הבה ננסה משהו

Walk Two Moons

New member
הבה ננסה משהו

בהשראת שרשור שהשתרשר לו לא-מזמן בפורום 'רוק ישראלי' ממנו יצאתי עם שני דיסקים משובחים בחיקי, ומתוך בטחון שלרבים מכם יש דיסקים שאתם כבר לא שומעים, כאלו שמכמויות האבק שהצטברו עליהם אפשר לחטוף התקף אסתמה אחד או שניים, אני מזמין אתכם לכתוב כתגובה להודעה הזאת דיסקים שאתם מעוניינים למסור \ להחליף תמורת דיסקים אחרים, כאלו שאחרים יוכלו להנות מהם, וגם על הדרך תמנעו מעצמכם פדיחות ("מה?! למה יש לך דיסק של רוני סופרסטאר?")(דוגמא פיקטיבית, תירגעו)(למרות שלא בטוח שהדיסקים שיש לי להציע טובים מזה בהרבה
) אז יאללה, שתפו פעולה, ובעז"ה נצא כולנו מורווחים מהעסק
יום טוב!

Seasonal Beast

New member
חוץ מכמה סינגלים,

שהם לא ממש מעניינים, אני לא מחזיק בדיסקים ניתנים להחלפה. אבל, יכול להיות שכמה מחברי הפורום יהיו מעוניינים לתת את וולטה[שרשוריים למטה]. ברוך הבא?

Walk Two Moons

New member
ברוך הנמצא ../images/Emo13.gif

אם מישהו אכן מעוניין למסור את וולטה - אני אשמח.

Pygmy puff

New member
הממ,

יש לי את "נגיעות" של ברי סחרוף שקיבלתי ליום הולדת, מחברה שטענה ש"את לא שומעת מוזיקה ישראלית, אז הגיע הזמן" (ציטוט מדויק). בכל אופן, שמעתי אותו אולי שלוש-ארבע פעמים והספיק לי. לא שהוא גרוע, פשוט לא כוס התה שלי ואני אשמח להפטר ממנו בכיף.

Walk Two Moons

New member
*פדיחות*

My chemical romance - The black parade Simple plan - still not getting any קרן פלס - אם אלה החיים איה כורם - איה כורם Kelly clarkson - breakaway Evanescence - The open door, anywhere but home (CD+DVD) רמי קלינשטיין - הרבה פנים מטרופולין - מטרופולין זהו
(ואה, כן, אתה שם שמסתלבט על הטעם המוזיקלי שהיה לי פעם ומגחך לעצמך, אל תחשוב שלא רואים אותך)

למעלה