הבובה החדשה שלי - פרי ידיו המדהימות של עומרי

ניר חדש

New member
הבובה החדשה שלי - פרי ידיו המדהימות של עומרי

שלום לכולם, לאחר היעדרות די ארוכה, אני חוזר לשורותיו של הפורום. כפי שחלקכם יודעים, הייתי בחופשה בחו"ל (ארה"ב והקאריבים), ולקראת סופה הייתה לי תאונת דרכים, שהשביתה אותי לתקופה של שבוע-שבועיים. אני בסדר עכשיו, וחוזר לעבוד קשה, כמו שאני אוהב! וכמובן שאין דרך טובה יותר להתחיל תקופת עבודה קשה מאשר לקבל בובה חדשה מאחד הבובנאיים הכי כשרוניים היום בארץ - עומרי בר לב. אז כולם מוזמנים לפתוח את התמונה המצורפת ולהכיר את רוני מפלצוני! ותודה לעומרי!!!!!!!!!!!!!!!! ד"ש ואני מקווה שניפגש יותר בקרוב ניר

ניר אתה בסדר???

דאגנו לך נורא ואנו שמחים לשמוע שהכל טוב . המפלצון מהמם. יופי לך. דבי

ooommmr

New member
../images/Emo7.gifחחחח...היה לי קשה להפרד ממנה...../images/Emo7.gif

שמח שאהבת!
עומרי

feyoula

New member
יאו אתה כל פעם מתעלה עוד קצת על עצמך

פשוט מדהים!! איזה חמוד! אני גם רוצה אחד כזה! שישמור עלי מפני כל הסטטיסטיקה!

ooommmr

New member
תודה רבה!!!! איזה כיף לשמוע..!

סליחה על העיכוב בתגובה,... שתהיה שבת שלום! עומרי

הי ניר ! ארה"ב? קאריבים? תאונה???? ../images/Emo2.gif

ואני חשבתי שהיית בכלל בלונדון...אפילו חשבתי שיצא לנו להפגש שם ופתאום ארה"ב והקאריבים שזה מגניבבבב אבל...תאונה???? איך? מה? למה? למה לא ידעת אותי? הרי אנחנו ממש שכנים, הייתי מטפל,עוזר,מעודד,מכין לך אוכל, משהו... העיקר שאתה חוזר לעצמך ולעבודה ( כשעובדים אין ממש זמן להיות חוילם וכואבים ) תתחדש על רוני שמח ששבת אלינו התעגענווווווווו

../images/Emo67.gifלמה לא?אם כבר תאונה

אז בקריבים יותר COOL מאשר על נתיבי איילון, לא? רוני מפלצוני מפלצתי באופן מתוק ביותר....
וגם אצלי הוא יהפוך מיד לשם החיבה לבן הזוג שלי, שאני,אכן משתפלצת ממנו לפעמים....( החידוש הלשוני שלי. כל הזכויות שמורות!)

ניר חדש

New member
תודה לכל המברכים

דודי - טסתי ללונדון באופן ספונטני בסוף דצמבר (לחמישה ימים) ומשם חזרתי בשלום. אחרי שלושה שבועות בארץ טסתי לחופשה בקריבים שאותה תכננתי די הרבה זמן, ושם התרחשה התאונה (לקראת סוף החופשה). וכמו שאמרתי- עכשיו אני בסדר, מוכן ומזומן לעבודה קשה ומאומצת. באמת באמת בסדר דבי! בקרוב אספר לכם על מספר פרויקטים חדשים שאני לוקח בהם חלק. ובינתיים, שתפו, מה אתם חושבים על הבובה של עומרי? אני ממש אוהב אותה! נראה לי שאני והוא הולכים להיות חברים ממש טובים :)

../images/Emo6.gif לבת שלי קוראים רוני

ועכשיו אני קוראת לה רוני מפלצוני
בובה מקסימה. כל הכבוד לעומרי
שמור על עצמך ניר

הנה רוני מפלצוני שלי

שאגב, אני גם קוראת לה "בובה". עומרי, לי לקח יותר זמן להכין אותה

זו בהחלט רוני אבל ממש לא מיפלצוני !!!

רוני - הגיוני בובה - באמת בובה אבל מיפלצוני??? הלוואי שכל המיפלצות היו נראות ככה ואז נראה את הילד\ה שיפחדו ממפלצות בעיני השם: רוני חתיכוני הרבה יותר מתאים!!! די ברור שלהכין בובה בגודל כזה לקח לך הרבה יותר זמן...אגב הפנים מעיסת נייר? ( יופי של פיסול ) והאם השתמשת בדבק סבתא או נגרים?

ooommmr

New member
חחח..דודי אתה קורע אותי....../images/Emo6.gif

חחח.. הדבר האחרון שהיא הוא מפלצוני....
תודה על המחמאה! עומרי

סוד מקצועי לא יכולה לגלות../images/Emo6.gif ודבי, קבלי נזיפה

לא חבל שלא אוכל להשתמש בגומיית הלבבות ובעכברים למסיבות? ריחמתי עלייך שאין לך זמן ואני רואה שאת מתעופפת בלילות, מבלה בימים עם אהובות חדשות ואני זנוחה לי בצידי הדרך. הולכת לבגוד בך גם עם מכונת תפירה אחרת
אני לקראת מסיבות והמפגש אצל אור נופל ערב מסיבה. חבל, אם זה היה שבוע אח"כ הייתי שמחה לשים מאחורי את כל המסיבות ולהפגש עם כל החברות שלי שמזמן לא ראיתי. חוף בטח זועמת עלי.

maorkad

New member
../images/Emo140.gifעומרי סליחה

נכון מרוב התרגשות שניר פה אז שמרתי את ההתרגשות לבובה שלך אצלי אכן הבובה מיותר (כן מיותר) לציין שהבובה מדהימה כל קוקו יכול לראות זאת. ואולי תספר לנו איך עשית אותה?
שיהיה לך יום מקסים

ooommmr

New member
חחחח......זה היה בצחוק...!

אבל תודה בכל מקרה! אתה לא לומד את הטכיקות האלו?

איריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית

מה שלומך? ,את חיה???? רוני מפלצת
היא דוגמנית על! כמו אימא שלה
איזו תמונה מהממת .......... את באה ביום ראשון לילדי האור???

למעלה