הבה נחזור למאה ה 20,לתחילתה-מראות תל אביביים הבית בפינת הרחובות אלנבי וברנר
ר רוני ואזה New member 13/5/14 #1 הבה נחזור למאה ה 20,לתחילתה-מראות תל אביביים הבית בפינת הרחובות אלנבי וברנר
זאדק הערס הפולני Active member 16/5/14 #1 אני עובד ליד בסעדיה גאון ובמציאות הוא נראה כאילו הוא מוזנח יותר .. אהבתי את התמונות שהבאת .. לת"א יש הרבה מבנים ישנים ומדהימים ..
אני עובד ליד בסעדיה גאון ובמציאות הוא נראה כאילו הוא מוזנח יותר .. אהבתי את התמונות שהבאת .. לת"א יש הרבה מבנים ישנים ומדהימים ..
צ ציקימינגו 2 New member 18/5/14 #29 במקום שעומד בית אגד היה לפנים................ מפעל ליצור בסקוויטים (פתי-בר) אני זוכר (עד כמה שאפשר לסמוך עלי)קראו למפעל בית לחם. הינו הולכים בשנות הארבעים לבקש מעט שבורים. צ'י
במקום שעומד בית אגד היה לפנים................ מפעל ליצור בסקוויטים (פתי-בר) אני זוכר (עד כמה שאפשר לסמוך עלי)קראו למפעל בית לחם. הינו הולכים בשנות הארבעים לבקש מעט שבורים. צ'י
ע עדגיל Well-known member 14/5/14 #17 יש תלמידים שהחלום שלהם הוא להרוס את בית הספר שלהם. מרדכי מאיר יכול היה להגיד את זה על עצמו. אחרי הכל הוא למד בגימנסיה הרצליה, החריב אותה והקים עליה את המגדל על שמו שתקופה לא מבוטלת החזיק בתואר המבנה הגבוה ביותר במזרח התיכון
יש תלמידים שהחלום שלהם הוא להרוס את בית הספר שלהם. מרדכי מאיר יכול היה להגיד את זה על עצמו. אחרי הכל הוא למד בגימנסיה הרצליה, החריב אותה והקים עליה את המגדל על שמו שתקופה לא מבוטלת החזיק בתואר המבנה הגבוה ביותר במזרח התיכון
Y Y. Welis New member 17/5/14 #23 נראה שלא ירחק היום והמגדל יהרס, לטובת משהו אחר (4 גליליים למשל). אולי אז ישקמו את הגמנסיה.