הבהרות לגבי שחיתות

deen35

New member
הבהרות לגבי שחיתות

שלושת ראשי הממשלה האחרונים נקשר שמם לשחיתויות כאלה ואחרות (במיוחד נתניהו בזמנו) ולא קרה שום אסון. אני בטוח שאת הבוחרים לא ממש מעניין מי מושחת ומי לא, כי כל הממשל בישראל מושחת (ומושחט) מהיסוד. להטפל לשחיתויות (כביכול) של שרון זה מיותר וקטנוני, כי אנשים צריכים לראות את כל המפה. גם אם שרון מושחת, אז ביחס לאחרים בפוליטיקה הוא צח כשלג (נתניהו כבר אמרתי?) ובכלל אנשים אוהבים להגיד סתם דברים ולקבוע שפוליטיקאים מושחתים באותה מידה. שחיתות לא יהווה שום פרמטר בבחירות האלה. הנושא הביטחוני תמיד היה על סדר היום בכל בחירות שהיו, וכך גם יהיה הפעם, כי זה ברור שגם עם פרץ יקיים את כל הבטחותיו הרבות, הוא לא מבין דבר וחצי דבר בביטחון ובהגנה על המדינה. הבחירות הם כביכול על מפלגות, אבל זה ברור שזה שרון נגד פרץ, הכל אישי.

izzyr

New member
אין שום הבהרות לגבי שחיתות..

שחיתות זו שחיתות זו שחיתות. זה לא משנה מי המושחת הוא חייב לעוף, הטענה כי אחרים גם מושחתים היא מושחתת מיסודה. אז מה אם אחרים מושחתים, אז גם הם צריכים לעוף. אני לא נטפל לשחיתות של שרון ורבים אחרים במפלגתו. אני זועק את זעקת האזרח הישראלי שבסופו של דבר צריך לחיות כאן. כספי המיסים שלי הולכים למינוים הפוליטים, הנורמות הציבוריות של המדינה שלי נשחקות כאשר מבצעים עברות על החוק. טוהר המידות של המדינה שלי מלכלכות כאשר בהנהגת מדינתי ומדינתנו יושבים אנשים מושחתים. איזו מדינה אנו רוצים להעביר לדור הבא? מדינה כמו קולומביה או מדינה כמו נרווגיה? איזה מסר אנו שולחים לנוער? ששחיתות יכולה להיות לפעמים נסבלת? בשום אופן לא !!! אני לא תומך בפרץ (גם המפקד של מפלגת העבודה מסריח בצורה מטורפת) אני קורא לציבור להצביע למפלגות לא מושחתות, אני אומנם משייך עצמי למפלגה מסוימת, אך חשוב לי שלא יצביעו למפלגות מושחתות, לא משנה איזה מהן.

למעלה