.. תימחק אוטומטית

DDN

New member
הייל זה לא רק בגרמנית.

יש לך את הביטוי באנגלית: All hail the chief. מה רע בו?

green lantern

New member
כולכם יודעים מה הכוונה בהייל

ולמה אני מתכוון בסוג ההודעה שתימחק...

למעלה