הבהרות.................הבהרות

מתולתלת

New member
הבהרות.................הבהרות

קודם כל שנה טובה לכולם ועכשיו נתחיל ברוטונית אני אישית ממש לא מכירה את הזוג אבל יש לי דוד על כסא גלגלים וגם אישתו על כסא גלגלים ויש להם זוגיות נפלאה לי אישית הסיפור נראה ..........סיפור ואנחנ בפורום לכל אחד דעה משלו ולא אני לא מדברת מתוך מצוקה לא נבגדתי מעולם ואם וכאשר יקרה אדע מה לעשות בבוגד ואתה איש ילד לא זכור לי שכתבתי באחת מהודעותי אין דבר כזה האם פעם נבגדת או רק בגדת? אתה מכיר את גודל ההשפלה הפגיעה הרי אתם אלה שהבטחתם לנו לכבד לפרנס ולדאוג לנו לדעתי גבר שבוגד הוא גבר פסול ..........(וזה סופי) ומוסקיטר כתבתי בדרך כלל אני מכירה המון נשים שבוגדות אבל רוב הסיפורים מתחילים בגבר וכן אני מאמינה בחיי נשואים פתוחים זה יכול להוסיף המון אבל רק מאמינה ולא מוכנה להתנסות ולגביי חסכים לדעתי אבל רק לדעתי עדיף ללכת ליועף או בדיקה או במקרה הרע להיפרד ולדעתי המילה בגידה בחיי הנישואים היא המילה הכי מכוערת שיכולה להיות וכי כואבת לפעמים יותר ממכות כי בדרך כלל אחרי המכה בא החיבוק והנשיקה ואחרי הבגידה מגיע רק אשמה ולפעמים גם מחלות ובכול זאת שתהיה לכולם שנה נפלאה

ואני, לעומת זאת חושבת, ש...

את פשוט צריכה... להתבגר

ליידילי

New member
למה צריכה?

מן הסתם זה יקרה בלאו הכי... למה לזרז תהליכים? בברכת שנה טובה! (אם נברך מספיק פעמים אולי היא תתממש ככזו?) אהה ועוד משו... - רק הערה פיצפונה...מתולתלה - למה לא להמשיך בשרשרת? היה עדיף לא?

מתולתלת. נשים בוגדות?

מתולתלת יקירתי, את כותבת כי את מכירה המון נשים שבוגדות. סוף סוף את מסכימה כי גם נשים בוגדות... למרות זאת, הסטריאוטיפ ממשיך. הגברים ממשיכים להיות האשמים הרי הם אלה שתמיד מתחילים... ואולי, רק אולי הגברים רק מרימים את הכפפה שהאשה זורקת?

מתולתלת

New member
מסכימה

אבל לא מקבלת כל בגידה בעיני היא פגיעה ולא מקובלת עלי לא מוכנה לספוג זאת בשום צורה יכול להיות שבגלל זה אני עכשיו תוקפת אבל פשוט לא מקובל עלי לא אוהבת את המילה והפרוש שלה

איש-ילד

New member
זה בגלל החג?

מתולתלת יקירה. אני פשוט לא יודע איך להתייחס לדברים שכתבת. הייתכן שיש משהו בחג שגורם לאנשים לא לראות את מה שהם כותבים? אולי משהו באוכל... ארוחת חג... מי יודע? את כותבת שיש לך דוד על כסא גלגלים ושגם אשתו על כסא גלגלים ושיש להם זוגיות נפלאה... ומכאן את מסיקה שהסיפור נראה סיפור????? את מקשיבה לעצמך??? אגב, גם לי יש דוד והוא יושב על כורסא והזוגיות שלו היא לא אייאיי... ומכאן הרי ניתן להסיק שכשיש דוד שיושב על כורסא... מערכת היחסים היא.... אגב, הוא גם אוהב לאכול גולש... בעניין הערתך הצודקת אלי, כאשר כתבתי שכאילו את כתבת ש"אין דבר כזה". את ממש צודקת ואיתך הסליחה, המרכאות שגרמו כמובן לדברים להראות כציטוט לא היו במקומן למרות שבמוחלטותך בה קבעת, מבלי להכיר את העניין - שזה סתם סיפור, יש בהחלט מין - "אין דבר כזה" - שאחרת מדוע את פסלת מבלי להכיר? אבל ללא קשר - הערתך במקומה ואיתך שוב - הסליחה. את ממשיכה ושואלת אותי "האם פעם נבגדת או רק בגדת?" - היי...הלו...הלו... אלו שתי האפשרויות היחידות? או בגדת או נבגדת? זהו?! ואת? בגדת או נבגדת??? עכשיו הגעתי לחלק שהכי הכי מקומם. "...אני מכירה המון נשים שבוגדות אבל רוב הסיפורים מתחילים בגבר". על זה נאמר... בחייייך? וואווו... הגילוי שרוב בגידות האישה מתחילות בגבר... בואי נשחק משחק קטן, משחק של היגיון... אם רוב בגידות האישה מתחילות בגבר אז רוב בגידות הגבר מתחילות ב...? (הקיפי בעיגול את התשובה הנכונה) בחותנת; במנהל סניף הבנק; במכונאי; שנמשיך?? וכן את כותבת "...הרי אתם אלה שהבטחתם לנו לכבד לפרנס ולדאוג לנו(,) לדעתי גבר שבוגד הוא פסול... (וזה סופי)" מה את רוצה לומר בזה? שכל הנשים שבוגדות עושות זאת רק בגלל שהגבר שלה לא כיבד, פירנס ולא דאג לה? אגב, מה עם האישה? מה חלקה בזוגיות? מה עם המחויבות ההדדית? מה עם מערכת גומלין? דייי !!!!! יש עוד, אבל התעייפתי. אגב, לדעתי אתן - ברונטית וליידילי טועות, זה לא עניין של בגרות אלא השקפת עולם צרה מאוד וצדקנית.

מתולתלת

New member
ילד תשובות

לא אני לא נבגדתי ולא בגדתי מעולם ולא אומר לך שלי זה לא יקרה יכול להיות הכל יכול להיות אבל אדע לפעול אדע מה לעשות זה יכול לקרות גם מצידי וגם מצד בעלי ושנית גם אישה שבוגדת בעיני היא פסולה היא לא שווה הרבה ושוב יכול להיות שגם לי זה יקרה אבל לא בטוח ואדע לפעול בזמן לפי דעתי וגדשתי זו דעתי ורק דעתי הסיפור נשמע לי .............סיפור גם אם הוא נכון לא מקבלת אותו לא בעיני זה לא אליבי טוב לבגידה בעיני ורק בעיני אתה יכול לקבל זאת ויכול גם לא זו היתה דעתי בשאלתך בשירשור למטה ושוב אך ורק דעתי לגבי תפקיד האישה בחיי הנישואים לדעתי אבל רק לדעתי ואך ורק לדעתי הוא להחזיר פידבקים לכל הכבוד והפירגון שהוא נותן מכבד ומעריך בכל צורה שהיא אבל לא בבגידה וזו דעתי בלבד ואני חושבת לגבי הדוד שלך אם הזוגיות אייאיי אז הוא יכול לקום וללכת ולא למרמר לעצמו את החיים או לאשתו בבגידה

מתולתלת

אתייחס רק למה שאת מכנה "סיפור", ולהתייחסותך לנושא - כי כל שאר דברייך מתחילים , איך לומר? מתחילים לעצבן קצת... לא זכור לי שביקשתי את דעתך על המקרה שהבאתי לדוגמא, ומשום מה את חוזרת ומתעקשת להביע את דעתך. מה ששאלתי, האם מקרה כזה , (מתוך הנחה שהוא אכן קיים ואמיתי, במטותא) האם גם הוא נחשב לעבירה על חוקי התנ"ך ???

ומדוע אתם חושבים....

שכל בגידה שהתוצאה שלה הוא קשר מיני בין הגבר לאשה, היא היא הבגידה. יש בגידות שהן חמורות הרבה יותר מאשר בגידה על בסיס מיני. לעניות דעתי והזכירו פה גם לפני, (למרות שלא התייחסתם לזה יותר מדי) פגיעה בבן הזוג בצורה המילולית, פיזית, רגשית היא היא ה"בגידה" ב"ה" הידיעה. והרי נשבענו זה לזה לאהוב להוקיר ולכבד (ולא משנה באיזו דת ובאיזו שפה) ומה שקורה בפועל אנו עושים את ההיפך ובוגדים באמון של בן הזוג, בוגדים בשבועותינו. שנה טובה לכולם

שמירת כבוד הזולת

לא זו, גם לא זו נחשבות לבגידה... אי שמירת כבודו של בן הזוג, כמוה כפגיעה בעצמך, שהרי אם אינך מכבד את בן-זוגך עימו אתה מחלק את חייך - כיצד תצפה שיכבדו אותך??? זה מתאים יותר להיקרא - הפרת הבטחה. ולהיפך - גברים רבים, המנהלים מערכת יחסים נוספת במקביל לחיי המשפחה שלהם, נוטים דווקא להגזים בנתינת כבוד ובתשומת לב עודפת לבת הזוג שבבית... האם מחווה כזו פותרת אותו מהכינוי "בוגד" ???

dave41

New member
מחשב..בגידה

והאם ניהול שיחות נפש מעמיקות ואפלטוניות עם גבר זר בשתיים בלילה במחשב נקרא בגידה? באמון שלבעל אומרים שזה סתם..ולא משהוא,ושם נותנים לרגשות לצאת דרך הכתיבה..אבל זה סתם?:)) וכידוע..הנשים די מככבות בכל אותם קשרים..הלא כן?

מתולתלת

New member
בעיני הרב עובדיה יוסף

כן זה נכשב לבגידה אבל אם כבר עדיף לבגוד כאן ולא בחוץ

היות והבעת דעתך בנושא ה"בגידה"

בצורה כל כך נחרצת, מעניינת אותי דעתך האישית כאן, מתולתלת, ולאו דווקא כיצד נחשב הדבר בעיני הרב עובדיה יוסף... ומה באמת דעתך? האם נחשבת שיחת לילה במחשב לבגידה/מעילה באמון ???

מתולתלת

New member
כן

אני לא ממש מבינה למה את כל כך כואסת ונחרצת על מה בסך הכל אמרתי אני את מה שיש לי בלב אני מוציאה אף פעם לא שותקת לא אוהבת לשמור דברים בבטן אולי זה רע אולי זה טוב אבל מה לעשות יש תכונה רעה כזאת לגבי בגידה במחשב כן זו בגידה ואני לא מצוטטת רק בצאט כאן של זוגיות במשבר אני לא חושבת שזה בסדר יכול להיות שאני אה.......... בוגדת? טוב אז אני מחזירה לו גם הוא מצוטט לפחות אני נקיה מאשמה ולא מרגישה את הטעם המר של אחר כך שפגעתי שזילזלתי בבעלי מצטערת אם פגעתי בך ובזוג החברים שלך אבל כך בכול אופן אני רואה את הדברים ולא צריך להתעצבן ביי מתולתלת

למעלה