הבהרות לנושא הביטוח

bensand

New member
הבהרות לנושא הביטוח

אני אהיה ברור עד כמה שניתן כדי למנוע אי הבנות. (המיספור אינו מקרי)

2. מי שמתקשה להתאפק ופשוט חייב לטוס עוד היום, אחזור על המלצתי הקודמת, בשום פנים ואופן לא לטוס ללא ביטוח. ילכו ויוצאו את כספם אצל המבטח הנוכחי ישלמו ויטוסו. אינני ממליץ לאף אדם או טייס לטוס ללא ביטוח, הביטוח חשוב. מי שלא מבין מדוע ידבר איתי אסביר. כמוכן לא להסתפק כיסוי הנמוך זו אחיזת עיניים ובחזקת כוסות רוח למת כיוון שתאונה אם תקרה חס וחלילה מנסיון העבר תעלה יותר ממגבלת הכיסוי.

1. חברת מנורה עומלת על הצעה ביטוחית שתהיה טובה בהיקפי הביטוח, היעילות הכלכלית ובסוף גם השורה התחתונה שלה לטייסי הממ"ג עוד השנה. כולי תקוה שהם יניחו על שולחנו של אבי הרטמן את ההצעה עד סוף השבוע הנוכחי משם אבי הבטיח לקחת את הנושא קדימה (ואני בתמורה אקח צעד אחורה סקובידו).

3. (ישמע קצת כמו תוכנית סאטירה אבל לצערי מחוייב אני) כמו תמיד אני מאמין גדול בשקיפות ושיתוף מידע וחושף תמיד בפני חברי את הפועלות שאני עושה עבור התחום או עבור עצמי, לרבות בנסיונות להיטב ולהוזיל את עלויות הביטוח, אינני ומעולם לא הייתי סוכן ביטוח, אדם מקצועי העוסק בתחום או מרוויח ממנו, אינני גורו לנושאי ממ"ג וממליץ בחום לכל חברי להפעיל שיקול דעתם בנושאי ביטוח, תעופה בכלל וטיסות ממ"ג בפרט. המלצותי הן בגדר האדם הפרטי המחווה את דעתו ההדיוטית והלא מקצועית ויפה יעשה אדם אם יפעיל את שיקול דעתו בטרם ישלם על ביטוח או יתניע מנוע ויעלה לאויר ללא ביטוח. ובכלל אני ממליץ לכולם שלא לפעול לפי המלצותי ותמיד תמיד להפעיל שיקול דעת לפני שמקשיבים לאדם מן היישוב שאינו מומחה בתחום הביטוח או תחום הממ"ג.

4. למען הסר ספק ולטובת כל מי שלא חי את הווית העמותה, אין לי תפקיד רישמי או לא רישמי בעמותה, אינני עובד בשביל או מטעם אף אחד. כל חלקי הדבר הוא שאני רוצה לחסוך עלויות בכספי הביטוח. פנו אלי מספר חברים ממנחת רונית שיש להם קשרים כאלה ואחרים מול מבטחים ובקשו להעזר בניסיוני מעברי הלא רחוק אבל בכל מקרה עברי. אני מציע למי שרוצה חוות דעת מקצועי או בכל אופן רישמית יותר משלי לפנות לועד הנבחר של העמותה ולקבל את התשובות מגורם רישמי שם. מי שטרם קרא או ראה את פרוטוקול הישיבה שפורסם יש ועד חדש (ישן) לעמותה וניתן לפנות אליהם ישירות או דרך המשרד. בהצלחה לכולם.

bensand

New member
בהמשך להבהרות יש התקדמות

אני מקווה שאבי יעדכן עוד היום היכן עומד הנושא.

למעלה