הבוחן הפאגאני מספר III

Justin Angel

New member
הבוחן הפאגאני מספר III

אני מתכבד להציג לפניכם, עלמות חן ואדונים נכבדים, את הבוחן הפאגאני השלישי!!! הבוחן הבא ישומש לחשיפת מכנה משותף בין פאגאנים בארץ, ובהתאם לכך אין תשובות נכונות או לא נכונות, רק מה שאתם חושבים. כמו כן, אתם מתבקשים לא לקרוא תשובות של אנשים אחרים לשאלות לפני שעניתם בעצמכם בכדי לשמור על תקינות הסקר. כמו כן, אתם מתבקשים לא להגיב על תשובותיהם של אנשים אחרים בתוך השרשור הזה, אלא או לפתוח עץ חדש או לדבר עימו במסרים אישיים. הבוחן מנוסח בלשון נקבה מטעמים נוסטלגיים שלי, ובתקווה גם שלכם. 1) את נמצאת בטיול לבדך במדבר, השמש שקעה והכוכבים מתחילים להתגלות, כל יופיו של היקום נפרש לפנייך. מהי התגובה שלך? 2) את נמצאת בדרכך הביתה מאיפשהו וגשם מתחיל לרדת, את כמובן הולכת על המדרכה וישנם עצים בכל כיוון. הגשם מתחזק ומתחזק, ולפתע ברק יורד מהשמיים ופוגע בעץ דקל גבוה שנמצא כ300-500 מטר ממך. מהי התגובה שלך? 3) מהי המנגינה האחת המושלמת ביותר שאי-פעם שמעת? 4) את יוצאת לחופשה לאחד מהשרידים של העולם העתיק, מהן ההריסות\החורבות שהכי היית רוצה לבקר בהן? 5) מהו המאורע הטבעי המחזורי האהוב ביותר עלייך? (ירח מלא, ירח מת, ליקוי חמה, גאות ושפל, וכך הלאה) 6) האם את לובשת תכשיטים בעלי אופי פאגאני? ואם כן, מהם? ואם לא, למה? 7) מהי החוויה הכי מסוכנת שעברת? 8) מיהי הדמות ההיסטורית\מיתולוגית הכי מוערצת עלייך שהיית רוצה לפגוש ושתלמד ותנחה אותך? 9) א) מהו החפץ המוחשי שאת הכי מצטערת שאיבדת\נעלם\אבד? ב) מהו הדבר שאת הכי מצטערת שאיבדת\נעלם\אבד? 10) כרגע זית בלוטו (ברכותיי), לאיפה את היית יוצאת לחופשה? 11) מהו הספר שהכי הצליח לרגש אותך? הכוונה היא לא באיזה תחושה של אומץ וגבורה, אלא משהו עם רגשות ועומק שגרם לך לכאוב, לצחוק ולחלום. 12) ישנה מראה המציגה בצורה מטאפורית תמונה של דבר המייצג כיצד המתבונן בה נראה בעייני רוחו, מה את רואה במראה? 13) מהי תגובתך לסיפורים על מכשפות בסגנון האחים גרים? והאם היא אותה תגובה על קוסמים קלאסיים כפי שהם מופיעים אצל טולקין? ואם לא, מהי התגובה לקוסמים? 14) לכל אחת ואחד מאתנו יש ציטוט או מנגינה שתקועה לו בראש בזמן האחרון, מה שלך? 15) האם אי-פעם אמרתם בעל משפט דומה ל: "תודה לאלים, שאני פאגאן ולא ... בגלל ש..."? ואם כן, מהו? 16) מה הייתה תגובת המשפחה הקרובה והחברים הקרובים להיותך פאגאנית? 17) כמה שמות יש לך, ומה המשמעות והמקור של כל אחד מהם? 18) מה שלומך היום? בבקשה גם צרפי מהי דתך או\ו אורח החיים שלך וכמו כן כמה זמן את צועדת בנתיב זה. ברכות זוהרות לכולם

Justin Angel

New member
התשובות שלי

1) תוהה אם אפשר להכניס את ההדר והיופי של כל הכוכבים למשהו הניתן לנסיעה ממקום למקום, אם כן - מיישם, אבל כנראה שלא אז פשוט בוהה בהם בצורה מהופנטת ומקווה שיום אחד כולם יהיו שלי! שלי! (או לפחות אחד או שניים) 2) פותח בספרינט מטורף למקום, מבקש רשות מהעץ ומטאראניס לקחת חתיכה מהקליפה החרוכה וכנראה שלא משנה מה התשובה הייתי לוקח אותה בכל מקרה (מה? אני מנומס, אבל עד גבול החמדנות שלי). וכנראה גם שיש עליי מחשב נייד, אז הייתי מתקשר למונית שתבוא ותיקח אותו עד הבית בזמן שאני ממשיך לכיוון העץ. 3) באופן מוזר זה לא היה באירנלנד, זה היה בארץ. זה היה אני חושב באימבולג הקודם אולי? בכל מקרה הייתי באמצע חתיכת אדמה מקסימה שכזאת שאין באופק לא מכונית ולא בניין, המדורה שלי דלקה, השמיים היו אפורים בצורה מאיימת שכזאת, והרוח התחילה לנשוב בחוזקה בעלי העצים, שפכתי מים לאש ועשן התחיל לעלות ממנה. ובזמן שעדיין היה את הרעש הזה של מים מתאדים יכולתי לשמוע בול עץ נשבר באש ואת הרוח בצמרות העצים וזה פשוט הטבע במלוא התגלמותו, אין מוזיקה יותר טובה מזה. 4) גבעת טארה, והייתי כנראה לוקח איתי את האבן הצועקת אלא אם כן זה יהיה מסובך לוגיסטית יותר מדי. 5) כן, תריסר מהכל בבקשה. לא לשכוח את ליקוי החמה והלבנה, את הסופרנובות והתנגשויות הגלקסיות המהממות ביופיים. 6) אני? מה פתאום? יש לי תליון של הרונה Tyr מלפני שנה-שנתיים (כנראה שיותר, אני נעשה סנילי עם הגיל). גם באותה הזמנה שקניתי את התליון של הרונה קניתי פאנ' מהמם (החמוד הזה עם כל הרונות במעגל מסביבו) אבל הוא הלך לאיבוד יחד עם הטבעת האחת שלי שעשויה ממתכת. אז אף-פעם לא קניתי פאנ' חדש, אבל קניתי טבעת 24k של טולקין והיום אני מסתובב איתה בגאון. 7) התקפי זעם של החברות שלי. ספציפית, אליי. 8) קאת'באד הדרואיד מאולסטר, שילמד אותי כל מה שאני צריך לדעת ומשם אני אמשיך בדרכי. 9) א) שמיכי. ב) הראייה המונותאיסטית של העולם: שהכל סובב אותי, והכל מסביבי, ולאל האחד והמושלם אכפת מהגורל שלי, ואני מושלם רק אם אני אבצע סדרה של מעשים חסרי תוכן ומחשבה. למרות שהחלפתי אותה בראיית עולם קצת יותר הגיונית, תמיד חבל לזכור שהכל לא כפוף לי וחייב לציית לי, למרות שכאוס ורצון חופשי של בני-אדם הרבה יותר משעשע לפי דעתי. 10) אוסטרליה, קונה את הטלסקופ הע-נ-ק-י של המכון הלאומי וממשיך משם. 11) אני חייב להודות שהייתי מאוד משוחד שכתבתי את השאלה הזאת. אתמול סיימתי לקרוא את Magic's Pawn של לאקי מרצדס ואני פשוט כמשמעו בדמעות. לא בכיתי משהו כמו חמש שנים, ואני לא יכול להפסיק לבכות בגלל הספר הזה. היא מכוונת את הרגשות שלה שפשוט Hit you right in the gut. 12) אני נראה כמו נייר ממוחזר. אני מתכוון לזה שהנייר מורכב מהרבה דברים מגניבים בשלל צבעים, למשל יש ירוק, אדום, כחול, קצת סגול, נצנצים, צבע זוהר בחושך, צבע אקריל, קצת נייר קלף, וכל העסק הזה הוא אני. 13) אני פשוט מת על סיפור האחים גרים, משעשע עד דמעות, ואני משתדל לא לחשוב על שנאת החינם, לסיפורים האלו יש מטרה שהיא לחנך ילדים צעירים בדרכו של עולם בצורה מטפורית. "קסמן של אגדות והשפעתן על התפתחותו של הילד" מאת ברונו בטלהיים באמת מסביר את זה יפה. את הקוסם של טולקין אני לא קניתי, הסוג הזה פשוט לא תופס אותי, הוא סתם להטוטן מתוחכם. 14) "אנשים תמיד מביטים על הגיבורים במלחמות, אבל אם לרגעת תביט על רשימת המתים, הפצועים והנכים הם גדולות בהרבה מרשימת הגיבורים. אין שום מרשים במלחמה, רק חבורה של אנשים מתים למין אידאלים מזוייפים" - Magic's Pawn, מסדרת Last Herald Mage של לאקי מרדצס. 15) כן, הבוקר, שהייתי בפורום פמניזם ומעמד האישה של תפוז: "תודה לאלים שאני לא אישה יהודיה." 16) תגובה? זה כאילו מניח שהם יודעים. האנשים יודעים "משהו", אני בוחר לא להרביץ להם עם זה בפנים. 17) יותר מדי כפי שרמיראט אומרת. יש לי את השם הפרטי הכפול שלי מלידה: ג'סטין יוסף. ג'סטין הוא פרץ של מקוריות מההורים שלי, ויוסף זה השם של סבא שלי, השם של הסבא של סבא שלו וגם השם של סבא של סבתא שלי. כמו כן גם יש את שם המשפחה שלי, למרות שהוא לא יותר מדי אישי, אבל הוא פשוט נשמע טוב. יש לי גם את השם שהטבע מכנה אותי בו, וגם את השם שבו האלים פונים אליי. בסיכום, פיצול אישיות שפשוט מחכה לקרות. 18) שחוק, מאוד, הספר שקראתי וכתיבת הבוחן שחקו אותי לחלוטין. דרואיד-מתלמד, 5-6 שנים.

Justin Angel

New member
../images/Emo18.gif בקשר לשאלה 10 ../images/Emo18.gif

השאלה המקורית אומרת: 10) כרגע זית בלוטו (ברכותיי), לאיפה את היית יוצאת לחופשה? השאלה אמורה להגיד: 10) כרגע זכית בלוטו (ברכותיי), לאיפה את היית יוצאת לחופשה?

L e s t a t

New member
הרי לך

1) קודם כל, אני מדליק מדורה וליד זה אני שם נרגילה (טבק תפוחים, לא משנה איזה), ככה אני יושב מול החום של המדורה ועם הסבבה של הנרגילה ונהנה מהסביבה שלי. 2) אם יש מסביבי אנשים אז אני ממשיך ללכת אבל לא מתעלם מהאירוע, אם אין אנשים אז נעצר לרגע, בוחן את הסביבה לרגע ואז רץ הביתה. 3) נראה לי השירה של אניה, אבל לא בטוח... 4) מקדש אצטקי כלשהו, ככל הנראה. 5) לא יודע. 6) פעם היה עליי פנטקל, אבל נתתי אותו למישהי בתור מזכרת ממני. 7) עניתי על הבוחן שלך ובכך סיכנתי את שארית שפיותי. 8) אני מתלבט בין גילגמש לאליסטר קראולי. 9) א) לא עולה לי לראש כלום... ב) כנ"ל... 10) ברזיל. 11) לא עולה לי לראש שום ספר... 12) אין דמות אחת ספיציפית שאני יכול לחשוב עליה... 13) לא קראתי אותם. 14) "פיוטה" של היהודים. 15) לא. 16) מהמשפחה המורחבת היהודית-אורתודוכסית אף אחד לא יודע ואני אשאיר את המצב ככה, במשפחה המצומצמת החילונית היו כמה וכמה תגובות, הזכורה לי ביותר היא שאמא שלי שמה יד על הפה שלה בתנועה של "אוי ואבוי!" כשהיא שמעה למי אני מתפלל. 17) זה ביני לבין האלים. 18) אני די שמח, תודה ששאלת. אני פגן (כמובן), אני מאמין באלים המקומיים (דהיינו המסופוטמים) וסוגד להם, הייתי אומר שכבר כמה חודשים אבל אני חוקר על עוד דתות פגניות עד שאני אמצא את המושב שלי סופית (שאני הולך ומרגיש שמצאתי אותו דווקא כאן).

L e s t a t

New member
הערה קטנה

בקשר ל14: למי שלא יודע, "היהודים" הינם להקה ישראלית.

SMOLANIT1

New member
אפשר גם לענות?../images/Emo42.gif

1. נשכבת על החול ופשוט מסתכלת במשך שעות על כל הכוכבים בהתפעלות... 2. כנ"ל: נדהמת... (אף פעם לא ראיתי ברק פוגע במשהו...) 3. המנגינה האחת המושלמת: בכי של תינוק שזה עתה נולד. 4. לא עולה לי משהו ספיציפי לראש... אולי הייתי רוצה לראות את הטבע לפני שהאדם הרס אותו... 5. זריחות ושקיעות. 6. יש עליי פנטגרם חביב שג'סטין לא מבין למה אני עונדת... גם אני לא מבינה למה אני עונדת אותו, אני פשוט ממש אוהבת את הצורה שלו שלא מפסיקה לזרום אף פעם... 7. החוויה הכי מסוכנת שעברתי היא ניסיון התאבדות כושל. 8. משום מה, הדמות שעולה לי לראש היא ונוס... היא נראית לי מדהימה. 9. המטה שלי...|מתגעגעת| 10. אי בודד 11. יש ספר אחד בשם "תעביר את זה הלאה" והוא כל כך פשוט וכל כך מדהים... פשוט גרם לי לחשוב. 12. אני רואה את הים. במעגל מתמשך של גאות ושפל... 13. אין תגובה... תמיד פחדתי מהמכשפות בסיפורים של האחים גרים... 14."כשהקומה הראשונה נופלת, גם הפנטהאוז קורס..." 15. לא.. אני עדיין לא מרגישה פאגנית מספיק בשביל לומר דבר כזה. 16. כשדיברתי עם אמא שלי כבדרך אגב על פאגניות היא דווקא די התלהבה. 17. מור ומוריה. מור הוא השם שנולדתי איתו, הוא מסמל את העבר שלי, הנאיביות והטיפשות :) מוריה זה השם הנוכחי שלי. ה"אני החדש" ובשבילי השם מסמל התפתחות, למידה, עליות ונפילות... 18. מצויין, ואתה? :) 19. אין לי דת או אורח חיים מוגדר ממש. משערת שאני איפהשהו השביל שמוביל לפאגניות.

dopey_wizard

New member
תשובות...

נכתב בלילה של יום ראשון.. 03:27..(בוקר של יום שני) ועקב בעיות של תפוז וחוסר שינה נעלצתי ללכת לישון ולהעלות את זה עכשיו... 1) מוציא את המצלמה, תופס זווית יפה, מצלם, וככה עד שאני יספק את עצמי.. אחר כך, מוריד את המצלמה .. מסתכל על השמיים, מנסה לחוש מין הרגשת היתרגשות כזאת, מחייך .. וממשיך ללכת תוך כדי היסתכלות חוזרת כול כמה שניות... 2) עוצר, מסתכל לכיוון העץ.. ואז מסתכל על השמיים.. מתקרב בזהירות, מסתכל מה קרה.. ממשיך ללכת ולהנות מהגשם.. 3) טוב, זה היה כשהייתי ברוסיה בקיץ שעבר.. קול הציפורים שהיה בבוקר אחד שיצאתי לטיול שדה קטן.. הם ממש כאילו שרו.. זה היה מדהים.. (מקווה שהתשובה בסדר..) 4) אני לא ממש מכיר הרבה מקומות כאלה (עדיין) אבל הייתי רוצה לבקר בסטונהנג', הפירמידות במצריים, ובכול מיני מקומות עתיקים ברומא.. 5) אממ, בעיקר ירח מלא, כי למדתי להכיר אותו טוב, אבל ליקוי חמה הוא בהחלט משהו שאני גם מאוד אוהב.. 6) לא, אני לומד על פגאניות כחצי שנה, מחשיב את עצמי כפגאן (מתלמד שעדיין לא בחר בדרכו) כחודש-חודשיים (בערך ממרץ..) עוד יש הרבה דברים ללמוד לפני שאני מחליט לענוד תכשיטים פגאניים.. אבל אני שוקל בקרוב לקנות פנטאגרם.. ואולי עוד כמה חודשים להזמין טבעת מסויימת .. 7) וואו.. יש הרבה.. טוב.. אני חושב אבל אני ביכלל לא בטוח שזה הטיסות שלי לרוסיה במטוס טופליב-154 .. ו.. אם טייסים שיכורים.. היה מקרה מסויים בקיץ, שטסתי במטוס ממוסקוה לסנט פיטירבורג.. והטייס היה ממש דפוק וכנראה שיכור.. ואחרי שבועיים הודיעו שאותו מטוס אם אותו הטייס (מסוג א') היתרסק בעת המראה.. סיבת ההיתרסקות.. טייסים שיכורים, כשל טייס .. 8) אני עוד בשלב של למידה על מיתולוגיות שונות ואני לא יכול לענות על שאלה זו ביגלל שעוד לא למדתי מספיק. 9) א) אני ממש לא מצליח להיזכר.. אני אחשוב על זה.. אם אזכר אני יכתוב.. ב) זו שאלה קשה, יש כולכך הרבה דברים.. אני חושב שזה סרטי הוידיאו שצילמתי ברוסיה.. 10) לוטו זה הרבה כסף, אניחושב שהייתי יכול להרשות לעצמי ביקור מאוד מאוד מקיף ברוסיה, אחרי זה באירופה.. (הולנד, איטליה, יוון וצרפת) לתקופה קצרה של חודש (שבוע כול מדינה) ואז למערב אנגליה (וכמובן זה כולל ביקור באירלנד) 11) בנתיים אין עוד ספר שקראתי וממש ממש ריגש\וכו' אותי.. בנתיים זה מתחלק אצלי לפי רמות (מספרים שכלל לא שווים לקריאה בין ספרים לשיעמום ועד לספרי חובה..) אבל אין לי ספר מסויים .. 12) לא יודע אם הבנתי נכון את השאלה.. אבל.. אני רואה את עצמי כמקור כוח בעל תכונות ניפלאות ו"גרועות" שניכנסות דרך למידה,אני רואה את עצמי כאור זוהר בעל כתמים שחורים שעדיין צריך ללמוד ובעל מחסומים שצריך לפתוח.. 13) אני לא ממש אוהב אתכול הסיפורים האלה וגם לא ממש מבין בזה משהו.. , זו שאלה לא בשבילי.. 14) יש משהו שתקוע בראש בזמן האחרון.. בהחלט.. (ציטוט), אבל אני לא יכול ליכתוב את זה פה.. (אישי מדי, לא פייר כלפי חברי פורום אחרים פה..) 15) אני מנסה לא להישתמש במילה "אלים" יותר מדי, ביגלל שעוד לא סיימתי לגלות את האלים שלי עד הסוף, אולי אמרתי.. אבל אני לא זוכר שאמרתימשפט מסוג זה.. ככה שאין לי תשובה.. 16) אמא משחקת אותה שהיא מבינה הכול, אבל לצערי היא לא, היא לוקחת את זה בסדר ואפילו מנסה לעזור.. אבא צוחק עלי.. "כאן אתה עושה וודו?? חה חה חה" דודה מתחקרתץץ ושואלת שאלות מפגרות כמו "מאיפה אתה יודע שזה נכון" (מאיפה אני יודע שיש אנרגיה ביער וכאלה).. חברים, יש חלק שצוחקים קצת על זה (לא עלי) ואומרים שטויות שטויות.. ואני לא ממש מסביר להם כי ישר יש תגובות כמו "שטויות שטויות" ויש כמה חברים מעטים וחדשים שתומכים בכול העניין.. 17) יש את השם הפרטי שלי - דוד, שקיבלתי מלידה (ההורים שלי כבר בנו על לעלות לארץ ונתנו לי שם שיכל להתאים לבין-לאומיות ולארץ ישראל וליהדות טוב (כן, זה רעיון של אבא שלי השם הזה..).. יש את שם המישפחה שזה כמו שם רישמי.. שמשתמשים בו בכולמיני דברים טיפשיים.. שזה קצת מסובך אבל תלמדו (חשיפה ראשונה בתפוז!!!) ונגרובסקי (ven-ge-rov-skie) יש את השם שחלק מחבריי בבית ספר קוראים לי שזה דאטו.. (אם צועקים חזק כזה דאאאאאאאאאטווווווווווו) שזה דוד בגרוזינית וחבר אחד גרוזיני אמר את זה ומשם הכול היסטוריה.. ויש את השם שאני ממש שונא שיש כמה יחידים ומעטים שקוראים לי כך וזה ממש מעצבן וזה דודו... (לא לחשוב על זה אפילו. :) ) 18) שלומי היום.. הליכה של משהו כמו 6 וחצי שעות ועוד נסיעות של שעתיים בנוסף לזה עמידה וצילום במשך כשלוש שעות כימעט ועוד כ40 דקות שהלכו על בירורים וחשדות של עובדי ביטחון של נתב"ג.. ובנוסף לכול זה.. מאתמול בבוקר עד עכשיו ישנתי 3 שעות.. אז.. אני עייף, הייתי קצת עצבני אבל זה עבר, ואני שמח שעברתי חוויות היום וביכלל נהנתי.. בכלליות- יום מצויין ומעייף, כמו שצריך.. עוד לא היחלטתי בדיוק מהי דתי, מה שאני כן יודע שזה איזה שהוא סוג של פגניות קוממית אבל אני מתלבט ועדיין לומד כך שלא אשתמש בשמות.. כמה זמן?, בערך חודשיים.. פלוס מינוס.. זהו, ניגמר? ג'סטין, כול הכבוד על ההשקעה.. קבל ח"ח, אחלה בוחן... זה הבוחן הראשון שלי, אני די חדש כפגאן, ויש לי בעיה בהבנת הנקרא כשאני עייף והעניים חצי עצומות כך שאם יצא משהו ממש טיפשי.. או משהו כזה לא קשור, דווחו לי על זה ב מסר פרטי.. תודה!

dopey_wizard

New member
תוספות

3) חוץ מצליל הציפורים ברוסיה.. יש עוד משהו שאני מאוד אוהב.. זה גם צליל ציפורים רק.. סוג אחר של ציפורים.. וזה הקול שעושה מטוס סילון גדול וכבד כשהוא ממריא... 9) מצאתי תשובה לא'.. ביומולדת בגיל 13 קיבלתי במתנה שרשרת מאשה מדהימה שכבר לא איתנו.. שרשרת זהב ותליון של מזל תאומים.. לצערי התליון יחד אם השרשרת.. מצאתי את השרשרת (שנמאת עליי עכשיו וכול הזמן) אבל לא את התליון..

Lion_Heart

Well-known member
התשובות שלי

1. נשכב על גבי על החול הרך ומסתכל על הקוסמוס האין סופי... Groovy. 2. רץ הביתה בצרחות אימים 3. מנגינת הפתיחה של "היו היה" גורמת לי לדמעות בכל פעם 4. אטלנטיס (מה זאת אומרת זה לא קיים??) 5. ירח מלא. 6. לא, I don't eccessorize 7. תנו לי לחשוב... הלאר"פ של בן שמן? לא... להיות בן ערובה של מתחזה לשמאנית? לא נראה לי... הפעם ששלפו עלי סכין קפיצית בטירונות? מי יודע... 8. סטאן לי. 9.א. יהלום פלסטיק קטן ונוצץ 9.ב. תמימות ילדותית 10. דיסנילנד. לקנות שם את הHaunted mantion ולגור בה. 11. האסופית. 12. לא יודע 13. אני לא אוהב את המכשפות של גרים... יותר מדי סטראוטיפיות. והקוסמים של טולקין? מילה אחת... גנדאלף... 14. מנגינת הפתיחה של "פיני הגדול" 15. תודה לאלים שאני פגאן ולא אבא שלי... 16. אני עדיין בארון כשזה נוגע למשפחה. רוב החברים גם לא יודעים, אבל אלו שכן יודעים הגיבו בצורה אוהדת. 17. שם אחד... אלון - עץ 18. היום התחיל לא כל כך טוב, אבל הוא משתפר. מאמין בדרכיה של אמא אדמה. שנה ומשהו

תשובות

1. נשכבת על החול, מרגישה את האדמה מתחתי ואת השמיים פרושים לפני והולכת לאיבוד בין הכוכבים:) 2. קודם כל, עומדת מול העץ ובוהה בו בפה פעור, אחרי שאני מתאוששת מההלם אלך לבהות עוד קצת.. קצת יותר מקרוב:) 3. לא עולה לי לראש שום מנגינה "מושלמת".. כנראה שחיי עוד לפני ואולי יבוא יום בו אשמע מנגינה כזו.:) 4. וואו.. שאלה קשה.. הייתי מבקרת בסטונהג' ובטארה 5. קשת ושקיעות. 6. לא, כי לא יצא לי לקנות.. אולי בעתיד:) 7. לא עולה לי כלום לראש.. אני לא חושבת שאי פעם עברתי חוייה ממש מסוכנת 8. שאלה קשה... קשה לי להחליט:) 9. לא עולה לי דבר לראש.. כנראה שמעולם לא איבדתי דבר חשוב או באמת משמעותי.. 10. בכל העולם.. לכל מקום שאני יכולה להגיע אליו. הייתי מתחילה באירלנד:) 11. אין כזה.. בינתיים.. 12. קשה לי לחשוב על משהו ספציפי.. 13. אף אחד מהם לא מעורר בי שום דבר משמעותי.. 14. sarah mclachlan- full of grace לא יודעת למה.. שיר יפה:) 15. לא. 16. אף אחד מהם לא יודע.. 17. מלי. זהו. על שם סבתא:) 18. טוב, תודה? ומה שלומך? אני פגאנית כ6 חודשים.. עוד אין לי דת מוגדרת אבל אני הולכת יותר לכיוון הקלטים:)

Darkness Within

New member
הממ

1. פורשת שמיכה, נשכבת עליה ומחכה עד שהלילה יגמר. 2. בורחת? 3. הצלילים שמשמיעות טיפות גשם. 4. לא יודעת. 5. ירח מלא. 6. כן, פנטגראם. 7. עוד לא חוויתי חוויות ממש מסוכנות. 8. ארטמיס. 9. א.תיק שהכיל ציורים שלי מהגן. ב.חיי משפחה נורמאליים (אמא ואבא באותו הבית, שמחים מאושרים וכל שאר הדברים האלה שנשמעים ממש קיטשיים) 10. ללא ספק- אירלנד. 11. התפסן בשדה השיפון/ ג'.ד. סלינג'ר 12. לא יודעת. 13. הסיפורים משעשעים,אני לא מעריצה של טולקין. 14. "for a minute there, I lost myself" (radiohead-karma police) 15. לא. 16. גם אחותי פאגאנית אז זה נהדר. אבא לא יודע, הוא מבחינתו חושב שכל ההתעסקות עם הדברים האלה היא די מטופשת. אמא רואה את זה כשלב חולף, אבל זה לא מפריע לה יותר מדי. 17. השם האמיתי שלי הוא תמרי, אין לי מושג למה ההורים שלי הוסיפו "י" רוב האנשים אומרים שזה מיוחד, אני לא ממש אוהבת את זה לכן אני מצגיה את עצמי כ"תמר". 18. היום המצב בבית שלי מחורבן, לכן גם מצבי לא מזהיר. הפסח הזה בכלל רע מאוד, יומיים שלמים הקאתי בגלל הסדר. אני וויקאנית, כבר מעל לשנה וחצי. תמר.

November rain

New member
:)) Me now

1. נשכב על האדמה הקרירה ומביט אל השמיים עד אור הבוקר.. 2. מביט בתדהמה, נדהם מהיופי, ומצטער על שלא הבאתי עמי מצלמה ( למרות שזהו אירוע מדמיונך, ועל כן נניח שכן הבאתי :) ) 3. מנגינה שכאילו נכתבה מן הטבע ולמענו.. סגנון "אולבר" ו"אימפריום" למרות שזה לא יגיד כלום לאף אחד.. 4. ממלכת האינקא בפרו ובוליביה. 5. הזריחה ללא ספק.. 6. שרשרת של אבן קריסטל אמרלד ( ברקת ). 7. לא זכור לי. 8. אני לא צריך הנחיה כי את הדרך שלי אני יודע, ואני נגד הערצה כלשהי.. לא עולה לי בראש בכל מיקרה. 9. לא זכור לי חפץ כלשהו, מה עוד שאובדן חפץ גשמי לא יגרום לי לצער רב מדיי. מה שכן, קרעתי מחברת של שירים שכתבתי לפני מספר שנים, ואני מצטער על זה.. ( לא, לא חסרות לי מחברות.. ), בגלל הערך הרגשי כמובן. 10. זכיתי בלוטו?? נורבגיה/אירלנד ( דניאל את באה?? :) ) 11. ספרים מעוררים עניין אבל אף פעם לא ריגשו אותי.. רק מוזיקה. 12. אממ.. קריסטל שקוף, בוהק וטהור.. מונח בתוך קופסת מתכת זולה. 13. לא אוהב סיפורים כאלה.. גם לא טולקין. 14. מנגינת החיים תקועה לי בראש ( במובן השלילי.. ), וגם "כמו אבן" של "אודיוסלייב", על אף שאני לא אוהב את הסגנון. 15. תודה לאל שאני פאגאן ( עכשיו אמרתי! :) ) 16. לא יודעים, לא יידעו, וגם אין צורך. 17. שם אחד, אייל. 18. יכול להיות יותר טוב.. העיקר שאני לא בבסיס כרגע, ותודה ששאלת! :) אני עונה למונח הכללי של פאגאני, מזה שנים רבות, עוד טרם ידעתי פאגאניות מה היא. הולך בדרך הטבע, דרך האמת, לומד, ואמשיך כך עד המוות, ולאחריו.. נובמבר

siven16

New member
גם אני! גם אני!

1. טוב, זה קורה לי בכל טיול למדבר עם חברי, אז התגובה הרגילה שלי:,שיו, תראו כמה נצנצים!" 2. מממ... וואו, זה מדהים! 3. מנגינה מושלמת- צלילי חבריי.. 4. אממממ... סטונהג' 5. שיש שריפה בטבע, הוא מתחדש בפלאים. 6. פנטאגרם, כולם יודעים מה זה! 7. החוויה הכי מסוכנת שעברתי, ועדיין עוברת, זה לחיות 8. עבור! 9. א. טבעת מזהב שירשתי ב. את הידיד הכי טוב שהיה לי. 10. או לנגב, או אמסטרדם. 11. אליסה בארץ הפלאות. 12. שמחה+ עצב 13. עבור! 14. "בוא" של ריטה. 15. עבור! 16. הם לא יודעים, ששש... 17. שתי שמות, סיון ע"ש סבא ז"ל ששמו ניסו(תהפכו את האותיות יוצא סיון) פריאור, קיבלתי האראה במדבר ע"י קלמנטינה. 18. מצוין! אורך חיי, תצחק, תשמח תחייך, אפילו שאתה לא יודע למה, רק תנסה לשמוח בכל מצב..

Cath

New member
ג'סטין, אני אוהב את הבחנים שלך:)

1.מתישב במקום אשר עמדתי ובוהה. בלי לנסות להגדיר דבר, בלי לנסות לבחון את התחושות שלי -פשוט בוהה בתדהמה. 2.חושב על הפאטאליזם של הדבר, ומחייך. אם יש לי זמן צועד לעבר העץ החרוך, אם לא -ממשעך ללכת לדרכי. 3.יש שתיים. אחת מלאה בשלווה והורמוניה -זוהי מנגינת הים, כאשר הגלים פוגשים בחול של החוף בעת הגאות. והשניה רעשנית, כאוטית ודיסהורמונית -סימפוניה שלמה שיוצר מפעל ליציקת מתכות בכל יום עבודה. קקופוניה של רעש מחוסרת רגש. פשוט מושלמת בכיעור שלה. 4. כל מקום פולחן עתיק היה מרתק אותי. חלקן פחות חלקן יותר -תלוי בריכוז האנרגיה, והאופי שלה. כמו כן מעניין אותי כל אשר קשור למצודות וטירות שנהרסו על ידי הכובש. האבנים תמיד זוכרות:) 5. קשה להצביע על אחד והיחיד. הם כ"כ רבים, וכל כך מדהימים כל אחד בדרכו. 6.כן. פנטגראם נחושת סגור במעגל. 7.ארמ.. בדיוק כמו בשאלה 5. קשה לי להצביע על האחד והיחיד, אבל רובם היו קשורים בנהיגה תחת השפעה. אני חושב שתאונת שרשרת עם מספר הרוגים היה הכי מזעזע. 8. אני מתלבט בין השניים, וךכן ארשום את שניהם -פרידריך ניטשה ומוריגו, יחד עם שתי ה"אחיות" שלה. 9.א- להצטער משמע לבזבז זמן על סנטימנטים מיותרים. במיוחד בגלל חפצים. אם זה היה חפץ נחוץ, אז וודאי שאמצא לו תחליף, לפחות זמני. אם לא -אז יופי, התפנה המקום. ב-בתולים?:)סתם. אולי תמימות, אם מדובר בהתבגרות רוחנית. ואם מדובר בחפץ מוחשי, אני לא חושב שיש לזה חשיבות. 10.עזוב חופשה.. הייתי קונה כנסייה אירית עתיקה, קתדרלה אפילו נשמעת יותר טוב, ובונה שם אולפן הקלטות אישי ובית למופת. מצד אחד הרווחתי שנאה עזה של כל קתולי בסביבה, ומצד שני -איכות סאונד, ואפשרויות גיוון ואקו בלתי מוגבלות. הייתי גם משכיר תזמורת סימפונית לכמה חודשים. 11. The Picture of Dorian Grey by Oscar Wilde 12. בעיקר זעווה, והרבה ממנה.. להמחשה תקראו את הספר שציינתי בשאלה קודמת. 13.אני אוהב את הסיפורים הללו:) לא איכפת לי אילו אסוציאציות יש לקהל הרחב למילה "מכשפה" בעקבות סיפורים בסגנון. זה חמוד ומי שלא אוהב שלא יקרא:) 14. Ashes to ashes של דיוויד בואי.. בשבוע האחרון זה לא יוצא מהראש. 15. אני בד"כ מסתפק בלהגיד פשוט "תודה לאלים". לא משנה על מה, מגיע להם:) 16. אני לא חושב שהיה להם ממש איכפת במה אני מתעסק, העיקר שאני לא יוצר רעש אלקטרוני בםול-ווליום. ברמת העיקרון אמא שלי נורא חובבת כל הדתות עתיקות, אז אותה עניין התהליך אנטרופולוגי של למידת המקורות של הדת. אמונה זה לא התחום שלה. 17.יותר מדי. כל שם מציין אופי מסוים ורמת הקרבה של האדם הקורה לי כך. ישנם שמות כלליים. זה מאד עוזר לי לסווג את הסובבים אותי. 18.הכל טוב, תודה:) יום אפור וגשום למופת. הלוואי וכל השנה תעבור כך, או שאני סתם צריך להעלם אי-שם בערפלי לונדון. דרואידיזם. בארד מתלמד. כמה זמן?..שאלה טובה. בסביבות 3 שנים.

shining moon

New member
אוקי אני../images/Emo41.gif

1)אוקי אני בודקת אם אני עם חולצה קצרה שאני יוכל להרגיש איתה בידיים את החול נשכבת על החול המדברי הרך ומסתכלת לשמיים שעות
2)דבר ראשון אני ממש מקווה שאני רחוקה ממנו
אם כן אני מסתכלת המומה מהיופי מתקרבת לעץ וממשיכה להסתכל בתדהמה 3)שמעתי פעם מנגינה מושלמת אבל לצערי שחכתי אותה אבל אני מאוד אוהבת את הצליל של הים בלילה שקט כשגל קטן נשבר על סלע ושל עלים ברוח קלה 4)הייתי ממש רוצה לבקר בגנים התלויים 5)אני ממש אוהבת ירח מלא אני יכולה להסתכל עליו שעות חוץ מזה אני גם מאוד אוהבת זריחה ושקיעה
יש להם המון משמעות בשבילי 6)אני לא חושבת שאני בדרך כלל לובשת תכשיטים בעלי אופי פאגאני מהסיבה הפשוטה שאין לי כאלה אתמול ראיתי תכשיט מדהים בסגנון אבל לצערי לא היה לי כסף לקנות אותו (יש תכשיט אחד שאני לובשת אבל הוא של חברה שלי) 7)החוויה הכי מסוכנת שעברתי הייתה כשהייתי הייתי בת 6 בערך נפלה לי חלק מפאזל שהכנתי בכביש ואז קפצתי לתוך כביש סואן ולקחתי את החלק כמה סנטימטרים ממכונית שעצרה 8)אני אוהבת את אפרודיטה אלת האהבה והיופי 9)זה ברור לי שהיה משו כזה אני פשוט לא זוכרת מה
10)אני חושבת שהייתי נוסעת לאיזשהו אי(נראה לי הקריבים) או ליער גדול באירלנד
11)אני חושבת שכול מיני ספרי אימה אבל לא סטייל צמרמורת אלא רציניים יותר למשל הספר על הרוזן דרקולה
12)אני חושבת על זה ולא מצליחה זה משהו חשוב שאני עוד צריכה לגלות על עצמי 13)את המכשפות בסיפורים של האחים גרין אני מאוד לא אוהבת הם מציגים את המכשפות תמיד כרעות הם אף פעם לא יפות או נדיבות או נחמדות הם תמיד מרשעות וזה תמיד מזכיר לי את השנאה לנכשפות שהייתה במאה ה-17 ואני ממש לא אוהבת את זה לעומת זאת אני אוהבת את הקוסמים של טולקין יש בהם טוב ורע והתנהגות של אדם שפועל בצורה מסוימת כבן אדם ולא רק כגוף עם קסם 14)השיר:פלומפי של שבק ס' 15)לא,לא אמרתי אבל אני יגיד עכשיו "אני מודע לאלים שאני פאגאנית ולא חרידיה בגלל שלא הייתי מסוגלת לסבול את הכפייה הדתית,השנאה,חוסר קבלת השונה והיחס המזלזל לנשים" 16)הם לא הכי יודעים כרגע אבל לחברים שלי שכן יודעים זה ממש לא מפריעה אמא שלי לא מתנגדת ואבא שלי נותן לי חופשיות בבחירות שלי אז זו לא תהיה בעיה איתו 17)חוץ מהשם של:ליבי חברה שלי קוראת לי במבי ואני מתה על השם הזה בלי יותר מידי סיבות היא פשוט אומרת שזה מאוד מתאים לי
18)שלומי היום לא רע דתי כרגע היא יהודיה(לצערי)בלי ממש רצון אבל אני חוגגת חגים פאגאנים ואוהבת אותם פשוט לוקח לי זמן למשוך את עצמי החוצה מהמסגרת בנתיב הפאגאני(וכרגע בעיקר וויקה)אני צועדת מתחילת השנה אבל מאז שאני זוכרת את עצמי היה בי משהו פאגאני שלא ידעתי איך לבטות תודה שקראתם ושיהיה לכם יום/לילה נהדר

itai90

New member
נתחיל

1) מוצא דיונה גבוהה שוכב ומסתכל בכוכבים ובסביבה עד שאני נרדם שמה 2) מכבה כול שרפה שנידלקה מודיע לעיריה ולוקח מזכרת הרי זה לא קורה כול הזמן 3) שקט מושלם בישבילי זה אחלה מנגינה 4) אחת הטירות בעולם הזה עדיף בבריטניה או באירלד יש להם אחלה טירות\ 5) ירח מת וירח מלא אבל בעיקר ירח מת לא יודע למה 6) לא כול כך לא יודע למה פשוט לא לובש אני לא לובש בכלל תכשיטים או שרשראות או כול דבר דומה 7) תלוי היו לי כמה פעם אחת נשרף לי חלק מהשער פעם אחת כמעת נדרסתי היו עוד כמה אבל נעזוב 8) ואיומינג מהמיתולוגיה הפינית כדי שילמד אותי את האומנות של כישוף בשירה ואת אומנות הנגינה "בנבל"(לא זוכר בידיוק את השם של הכלי) שהו בנה 9) א) שרשרת בצורה של פיתיון של חכה שעשויה מעצם פריט מעוד יפה וחמוד ב) התמימות 10) אירלנד סקוטלנד בירטניה פינלנד וניו זילד וזהו בערך אולי גם גרמניה 11) הכוהנת מאבלון ספר מדהים 12) קצת רוע בצורת שובבות נראה לי אבל עדיין 13) אותה תגובה בערך 14) מנגינה: שלושה מלכים בניגון של נבל קלטי ציטות: החתימה שלי 15) עד היום לא 16)עדיין לא יודעים 17)הגדר שמות אם שמות שההורים נתנו לי זה שתיים איתי מלשון השר צבא של דוד וגם בגלל מא' עד ת' ושתי היודים משם אלוקים ומצליח על שם סבא שלי 18) אני מרגיש טוב ועייף אני חוקר ונמשך לדת הדרואידית עדיין לא הצטרפתי אבל אני אוהב את הדרך חיים

שמו של הנבל הפיני הוא קנטלה

(kantele). נראה לי שהתבלבלת קצת. שמו של ממציא הנבל במיתולוגיה הפינית הוא ואינמוינן, לא ואיומינג. לפירוט, ראה את ההודעה בנושא המיתולוגיה הפינית שכתבתי. -רובין עוטה המגבת.

kat re

New member
חדשה פה אבל החלטתי לענות בכל זאת

1. מתיישבת מסתכלת טוב טוב סביבי ותוהה האם אפשר להעביר את שארית חיי במקום הזה 2. מסתכל על השמיים ושואלת בליבי את הכוח העליון היושב/ת למעלה (אני קוראת לו/לה כוח עליון כי כרגע אני עוד לא יודעת כיצד להגדירו/ה) כיצד הוא יכול לפגוע כך באחת מיצירותיו המופלאות 3. קולות הדולפינים 4. הפירמידות במיצרים 5. ליקוי ירח/חמה 6.לא עדיין לא מצאתי אחד שאני מתחברת עליו 7. נכנסתי באמצע קו יורים במטווח בצבא 8.מורגיין - אחותו של המלך ארתור 9א. טבעת שאימי קנתה לי ב. הילדות שלי 10. טיול תרמילאים ברחבי אירופה 11.ערפילי אבלון מאת מריון צימר בריידלי 12.חוסר שייכות 13.לא מכירה יותר מידיי את הקוסם של טוקין ולכן אין לי דעה עליו אבל האחים גרים מציגים את המכשפות באופן מוטעה לחלוטין לדעתי 14.אין לי כזה כרגע 15.עדיין לא 16.ההורים שלי קיבלו את התעיינותי בנושא באופן מאוד פתוח ("כל עוד זה יתן לך תחושת שייכות זה בסדר" 17.אקטרינה - על שם הסבתא רבא קטיה - הקיצור של אקטרינה 18. טוב תודה לפי הת.ז. אני יהודייה ע"פי מה שאני מרגישה עוד לה החלטתי במה אני מאמינה ולכן אני חוקרת את הדת הפאגאנית והוויקאנית

hadaraviram

New member
תשובות!

1. יושבת בנחת, נהנית מיפי הטבע, שמחה, אולי שרה שיר לירח ולכוכבים. 2. צועקת: "וואו!" מוודאת שאף אחד לא נפגע. מודה לאלה על שלא קרה לי כלום. 3. החיים שלי מלאים מוסיקה, והיו בהם הרבה רגעים זכים כאלה. 4. כבר ביקרתי בהמון מקומות מעניינים בעולם - הייתי ממשיכה במסעותיי לשרידים האצטקים, ולפירמידות בגיזה. בעצם, גם במקדשי אנגקור אני רוצה לבקר. 5. ירח מלא. 6. בדרך כלל אני עונדת את אחת מדמויותיה של האלה. כרגע, יש על צווארי תליון ירקן מגולף בדמות האלה קואן-יין. אני לא אוהבת לענוד פנטגראמים ותכשיטים גותיים וקלטיים. על טעם ועל ריח... 7. להיות נוכחת, ולטפל בפצועים, בפיגוע באוניברסיטה העברית בקיץ 2002. 8. יש המון דמויות נערצות. בימים האחרונים, אני שואבת כוח והשראה מהאלה קואן יין, מהאלה ניקיי, וגם... מ-Horatio Hornblower (קצין צי בסדרת ספרים מופלאה של פורסטר), בנוסף לכל ה"חברים" הספרותיים-דמיוניים שלי. 9. א) אני לא מצטערת על אובדנם של חפצים מוחשיים - ומקווה שהם מגיעים למי שזקוק להם. ב) חבל לי שהבריאות שלי טובה פחות משהייתה. 10. הייתי נוסעת לישראל, לבקר את משפחתי וחבריי האהובים, ואחר כך לטיול ממושך באירופה. בהמשך... סין, אלא מה? רגע... ואפריקה! וטיול קמפינג ממושך לאורך החוף הקליפורני! ו - רגע, רגע, יש לי עוד המון רעיונות! 11. אוי, כל כך הרבה ספרים מצויינים! בזמן האחרון - "קים" של רודיארד קיפלינג, ו-"פאני" של אריקה ג'ונג. כמה מהספרים החביבים עלי בכל הזמנים: "מר מאני" של א"ב יהושע, "גאווה ודעה קדומה" של ג'יין אוסטין, "שם הורד" של אומברטו אקו, "מקרה ידוע מראש" של איאן פירס, וכמובן, כל סיפורי שרלוק הולמס. 12. בשבועות האחרונים - נמר מחלים, נחלץ החוצה מהמאורה ומתמתח. 13. אני חולה על סיפורי מכשפות וקוסמים מכל הסוגים - במיוחד על פירושים ארכיטיפיים להם. ואני מאוד אוהבת את טולקין, ואת הארי פוטר גם. אני חושבת שהחיבה שלי למכשפות ולקוסמים בתרבות הפופולרית מקבילה לחיבה שהניעה את אנשי נאס"א לכנות את מודל הניסוי לחללית שלהם "enterprise". אמונה בלי הומור זה עסק די עצוב! 14. כרגע - בימים האחרונים? "I will survive" (עד המבחן...) 15. אני לא "מודה" לאלים על שאני פאגאנית. זו היתה בחירה אישית ולא משהו שזכיתי בו במקרה. יהיה יותר נכון לומר שאני אסירת תודה על הנוכחות האלוהית בחיי. 16. אני חושבת שכולם מקבלים את העולם הרוחני שלי די יפה, הגם שלא כולם יודעים את הפרטים מלאים. 17. יש לי שם אחד: הדר. 18. שלומי היום? עמוסה בעבודה, ובכל זאת מוצאת זמן להתקשקש ברשת! אני פאנתאיסטית ונהנית מברכת האלה - ובהרבה מובנים תמיד הייתי.

ocean gypsy

New member
התשובות שלי:

1)-הייתי שוכבת לי, ומסתכלת למעלה בלי יכולת להסיר את המבט שלי מהתמונה המרהיבה של הכוכבים, היה יכול להיות עוד יותר מדהים אם הייתה איתי מוסיקה, ואז הייתי שמה את blackmore's night ואז הייתי ממשיכה לבהות בכוכבים ולדמיין אני נימצאת בעולם מרוחקת בתור יערות אבודים וענקיים בשלהי ימי הביניים..ולידי יש אגם ובאגם הזה משתקפת תמונתו של הירח וזה רק אני היער הכוכבים והסהר, ובמידה ולא הייתה איתי מוסיקה, אז אני בוחנת כל כוכב וכוכב, לשנייה לא הייתי עוצמת עיניים, ומנסה כמה שיותר ליזכור את התמונה המדהימה הזאת, כדי שיהיה לי במה להיזכר כל לילה ולילה. 2)- סה"כ הייתי רצה לשם בכל המהירות, ואםהעץ היה נישרף הייתי עושה הכל כדי לכבות אותו ואם לא הייתה בידיי היכולת לכבות אותו אז הייתי מערבת גורמים חיצוניים ומקצועיים, בדרך כלל הייתי גם מצלמת את האירוע אבל אם לא הייתי בידיי מצלמה והעץ לא נישרפף אז פשוט הייתי מציירת את איך שהכל ניראה... 3)- באמת שאין לי מנגימה "אחת" אבל יש לי כמה מנגינות ושירים, בעיקרון אז loreena mckennitt: all souls night the old ways between the shadows samhain night blackmore's night: shadow of the moon ocean gypsy be mine tonight no second chance Renaissance Faire spirit of the sea טוב..יש לי באמת המון מנגינות..., אבל ישעוד כ"כ הרבה סגנונות ולכן אני לא חושבת שאפשר לקבוע את המנגינה ה"מושלמת", ישעוד המון מנגינות שרק אני מכירה ורק אני שמעתי אבל אם הייתי אומרת כאן את כל המנגינות היפות ביותר בעיניי להודעה הזאת לא היה סוף. 4)- אין לי מקום אחד.., אבל אם היו שרידים ל"קמלוט" הייתי נישארת שם לנצח. 5)- לכל מאורע מחזורי בטבע יש משמעות ענקית בעיניי, אבל אני חושבת שאני הכי אוהבת להיות עדה להתחלפות של עונות השנה, אני חושבת שאין דבר יותר יפה מזה..., שכל העולם משתנה בהתאם לעונה.., כל הצבעים, המזג אויר, הכל...פשוט הכל. 6)-כן...יש לי הרבה הטבעות ושרשראות עם סמלים קלטים..(בעיקר צלבים קלטים), יש לי בכלל הרבה תכשיטים יש להם אופי פגאני לא מוגדר ממש, אני לא הולכת הרבה עם פנטגראים כי עוד לא מצאתי שרשרת עדינה של פנטגראם ואני לא אוהבת שרשראות "גסות", אבל כן..אני הולכת עם תכשיטים בעלי אופי פגאני. 7)- כשאני ושלוש חברים שלי עשינו טיול ביער ליד הבית של ידיד שלי לפני חצי שנה, היה שם מקום בגובה של בערך 35 מטר, שהיינו צריכים לטפס בו..,אז התחלתי לטפס ובגובה של 15 מטר נפלתי ותפסתי בכבל ברזל שהיה שם ואז גם הכבל נפל, אז למזלי היו שם כמה כאלו כבלים אז,פשוט תפסתי בעוד כבל שהיה לידו, ואז טיפסתי חזרה, כולי הייתי מלאה בפצעים ושריטות היה לי נקע ברגל, אבל זאת הייתה חוויה שאני בחיים לא אשכח.., כפי שאתם רואים אני לא עשיתי הרבה דברים מסוכנים בחיים, בעיקרון אני כן אבל יצאתי מכולם. 8)- אפלטון. 9)- תיבה עם תמונות ויקטוריאנית שקיבלתי מסבתא שלי.. 10)- אין מה להתווכח על זה.., זה כבר מתוכנן אצלי בערך שנה.., אז ככה..(לפי הסדר): אירלנד, נורווגיה, שבדיה, דנמרק, סקוטלנד, אנגליה, ניו-זילנד. 11)- "בשורות טובות"-ניל גאימן, "שר הטבעות"-ג'.ר טולקין. "פרחים בעליית הגג"- וי.ס אנדרוס, המחזה-"אנטיגונה" ע"פ סופקלס. 12)- מטה שמונח בתוך גזע עץ, בתוך מעגל פיות, ביער ניסתר. 13 ממש לא..., האחים גרים לא כ"F משפיעים עליי..., אבל כשאני קוראת ספרים של טולקין..אני יכולה פשוט ליקרוא את זה ולהיות מהופנטת ממש שאני קוראת ופשוט להתחיל לבכות..., הסיפורים והתקופה.. הכל כ"כ מדהים! 14)- "האהבה היא עבדות יפיפיה", "האדם הוא איש עיוור, החולם שהוא יכול ליראות" אני לא זוכרת מפי איזה אדם הציטטות האלו נאמרו אבל הן פשוט תקועות לי בראש כבר שבוע. 15)-לא..., אני אורמת הרבה "תודה לאלים" או "בשם האלים", אבל כזה משפט עוד לא יצא לי להגיד ואני גם בספק שייצא לי. 16)- אמא שלי יודעת על זה אבל היא די מנסה ליגרום לי לחזור להיות יהודייה בדת ולא רק בלאום, וכל פעם שעולה נושא האלוהים אנחנו ניגררות לריב, אבא שלי מתעלם מהעובדה שאני פגאנית, אח שלי מבקש הסברים ונהנה לישמוע מה שיש לי להגיד בנושא, ושאר המשפחה לא חושבת על זה יותר מדי. 17)- בעיקרון.., ע"י ההורים יש לי שני שמות והם: "אסתר" ו"רחל"..., ע"פ שמות שאני בחרתי לעצמי יש לי 5 שמות והפירושים שלהם לרב באים מהפולקלור הקלטי, ואת השמות האלו אני לא כ"כ מעוניינת לחשוף. 18)-שלומי נהדר, ובעיקרון אני לומדת על הניאו-פגאניות כבר שנה וחצי.., קצת יותר.., ובינתיים עוד לא בחרתי את הנתיב המדוייק.., אני עדיין ממשיכה ללמוד ולחפש. אסתי.

למעלה