הבהרה

נגיעוT

New member
שוב אני מבקשת-מספיק

מיצינו את ההתנצחות המיותרת הזו. גם תומר וגם צלף הם מאלו שפעילים ואכפת להם. היתה פה אי הבנה-מקווה שנרגעו הרוחות בברכת שבת שלום מלי

הודעה לחברים המכובדים של הפורום

לא מכיר אתכם, אבל החוצפה של מספר אנשים כאן עוברת כל גבול, מי את ספשייל? שדורשת ממני להתנצל בפומבי? מה את חושבת לעצמך? ואל תספרי לי סיפורים למי כאן חייבים התנצלות, ואל תחנכי אותו!! אני הייתי שבוי והקמתי את עמותת חיילי צהל שהיו בשבי האוייב, אני "המצאתי" את משמרות המחאה לשני 600 ימים ואיש מלבד פדויי השבי לא הצטרף אלינו במשך שנה, עמדנו מידי שבוע בכניסה של משרד רוה"מ על מנת לנסות ולדאוג ששלושת השבויים לא ישבו זמן רב כ"כ, בימי החורף הקרים ובחום הקיץ הירושלמי, לא באנו מטעם כל גוף אלא מטעמינו- פדויי השבי. כל מי שיכל ניסה למנוע מאיתנו לעמוד שם ולא אפרט ע"מ לא לפגוע באנשים. ניסו למנוע ממאיתנו בטענה שאנחנו מפריעים למשא ומתן. איזה משא ואיזה מתן? לא היה כלום. אנחנו כחיילים קרביים שהיינו בשבי, בצינוק במשך חודשים ושנים וסבלנו עינויים וחרפת רעב, שחזרנו מהשבי פצועי גוף ונפש, השתקמנו למענינו ולמען משפחותינו, התאחדנו ע"מ לוודא שערכי היסוד של העם שלנו לא יעלמו כענן עף או כצל חולף. אנחנו שהיינו שם יודעים מה ערכה של ערבות הדדית, של הפקרת פצועים בשדה קרב, של שיכחת שבוי במסתרי ארץ אוייב. אנחנו נלחמים לא רק עבור אלדד, גלעד ואודי, אנחנו נלחמים בימים אלה על המשך קיומינו כחברה בעלת ערכם. לאור התנהלות המקום הזה, אני מושך ידי ממנו, ואמשיך בדרכי, כי יש לי הרבה מה לעשות במקום שאנשים מכבדים בו אנשים. תודה לכם ומצטער שניסיתי ללמדכם מניסיוני ומניסיון חבריי פדויי השבי - וזאת על כי לא צלחתי. למרות שבפרספקטיבה לאחור נושא המשמרות שהתחלנו אנחנו פדויי השבי- הצלחנו כן להעביר לכם- רק באיחור של חודשים רבים. "לכם" =לאלה שניסו למנוע מאיתנו לעמוד ליד משרד רוה"מ. שבת שלום לכם ושבו בנים לגבולם ומהר!!

זו אחת ההודעות שקיבלתי במסר פרטי

ראוי וכדאי שתיתנצל בפורם בפני תומר ווינברג. התגובה שלו אליך עלתה לעמוד הראשי של תפוז. מעולם לא הייתי בפורם,אני אישית ניפגעתי ונעלבתי על התלהמות שבינכם כיהודים...וזה לא משנה מה ועל מה? חטוף? שבוי או מה שזה? תומר היה באירוע החטיפה ואיבד 3 חברים שנהרגו. ההתלהמות שם לא היתה במקום. כל עם ישראל ניכנס לתפר הויכוח הזה.כי התגובה עלתה לדף הראשי. ראויה כאן התנצלות מכובדת שתכבד גם אותך אדם. ואיני זקוק ממי שכתב את זה את הלגטימציה על היותי "אדם"

ההודעה במלואה

ספיישיל לדעתי האישית 28/02/2008 09:25:47 השב העבר מחיקה סמן כמסר חדש הוסף לחברים הוסף לחסומים הגדל כתב הקטן כתב לכרטיס האישי של ספיישיל ראוי וכדאי שתיתנצל בפורם בפני תומר ווינברג. התגובה שלו אליך עלתה לעמוד הראשי של תפוז. מעולם לא הייתי בפורם,אני אישית ניפגעתי ונעלבתי על התלהמות שבינכם כיהודים...וזה לא משנה מה ועל מה? חטוף? שבוי או מה שזה? תומר היה באירוע החטיפה ואיבד 3 חברים שנהרגו. ההתלהמות שם לא היתה במקום.

נגיעוT

New member
הבהרה

גם לטעמי הויכוח מראש היה מיותר. אני רואה את תפקידי-ותפקיד כל אחד ואחת מאיתנו לפעול לשחרורם המהיר של אודי אלדד וגלעד. מריבות,ויכוחים,רגשות שליליים-חבל שיהיו כשהמטרה כל כך חשובה. ביקשתי גם מכולם (חלק במסרים פרטיים) להוריד את הטונים ולא להגרר למריבה. צר לי צלף שלא הפנימו את בקשתי וגררו את הויכוח הלאה. לטעמי אף אחד לא צריך להתנצל-תומר ואתה נלחמים את אותה המלחמה. מקווה שבזה ירגעו הרוחות ונמשיך יחדיו בעשיה. ושבו בנים לגבולם.

דנדוש20

New member
כולנו פה

למען מטרה זהה. כולנו פה מרגישים תחושות ורגשות דומים כולנו פה סופרים יום אחרי יום וכואבים ביומיים האחרונים היו שהתבטאו באופן פוגעני, אבל אני חושבת שזה נעשה לא בכוונה רעה. אני חושבת שהנוכחות שלך פה חשובה ומקווה שתבחר להמשיך להיות איתנו.

למעלה