הבומרים בדרך... יש התרגשות באויר......
ה הצבעים של קשת New member 26/9/06 #7 סימה, בסוף איזה ספרים הזמנת? ספר אחד של תכשיטים וספר אחד של כובעים? כבר הכנת משהו מהספרים?
L Lורליי New member 27/9/06 #10 יכול להיות שאני אקפוץ לנס ציונה לקנ לקנות (עדיין לא בטוחה) אם אכן אקפוץ אני מוכנה לקנות לך אם תרצי...
יכול להיות שאני אקפוץ לנס ציונה לקנ לקנות (עדיין לא בטוחה) אם אכן אקפוץ אני מוכנה לקנות לך אם תרצי...
M md55 New member 27/9/06 #11 |לורליי. אם תקפצי לנס ציונה . אשמח אם תיקני לי 2 מחטים .תודה על הרצון .
ע ענ2ת New member 27/9/06 #12 לורלי -אני גם צריכה מחטים . אם את הולכת תוכלי לקנות לי גם??? צריכה 4 מחטים לבומר שקשת קונה לי
ה הרבנית קוקיה New member 27/9/06 #13 מה? ../images/Emo12.gif הבומר שקשת הזמינה לנו מגיע ללא מחטים? אתן רציניות? בניתי עליהן במפגש הליבוד, אם לא גם אני חייבת מספר מחטים כמספר החורים בבומר. או שיש לשלומי ואפשר להוסיף להזמנה המרוכזת? אני בבלבלה
מה? ../images/Emo12.gif הבומר שקשת הזמינה לנו מגיע ללא מחטים? אתן רציניות? בניתי עליהן במפגש הליבוד, אם לא גם אני חייבת מספר מחטים כמספר החורים בבומר. או שיש לשלומי ואפשר להוסיף להזמנה המרוכזת? אני בבלבלה
ע ענ2ת New member 27/9/06 #14 ככה אני הבנתי מקשת .קשת../images/Emo124.gif זה נכון????? ואם צריך להזמין- מזמין ביחד כבר . דברי איתי טוב ממי?.?
ככה אני הבנתי מקשת .קשת../images/Emo124.gif זה נכון????? ואם צריך להזמין- מזמין ביחד כבר . דברי איתי טוב ממי?.?
S smady a New member 27/9/06 #19 בומר זה המכשיר הוא מגיע ללא מחטים. עכשיו קצת סדר אעשה לכן. יש מחטים עדינות יותר ויש עבות יותר. צריך לבומר 4 מחטים. יש אצל טל בנס ציונה ויש בעומר. בשני המקומות ניתן להזמין. אני גם אוכל לקנות למי שתרצה.
בומר זה המכשיר הוא מגיע ללא מחטים. עכשיו קצת סדר אעשה לכן. יש מחטים עדינות יותר ויש עבות יותר. צריך לבומר 4 מחטים. יש אצל טל בנס ציונה ויש בעומר. בשני המקומות ניתן להזמין. אני גם אוכל לקנות למי שתרצה.
R rachel1234 New member 28/9/06 #20 בטוח שללא מחטים|??? ב"עומר" בפעם האחרונה שהייתי לפני כמה חודשים הבומר בא בשני סוגים..אחד עם 2 או 3 מחטים ואחד עם 4. אז מה עושים בלי מחטים??? איזה מחטים מתאימות לכך?? בלאגןןןןןןן..
בטוח שללא מחטים|??? ב"עומר" בפעם האחרונה שהייתי לפני כמה חודשים הבומר בא בשני סוגים..אחד עם 2 או 3 מחטים ואחד עם 4. אז מה עושים בלי מחטים??? איזה מחטים מתאימות לכך?? בלאגןןןןןןן..