הבהרה....

mazursky

New member
הבהרה....

הלכתי לחנות והמוכר ניסה לעשות לי את ההגבלה והוא אמר לי שזה מה שהוא הצליח, הוא ניסה להחליף את האורך של הבורג אך גם זה לא עזר

מוכר שלא מצליח לבצע הגבלת הילוכים?

או שמשהו מאוד מוזר בקסט שלך או שצשהו מאוד מוזר במעביר האחורי שלך או שהמוכר לא יודע איך מבצעים הגבלת הילוכים. אתה יכול לספר על מה מדובר? איזה קסט? איזה מעביר אחחורי? איזה מוכר?

mazursky

New member
הקסט של ריצ'י, הכל ריצ'י (אולטגרה).

אבל יתכן כי המוכן לא כל כך יודע איך לעשות הגבלת הילוכים (אני לא אומר את השם של החנות כי אני מבקר שם הרבה והם נותנים מחירים ושירות טובים) אך השאלה היא: מה אני צריך לעשות מפה? אולי מישהו יכול להסביר לי לאט וברור איך מבצעים כל שלב ואני אנסה לעשות לבד

baharmic

New member
איך לבצע הגבלת הילוכים

השעה מאוחרת אבל יש לי מוזיקה טובה באוזניים ולכן... ישנם שתי דרכים לבצע הגבל הילוכים לפי ידיעתי הדרך הקשה ולפי דעתי היותר יפה אבל אל תשימו לב אלי אני גם מעדיף שילדת פלדה. והדרך הקלה שלא תמיד עובדת טוב אבל המקובלת יותר. נתחיל עם הקלה והמקובלת כפי שידוע לכם הבורג המפורסם שנותן את הגבול התחתון למעביר האחורי ניתן לסגור אותו ולקבל העלאה של המעביר לכיוון הילוכים יותר קלים אבל מה לעשות לפעמים יש לנו בקסטה יותר הילוכים מאשר הבורג יכול להגביל ואז יש את הבורג המפורסם שמסגיר אותכם אח"כ שאתם בנוער הבורג פשוט יותר ארוך (והלוואי על כולנו) קשה קצת למצוא כזה בחנות אופניים ואולי צריך לפנות אפילו למסגריה ואלי אפילו להבריז אותו לבד (לייצר אותו) טוב זה מוכר לכם וזו הדרך הקלה הבעיה בדרך זו היא שאם אתם מורידים בידית הילוכים להילוך הכי נמוך אז נוצר מצב של חוט היולוכים רפוי מה שאני לא אוהב ולא מקובל ולכן הדרך השנייה לכוון את ההילוך על הילוך ההגבלה לפתוח את הבורג שמחזיק את החוט במעביר להוריד להילוך הכי נמוך בידית כך שמשתחרר הרבה חוט מותחים את החוט וסוגרים את בורג המעביר וזהו סיימתם רק לבדוק עכשיו שגם הקפיצות בין ההילוכים נכון אם לא לכוון בעזרת בורג הכיונון איפה שהכבל נכנס למעביר. בהצלחה ובקשר למוכר זה דבר בסיסי שלפי דעתי הוא צריך לדעת וסימן שהוא לא איש טכני טוב וזה עצוב תתחיל לחפש עוד טכנאי שיהיה לך קבוע אם יש לך בעיה

Gal isr

New member
גם אצלי הבורג היה קצר מדי כדי לנעול

את הגלגל שיניים 16- אז החליפו לי ערב לפני הנג"ש לבורג "XL" ענקי רק כדי שהנעילה תצליח. קסטה אולטגרה 26-12.

סליחה, ייתכן ואני לא מבין באשמתי

מה זה ריצ'י אולטגרה? ושאלה לגל... למה אתה צריך גלגל שיניים 12? ומה בפלטה? יש לך 53?

Gal isr

New member
לא צריך אולי..ככה זה הגיע

39-53 האופניים- קנונדייל R1000..

עצה לכל מוגבלי ההילוכים

נסו למצוא גלגל שניים 52 במקום ה 53. זה נכון יותר לרכוב כך בגילאי נוער. לילדים מומלץ למצוא קראנק מתאים (160-160 מ"מ על גלגלי שיניים 40-30 או דומיהם). בהצלחה.

למעלה