הבהרה -

Sharon_1

New member
הבהרה -

אם הצלם אומר לי 400 תמונות, זה אומר שהוא יצלם לדוגמא 600 ואנחנו נבחר 400 מתוך זה, נכון? האם 875$ (לא כולל מע"מ) זה הרבה?! (כולל 400 תמונות, CD ואלבום מוכן (לא מעוצב) תוך יומיים). האם הצלם נותן את כל הנגטיב או רק את הנגטיב של התמונות שפיתחנו? כמה תמונות זה נורמלי להזמין - יש לנו 250 - 300 איש. נראה לי 350 מספיק, לא? תודה!!!

הילית*

New member
אז ככה....

א. אם צלם אומר 400 תמונות אז בכלל לא ברור כמה הוא יצלם. הרבה מהם אומרים "כמה שצריך". תסגרו מראש בחוזה על מינימום תמונות שהוא יצלם ב. 875$ זה מחיר מאוד מאוד טוב ג. בד"כ הצלמים נותנים את הנגטיב. גם את זה תסגרו בחוזה! הם בד"כ נותנים רק את הנגטיב של התמונות שבסופו של דבר לקחתם. ד. CD- אנא בידקו מה הרזולוציה של הסריקה ה. אנחנו הזמנו 250 תמונות ל- 250-300 איש ובסופו של דבר לקחנו 300 זהו. בהצלחה!

Sharon_1

New member
תודה רבה!!

יש עוד דברים שכדאי להכניס לחוזה? הוא אמר שהוא מגיע ב - 16 ונשאר עד הסוף - ברור שגם את זה נכניס. מה עוד?

למה אתם לא רוצים וידאו../images/Emo35.gif

לא חבל? וידאו, ועוד אם זה באיכות טובה וצילום טוב- יכול לצאת פיצוץ
ולהוסיף מימד, ומעבר למימד- אלא זיכרון נ-ה-ד-ר ובלתי נשכח מה-ערב.
רק שלא תתחרטו..

Sharon_1

New member
לא חבל.

אנחנו לא אוהבים וידאו והחלטנו לא לקחת. לא נתחרט, אל דאגה!

*שיר

New member
שרון!! סוף סוף עוד מישהי בלי וידאו!

אחותי!
איזה כיף! כבר חשבתי שאנחנו היחידים שלא יהיה להם וידאו של החתונה!! אנחנו לא לקחנו וידאו, אבל השקענו בצלמת מדהימה!!! אני חושבת שכדאי לך לנסות לדבר איתה. שמה תמי פורת, טלפון 03-5622711 ותמסרי לה ד"ש משירלי... חוץ מזה, היא עבדה 15 שנים ב- LA אז יהיה לכם הרבה נושאים לשיחה

Sharon_1

New member
אפשר לדעת מה המחיר שהיא לוקחת?

כרגע יש לנו אופציה לצם (אלי מעייני) שהיה בחתונה של חברה שלי ועשה עבודה נהדרת.

*שיר

New member
היא קצת יקרה אבל לדעתנו שווה

אם אני לא טועה, היא לוקחת 400$ עבור העבודה ועוד 120 שקל על כל פילם. היא מצלמת משהו כמו 18 פילם (כן זו לא טעות) בחתונה. אבל! היא מפתחת את ה-כ-ל ונותנת את ה-כ-ל אח"כ. כלומר, הכל שלנו, בלי חיתוכים, בלי שטויות. ואני חייבת לומר לך, שאני לא אוהבת להצטלם, אבל איתה זה היה כמו להיות ילד בלונה פארק. כיף לא נורמלי. הרגשתי שהיא ממש "מלטפת" אותי עם המצלמה, והרגשתי כמו דוגמנית... כל האורחים שלנו שאלו מי הצלמת המדהימה הזאת והתלהבו ממנה.

Sharon_1

New member
אז זה בערך 900$, ולנו נתנו הצעה של

875$ ל - 400 תמונות. היא צלמת חתונות?! קיבלתם כבר תמונות? אפשר להגביל אותה בתמונות?! 18 פילם נראה לי הרבה יותר מדי. מה גם שאנחנו צריכים את התמונות יום למחרת. (נוסעים לירח דבש והביתה). נרהא לך שהיא תספיק?!

*שיר

New member
היא לא צלמת חתונות ויש לה יד קלה

על ההדק, ככה מגיעים ל-18 פילמים... אפשר להגביל אותה, אבל זה באמת היה כיף לא נורמלי! חוץ מזה, היא לא לוקחת צ´אנסים. תמונות חשובות היא מצלמת כמה פעמים, כדי שלא יתפקשש. אני לא חושבת שהיא יכולה לספק לכם את התמונות למחרת. קשה לי להאמין. אבל באמת, אני חושבת ששווה לכם לדבר איתה, כי אם אתם לא עושים וידאו חשוב לקחת צלם טוב ומיומן. אנחנו לא אהבנו את כל הקונספט של צלמי החתונות, וחיפשנו מישהו "מקצועי" ו"אומנותי" יותר.

Sharon_1

New member
אם היא לא תוכל לספק את התמונות

יום/ יומיים אחרי, אז אין סיכוי. הצלם שעליו ביררנו הוא באמת מצויין. יכול להיות שהיא טובה יותר, אבל באמת אפשר להמשיך עם זה עד אין סוף. בכל מקרה, גם המחיר שלו לא ממש זול.. ואני יודעת שהוא טוב ומיומן. יש לי את האתר שלה בכל מקרה, אולי אני ארים טלפון.

*שיר

New member
כמובן שאתם צריכים לבחור את הצלם

שעונה על רוב דרישותיכם... שיהיה בהצלחה!

יפעת22

New member
אם לא רוצים ווידאו (למה?) אז זו

הוצאה סבירה. יחד עם זאת, לדעתי הסכום (שהוא לא כולל מע"מ) קצת גבוה, אבל שוב - זה תלוי מה אתם מחפשים ומש אתם אוהבים. אנחנו סגרנו על סטילס (מינימום 350 תמונות) ווידאו ב- 1200$.

Sharon_1

New member
לדעתינו, וידאו זה מיותר

(מניסיון של אחי ואחותי), ואנחנו לא אוהבים את זה ובטוחים שלא נסתכל על זה בחיים. (אפילו את החתונה של אבא שלי ראיתי בפעם הראשונה והאחרונה לפני מיליון שנה וזה לא ממש מעניין אותי שוב). בכל מקרה - ברור שנוריד אותו, זה המחיר הראשוני שלו. ואנחנו גם לא רוצים 400 תמונות, נראה לי. קשה להחליט. למרות שמקסימום אפשר אח"כ לקחת עוד במחיר של 1$ לתמונה.

יפעת22

New member
סבבה ! אם לא, אז לא. בסופו של דבר,

מה שחשוב זה שתהיו שלמים עם ההחלטה שלכם, ויש לי הרגשה שאתם שלמים איתה
. אנחנו בחרנו מינימום 350, כי יש לנו הרבה אורחים (450).

למעלה