הבהרה -

Sharon_1

New member
תראי,

תמיד כשהיינו בחתונות אמרנו שלדעתינו וידאו זה מיותר, אז ברור שכשהתחלנו להתארגן - היה לנו נורא ברור שנוותר על הוידאו ומיום ליום אנחנו בטוחים בזה יותר ויותר. מה גם שהיינו שלמים עם זה מלכתחילה. (ההורים פחות מאושרים). נראה לי שניקח מינימום 300. ומקסימום אח"כ 1 $ לתמונה. יש לנו 250 - 300 איש.

שירי71

New member
אם זה רק סטילס זה מאד מאד מאד יקר ל

לדעתי במיוחד שמדובר במחירי חורף. זה מאד מאד מאד יקר!

שירי71

New member
שרון1 לגבי צלמים

לא הייתי מניחה כהנחת יסוד ש400 תמונות אומר שהוא מצלם 600 אלא שואלת ומעגנת הכל בכתב. למה? כי ככל שעובר הזמן אני שומעת יותר ויותר סיפורים על צלמים שמכניסים לזוגות אחרי החתונה. וחוץ מזה שמעתי גם על כאלה שמס התמונות בו הם נוקבים זה מה הם מצלמים וזהו. חשוב לברר איתם הכל... וחוץ מזה מחירי חורף אמורים להיות נמוכים ממחירי קיץ. ומה עוד? לברר טוב טוב מה כולל הדיל ואם יש אלבום מעוצב - כמה הוא עולה וכמה תמונות נכנסות בו כי יש צלמים שלוקחים אלבום מעוצב אליו נכנסות ממש מעט תמונות ואז צריך בסוף לקנות אלבום מעוצב נוסף מה שמייקר את העסק בעוד איזה 200$ בממוצע! חשוב לשאול גם כמה תעלה כל תמונה מעבר למס´ המינימלי שאתם מתחייבים עליו, ולעגן את זה שאתם מקבלים את הנגטיבים ולא פחות חשוב מהכל - למצא צלם שהוא אחלה בן אדם ושיבין את הרצונות שלכם.

אינצה

New member
שרון, עוד משהו לגבי וידאו

יש לנו חברים שגם הם כמוכם החליטו שהם לא רוצים וידאו כי זה לא מענין אותם והם לא רוצים להוציא על זה כסף. היום הם נשואים כבר שלוש שנים ולא מפסיקים לצפות שוב ושוב בקלטת שצילם הבן דוד של הכלה במצלמת וידאו ביתית. הם לא מפסיקים לאמר כמה הם מצטערים על זה שהם לא עשו וידאו כמו שצריך. כשאנחנו הודענו שאנחנו מתחתנים, גם אנחנו חשבנו בהתחלה לוותר על וידאו כי אנחנו באמת אוהבים תמונות הרבה יותר, אבל הם שיכנעו אותנו שחבל יהיה להצטער על זה אחר כך. אז אולי כדאי שתחשבו על זה שוב?

*שיר

New member
וכאופוזיציה- משהו קטן לחשוב עליו ../images/Emo22.gif

כל אחד רואה את הארוע בעיניים שלו. אחרי החתונה אתם נשארים עם התחושות שליוו אתכם ביום הזה, עם המראות, הריחות והקולות כפי שאתם ראיתם וחשתם אותם. הזכרונות האלה הם הזכרונות הכי מתוקים והכי אמיתיים. כאשר מצלמים סרט וידאו, הסרט מצולם ע"י מישהו זר, שמצלם את החתונה דרך העיניים שלו. כאשר חוזרים ורואים את סרט הוידאו הזה, בעצם רואים את החתונה שלכם דרך העיניים של אותו צלם זר, והתמונות האלה מוחקות לאט-לאט את התמונות שנשארו לכן בראש, את הזכרונות שלכם. אנחנו רצינו להשאר עם הזכרונות ותחושות, ולזכור את החתונה כמו שראינו והרגשנו אותה בעצמנו.

dorlim

New member
עוד משהו קטן לחשוב עליו

בתוך כל ההתרגשות וההמולה, בד"כ לא שמים לב לכל הפרטים הקטנים שהיו באירוע (פרטים שיכולים להיות מהותיים, לדוגמא - שדודה בלה הגיעה...) והוידיאו הוא מעין "עושה סדר" בעניינים. אנחנו יכולים להעיד שבחתונה של זוג חברים ממש ממש קרובים, מרוב התרגשות היו המון דברים שגילינו רק כשצפינו בוידאו. לדעתי, כדאי לשקול שוב את העניין, אני בטוחה שאתם רוצים לדעת ולזכור כמה שיותר מהחתונה וזו דרך אוטנטית ביותר. לשיקולכם

הילית*

New member
מסכימה איתך...

מעיון שלנו בתמונות יוצא שתפסנו חלק גדול מהאורחים. אבל יש כאלו שיש רק תמונה אחת ודוקא הם חשובים לנו ויש כאלו שכלל לא הופיעו בתמונות. בסרט מרבית הדברים האלו נפתרים.... מה גם שבסרט הערוך אצלנו כמעט ולא רואים שולחנות (כלומר, מי שלא רקד) לא רואים אותו ולהורים היה חשוב לראות אותם ולכן הם ביקשו לצפות אפילו בקלטת הלא ערוכה (אמרנו להם שניתן להם עותק ושהם יצפו בעצמם- לנו הספיק פעם אחת לצפות ב- 3 שעות...). בקיצר, מה שאני חושבת שהסרט הוא תיעוד של הארוע, תיעוד שתמונות לא כ"כ מעבירות. ושיר, כן יש לנו גם את הזכרונות שלנו והסרט מבחינתי לא מעמעם אותם... הסרט הוא לא רק בשבילנו, הוא בשביל הילדים שיהיו לנו ובשביל המשפחה. ולא יעזור- תמונות לא יכולות להעביר הכל, לא יכולות להעביר את השיר ששרו לנו ולצליליו רקדנו, לא יכולות להעביר את מה שהרב אמר ולא יכולות תמיד להעביר דמעות התרגשות שהיו שם ורואים רק בסרט...

Sharon_1

New member
sorry - חשבנו על זה מספיק

החלטנו שאנחנו לא רוצים ואנחנו מאד שלמים עם זה.

dorlim

New member
האמת היא שזה העיקר

החתונה היא שלכם (ורק שלכם), ואני מאמינה שכל אחד עושה בסופו של דבר את מה שהכי מתאים לו. ואם זה מה שאתם רוצים ומה שאתם שלמים איתו - זה נפלא!!! אני (ואני מאמינה שגם האחרות) העלתי את הנקודות רק כנקודות למחשבה ולא כנסיון כפיה של דעתי האישית. ולדעתי, התפתח דיון מעניין, כך שגם הרווחנו קצת מעבר
) בכל מקרה בהצלחה עם הבחירות!!!

Sharon_1

New member
יקר?! באמת?! כמה זה צריך לעלות?

אנחנו לא רוצים אלבום מעוצב וכמובן שנכניס הכל לחוזה. אנחנו אפילו מתלבטים בענין אלבום רגיל, כי יש פה מקסימים.

נופר30

New member
כשאני עמדתי להתחתן

סגרנו עם הצלם על 300 תמונות בכל מקרה ושאת כל הפילמים אנחנו מקבלים ככה שאם פתאום יש תמונה שנראית לך טוב או שאת רוצה לפתח לאחרים יעלה לך פחות דולאר לתמונה זה גנבה תבדקי כמה יקחו ממך בחנות צילום רגילה הפיתוח

Fun smoker

New member
דולאר זה די זול

במיוחד שישנם צלמים שלא מתביישים לגבות 2 ויותר על תמונה וגם אל תשכחו שגם הצלם צריך להתפרנס...

למעלה