הודעה לחברים המכובדים של הפורום
לא מכיר אתכם, אבל החוצפה של מספר אנשים כאן עוברת כל גבול, מי את ספשייל? שדורשת ממני להתנצל בפומבי? מה את חושבת לעצמך? ואל תספרי לי סיפורים למי כאן חייבים התנצלות, ואל תחנכי אותו!! אני הייתי שבוי והקמתי את עמותת חיילי צהל שהיו בשבי האוייב, אני "המצאתי" את משמרות המחאה לשני 600 ימים ואיש מלבד פדויי השבי לא הצטרף אלינו במשך שנה, עמדנו מידי שבוע בכניסה של משרד רוה"מ על מנת לנסות ולדאוג ששלושת השבויים לא ישבו זמן רב כ"כ, בימי החורף הקרים ובחום הקיץ הירושלמי, לא באנו מטעם כל גוף אלא מטעמינו- פדויי השבי. כל מי שיכל ניסה למנוע מאיתנו לעמוד שם ולא אפרט ע"מ לא לפגוע באנשים. ניסו למנוע ממאיתנו בטענה שאנחנו מפריעים למשא ומתן. איזה משא ואיזה מתן? לא היה כלום. אנחנו כחיילים קרביים שהיינו בשבי, בצינוק במשך חודשים ושנים וסבלנו עינויים וחרפת רעב, שחזרנו מהשבי פצועי גוף ונפש, השתקמנו למענינו ולמען משפחותינו, התאחדנו ע"מ לוודא שערכי היסוד של העם שלנו לא יעלמו כענן עף או כצל חולף. אנחנו שהיינו שם יודעים מה ערכה של ערבות הדדית, של הפקרת פצועים בשדה קרב, של שיכחת שבוי במסתרי ארץ אוייב. אנחנו נלחמים לא רק עבור אלדד, גלעד ואודי, אנחנו נלחמים בימים אלה על המשך קיומינו כחברה בעלת ערכם. לאור התנהלות המקום הזה, אני מושך ידי ממנו, ואמשיך בדרכי, כי יש לי הרבה מה לעשות במקום שאנשים מכבדים בו אנשים. תודה לכם ומצטער שניסיתי ללמדכם מניסיוני ומניסיון חבריי פדויי השבי - וזאת על כי לא צלחתי. למרות שבפרספקטיבה לאחור נושא המשמרות שהתחלנו אנחנו פדויי השבי- הצלחנו כן להעביר לכם- רק באיחור של חודשים רבים. "לכם" =לאלה שניסו למנוע מאיתנו לעמוד ליד משרד רוה"מ. שבת שלום לכם ושבו בנים לגבולם ומהר!!