הבהרה

bim 600

New member
הבהרה

היי!תודה על תשובתך.
עשיתי תחקיר ביטחוני בנובמבר ואין עדיין תשובה לתחקיר.בגלל זה דחו לי את הגיוס פעמיים:מינואר לפברואר ועכשיו לאפריל.האם אתה מכיר מצב שהמלש''ב חיכה לתוצאות התחקיר הביטחוני כה הרבה זמן?פניתי בעניין הזה לחמ''ן אין ספור פעמים.אין להם תשובה...
כמו שכתבתי כבר, שבנתיים הגיוס הוא אפריל.לפי תשותבך הבנתי שמאפריל,אם לא אתגייס, אצטרך לחכות עוד 3 חודשים וזה אומר ששנה שלמה פשוט נשרפה...
איך אני יכול להתמיין לחילות אחרים?פניתי למיטב וביקשתי פגישה עם קצין הגיוס ונאמר לי שזה בלתי אפשרי.
אשמח לקבל עצות.
תודה

DorSht

New member
אז ככה

לגביי התחקיר - יצרת קשר עם האיתור של חמ"ן? מה אמרו לך? נשמע קצת מוזר לחכות 3 חודשים לתוצאות של תחקיר בטחוני.
מצד שני אני עשיתי תחקיר בטחוני בינואר 2012, אף אחד לא טרח להודיע לי שהתחקיר עבר בהצלחה ואני אכן משויך לתפקיד שלי בתקשוב ומתחיל טירונות באפריל... אז אל תתפלא.
אל תתן לסימני השאלה האלו ללוות אותך - תחפור להם ותגיד להם שאתה רוצה לדעת מה קורה כדי שתספיק להתמיין למקום אחר במידה ונכשלת. (למרות שחודשיים זה כלום)
תשלח מכתבים ואולי כך יתעוררו. תנסה לבקש לדבר עם האחראים על החיילים שאתה מדבר איתם בטלפון.

אתה לא יכול להתמיין לחילות אחרים מכיוון שמודיעין חוסם הכול למעט טייס ועוד משהו. אם תפסל במודיעין תוכל להתמיין לחילות אחרים.

למעלה