הבהרה

dudusch

New member
הבהרה

למג'נטה - לא התכוונתי לזלזל, ובתור מי שכותב פה לא מאתמול את מכירה אותי קצת מעבר. לא התיימרתי להיות שופט או בוחן, לא התכוונתי להיכנס לקרבי מערכות היחסים שלך וכו'. הגיצים (או הפרפרים) אינם אינדיקציה לקשר קצר מועד, בדיוק כפי שאינם (לעניות דעתי) אינדיקציה לקשר ארוך טווח. במה שאמרתי שיקפתי את דעתי האישית, שלעיתים דווקא הגיצים (או היעדרם) גורם לנו להגיע להחלטות מסויימות, שאם מישהו היה בוחן מהצד היה מרים גבה (שוב, איני שופט בכלום). אני לא חושב שזה מקומי או מקום הפורום לקיים מעקב אחרי מערכות היחסים שלך, תהיינה טובות או רעות אשר תהיינה ובהתייחסויות אפשר להתייחס רק למה שאת בוחרת לשתף. לכן, סביר להניח שלא נדע את התמונה במלואה (וזה טוב ולגיטימי). לבל - להבדיל מהמנהלת, אינך מכירה אותי ולכן אולי אינך יודעת שאני לא שם לי למטרה לתקוף אנשים, לזלזל בהם, "לרדת" עליהם וכו'. במה שאמרתי על הניסיון שלך להיכנס לקשר עם מי שלדברייך "לא שם עלייך", עשית משהו כנגד ההיגיון (משהו שלדעתי מעיד עלייך דווקא לטובה, שאת יודעת מה את רוצה ומוכנה ללכת על זה). מה שציינתי עוד, זה, שאם הוא לא היה מגלה עניין בך ובקשר (אחרי שיצרת את המומנטום), את היית מבינה שזה לא מה שרצית ואת היית קמה ועוזבת, שוב אני לא רואה למה ראית זאת כפגיעה, מאחר וגם זה מה שלי נראה כמישהי שיודעת מה שהיא רוצה.

magenta73

New member
דודו

קודם כל, גיצים זה מושג שהמצאתי, כי אין לי מושג מה זה. ואין לי דרך אחרת להסביר למה אני נמשכת למי שאני נמשכת. לכל אחד אני נמשכת מסיבה אחרת, ויש כאלה ש"על הנייר" אני אמורה מאוד להימשך אליהם, אבל אני לא. אם אתה לא בא לשפוט, סבבה, אז תקבל את זה שלא כול האנשים רואים באותה העין מערכות יחסים, לא כולם רוצים ממערכת יחסים את אותו הדבר, ואפילו אם הם כן רוצים את אותו הדבר, יש כמה וכמה דרכים לאותו הדבר לקרות או להתממש. אתה בעד "בורגנות", אני בעד "גיצים". הכול סבבה והכול לגיטמי. מה שכן, אני לפחות הרגשתי, שבזה שהוספת שם משהו על משך מערכות היחסים שהיו לי, שאכן שיתפתי אותם פה בפורום, עשית את זה למען "להכניס" לי בקטנה, או מה שלא יהיה. וזה לא היה במקום וזה לא פייר. ולכן עניתי מה שעניתי.

dudusch

New member
בואי נסגור את זה

בזה שאחזור ואומר שאין לי ולא היתה לי שום סיבה לחפש "להכניס" לך, קטנה כגדולה. מבחינתי "גיצים" או "פרפרים" הינם תנאי מוסיף אך לא הכרחי, וזה לגיטימי שמבחינתך זה אחרת. לא התכוונתי למתוח עלייך ביקורת, לזלזל בך, באינטליגנציה שלך או מה שלא יהיה. אז זהו. סיימתי להתנצל, להסביר ולפרשן את עצמי. תרבחי ותסעדי.

magenta73

New member
אבל אני לרגע לא רציתי או ציפיתי

שאתה תתנצל, תפרשן, או ואט וור. הכול טוב. באמת.

belli80

New member
כפרה עלך..

אז קודם כל- תודה על ההתייחסות, ההתנצלות וההבהרה. דבר שני- לא באמת נפגעתי. ז"א לא לקחתי אישי את מה שכתבת על תחילתם של קשרים ותיאום הציפיות שלך לגביהם, אלא רק את ההערה שנאמרה על הסיפור האישי שלי, כי כפי שהבנת ממה שכתבת בעצמי, עצם העניין ש"התחלתי" איתו היתה די הימור מטורף. (לא יודעת עד עצם היום הזה מאיפה היה לי האומץ והחוצפה לזה.. הייתי בשוק טוטאלי מעצמי..) העיניין הוא שכשכתבת עליו שהוא "התרצה" גרם לי להרגיש לרגע (!) כקצת פאטתית מצד אחד, כזורקת עצמי על מי שלא מעוניין, וכשרלילת-מחמד מצד שני (או שזה אותו צד..) והעיניין הוא שלא הייתי אף אחד מהשניים ברגע הנידון. יכול להיות שאם הייתי קוראת את עצמי הייתי מגיבה כמוך לעיניין, אבל כמי שהייתה שם, ועד היום לא מבינה איך מרגע של העזה מטורפת צמח לה הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים (ואנחנו מדברים כבר על לפני שנתיים וחצי..) אני יודעת שבאותו הרגע זה היה פשוט הדבר הנכון לעשות...
אז זהו. ההדורים מודים לך על היישור, גם התגובה למג'נטה היא, בעיניי, בדיוק לעיניין.. חג שמח ובתיאבון!! belli. נ.ב - רק אחותי קוראת לי בל - אנחנו מכירים?!

dudusch

New member
שן קשת ענן ../images/Emo3.gif

לא היתה מריבה, פשוט קצר תקשורתי רב משתתפים..

belli80

New member
שום ריב

מה שקרה זה שמג'נטה אמרה, ואז דודו אמר. ואני אמרתי, ודודו החזיר. אז אני התעצבנתי, ודודו שפך עליי מיים, להרגיע אותי, אבל מג'נטה בדיוק עברה באמצע, ונרטבה, המסכנה. אז היא התרגזה עליי, ושפכה עליי את המיים שהיו לה, ואני, עם חולצת חג לבנה, התרגזתי, ובמקרה היתה שם לייד אמבטיית בוץ ו.. זה מה שרצית, לא? אז יכולת לחסוך לי לתקתק בעצמי..
הכל ברוח טובה..

dudusch

New member
וואי כשאת מתארת את זה זה נשמע מה זה

סקסייייייייי אבל עירבת שתי פנטזיות ביחד - ערב חולצות רטובות והיאבקות בנות בבוץ

belli80

New member
בכלל..

יש'ך המון שגיאות לאחרונה. יאללה, תסיים כבר עם המבחן הזה, גם תעצר לך ההידרדרות של הטמטמת, וגם תהיה יותר נחמד. יאללה. בי

למעלה