הבוחן באנליטית נדחה לשבוע הבא יום חמישי ה 17

Jony I

New member
המשך הודעות...

הבוחן יתקיים בשעה 18:30, הודעה על המיקום תתפרסם באתר המחלקה בשבוע הבא.
יתקיים תרגול חזרה במכניקה אנליטית באותו היום של הבוחן, ככל הנראה לאחר הבוחן (אין מה לעשות נצטרך להשאר כנראה עד שמונה לפחות)
תתקיים הרצאת השלמה ע"י ד"ר דנה ביום שני לאחר המבחן. הודעה על כיתה תתפרסם גם באתר המחלקה.
בוחן חוזר בגלים יתקיים ביום רביעי (לגביי שעה ומיקום אני לא מעודכן, שירלי אחראית על הבוחן). ציוני הבוחן של הקבוצה של ולד אצל ולד. על פי מה שדיברתי עם ולד, ניתן לגשת לבוחן של מיכאל וילקח הציון הגבוהה מבין השניים (אבל תסכמו את העניין עם ולד מי שבונה על זה, אני דיברתי איתו באופן אישי והוא אמר לי את זה).
לאחר שהופקדתי על הדף הנוסחאות במכניקה אנליטית באופן לא רשמי, אני מבקש שמי שמוצא דפי נוסחאות טובים (או את אלה של דנה) שילח לי בפרטי או באימייל כדי שיהיה לי קצת יותר קל, ושאני אם אני אראה שם דברים חשובים אני אוסיף. אני מקווה להוציא טיוטה ראשונה תוך 14 ימי עבודה. (מי שאחראי להוציא הודעות ולמסור לרחל יודע אני מקווה, סיוון על אנליטית, שירלי אני מציא שברגע שיש לכם שעה קבועה, תמסרו את ההודעה לרחל שתסדר חדר).

יאיר59

New member
לגבי גלים ודפי הנוסחאות

אתה (או מישהו) יודע על איזה חומר יהיה הבוחן בגלים? לגבי דפי נוסחאות - תן מייל, אני אשלח לך את של שנה שעברה

Jony I

New member
../images/Emo41.gifהמשך העידכונים:

מכניקה אנליטית: 1. ביום שישי הקרוב 11.4 תרגול לקבוצה שלא ביום שני, בשעה 10, נפגשים בקומה רביעית של פיסיקה. 2. ביום שני ה14.4 יתקיים שיעור השלמה עם ד"ר דנה, בשעה 7 (מיקום עוד לא ידוע). 3. ביום חמישי 17.4 יתקיים שיעור חזרה משעה 5, ובשעה 6 וחצי יתקיים בוחן על הפרקים של תורת הפיזור וגוף צפיד.
מתמטיקה לפיזיקאים 3: ביום ראשון הקרוב, 13.4, יתקיים בוחן השלמה במתמטיקה בשעה 10, מחר צפוי להתפרסם המיקום באתר המחלקה.

kachyy

New member
תודה ג'ונס

הקדמת (או שאני איחרתי....) שיהיה ערב טוב!!

shirlyk85

New member
בוחן בגלים

הבוחן החוזר בגלים יתקיים ביום רביעי 16.4 בשעה 12:00

למעלה