הבהרה

shaxuca

New member
הבהרה

האם קשה להגיע לגוון אחיד בשיער, בהבהרה מצבע שחור לבהיר (במספרה לא בבית)?
האם זה תהליך שלוקח מספר פעמים של צביעות?

shaxuca

New member
גילוי נאות

עברתי אתמול הבהרה של שיערי הצבוע מספר 4, בשיטה שמשלבת שמן. לא יודעת מה זה.
אך התוצאה לא יצאה בגוון אחיד. (לטענת הספר, צבעתי בצבעים שונים אבל תמיד צבעתי באותו מספר 4)..
האם יש עדיין מה לעשות כדי להגיע לאחידות או שעדיף להמתין לצביעה הבאה?
מצורפות תמונות להמחשה.
תודה

הבהרת שיער צבוע

היי
&nbsp
עניין הצביעה הוא לא מספר הגוון שלקחת. אני יוצא מנקודת הנחה שאכן צבעת לצבע מס' 4 כל פעם. האם מדובר בצבע מספר 4 של אותה חברה בכל צביעה? האם היחס בין הצבע לחמצן היה זהה ונמדד על משקל אלקטרוני בכל פעם? האם מדובר באותו אחוז חמצן בכל צביעה?
ייתכן שהצביעה שלך נעשתה בצורה שונה בכל פעם (למשל פעם התחלת בצד ימין ופעם בצד שמאל, פעם פספסת קצת וכד'). כמו כן גם בצבע מס' 4 יש הבדל בין החברות השונות, גם בחמצן יש הבדל בין חברות שונות.
כשאת צובעת לכהה ככל הנראה הצבע נראה לך זהה על כל השיער לאחר הצביעה, אך הבהרה של הצבע תראה למעשה "פגמים" בצביעה כגון אלו שציינתי פה, והצבע ייראה לא אחיד.
אני רוצה להאמין שהספר עשה עבודה טובה על השיער. עם זאת ייתכן, כמו בכל תהליך כימי שהוא, שגם צורת המריחה השפיעה על המראה הסופי.
&nbsp
אני הייתי ממליץ שלא לבצע כרגע שטיפות הבהרה נוספות. ההבהרה שעברת תגרום לדהיית הצבע בשיער כך ששיערך עוד יתבהר בחפיפות הבאות. מציע לך לא להתעסק עם חומרים כימיים נוספים, ולצבוע את השיער בצבע קבוע (חברה קבועה, גוון קבוע, חמצן קבוע ולשים לב לדרך צביעת השיער), את יכולה צבע בהיר יותר מ4 אם זו מטרתך, ופשוט להתאזר בסבלנות. זהו בעיניי הפתרון הנכון ביותר.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

shaxuca

New member
תודה עומר

אני צובעת אך ורק עם לוריאל מספר 4. כנראה שבאמת היו לי פספוסים או חוסר אחידות. כי זה צבע כהה ולא רואים. וממילא רק השורשים הצמיחו שיער לבן אז התרכזתי בהם.
בהבהרה ממש ראינו קטע מקיף מסביב לראש שהיה שחור בקו אחיד, וקטע שלא.
אך למה צריכים להיות הבדלים?
בכל אופן הספר הסכים לצבוע לי שוב את השיער לפי הגוון הכהה שנוצר לאחר הצביעה. ובכך לתקן מעט את חוסר האחידות.
טען שישתמש בחמצן 2%, כדי לא לגרום נזק נוסף.
אגב, מה זה השמן הזה?

shaxuca

New member
ומשהו נוסף

האם הבהרה מקצועית של ספר במספרה לא אמורה לתקן עוולות צביעה ביתיות שכאלה?
לבצע הבהרה אחידה למשל בטרם מכסים בצבע?

הבהרה במספרה

היי
הבהרה מקצועית לא אמורה לתקן עוולות צביעה שכן היא מבהירה ולא נותנת כיסוי. המשמעות - איפה שהיו יותר שכבות של צבע ההבהרה תיתן תוצאה מסויימת, ואיפה שהיו פחות שכבות של צבע היא תיתן תוצאה אחרת - בהירה יותר.
השמן הינו שמן הבהרה. הוא עדין יותר ודליל יותר מאבקות הבהרה ומאפשר הבהרה יותר עדינה, איטית, בטוחה לשיער ומאפשר מעקב צמוד על הגוון. לדעתי מבחינת החומר הבחירה של הספר הייתה טובה.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

shaxuca

New member
הצבע תוקן

וגם השיער דורג לבקשתי.
ודאי יקחו עוד כמה צביעות כדי שבאמת ייצא הכי אחיד בעולם.. :)

למעלה