הבוסתן של אליה - מישהו היה?

merabi

New member
הבוסתן של אליה - מישהו היה?

מיקום בראשל"צ .התעניינו והמקום נראה נחמד- קצת גדול ( עד 1000 איש) , 350 מוזמנים. מחפשים מקום לינואר , כן כן חיכינו חרגע האחרון ...מישהו מכיר - היה , שמע???

אנחנו התחתנו שם לפני 3 חודשים

התאהבתי במקום הזה. זה ענה בדיוק לכל דרישותיי. החופה וקבלת הפנים היו בחוץ והחתונה בפנים. המקום אכן ענק. לנו היו 510 איש והיה כל כך הרבה מקום , רחבת הריקודים שם ענקית. אנחנו ישבנו וסגרנו הכל עם אדם בשם יוסי שעשה הכל למעננו , הרגשתי כאילו הוא רוצה שהחתונה תצליח יותר ממני (דרך אגב במשרד תלויה שם תמונה שלנו עם הקדשה- תוכלו לראות). עד עכשיו אנחנו בקשר איתו. האולם מקפיד מאד על ניקון , השרותים מצוחצחים במהלך כל הערב. למלצרים עושים בתחילת הערב ממש מסדר כדי לראות שכולם לבושים יפה , ושהידיים נקיות - כן , כן ממש ככה. האוכל נהדר, כולם שיבחו את המבחר. בקיצור אם אתם הולכים על זה, המלצה: תסגרו הכל מול יוסי . ואל תשכחו להגיד שקיבלתם המלצה מרויטל ולירון שהתחתנו ב- 23/8/01.

merabi

New member
הבוסתן- כמעט סגרנו

רויטל הי, היינו אתמול ודיברנו עם אלי המנכ"ל, הוא הציג רמת מחירים גבוהה יותר ממאיה אשת המכירות (בפגישה ראשונה) , לאחר שאמרנו לו את המחיר הראשוני שקבלנו ממאיה שהיא לידו- היא הכחישה- מאד מאכזב. נתנו לנו להרגיש שקרנים ("נגיד שקיבלתם..."). במקום לצאת עם הרגשה טובה ולסגור יצאנו עם הרגשה רעה מאד , ומחיר גבוה יותר .היום נלך לבדוק בלימון אופציה שניה .מה עושים המקרה כזה שהאולם מוצא חן ?

אתי@

New member
נשמע גרוע ביותר ../images/Emo31.gif ../images/Emo5.gif

אני לא הייתי חוזרת לשם, כי זה סימן רע להמשך הרומן. אתם לא תוכלו לסמוך עליהם בכלום ויהיה לכם טעם רע בפה... אם עכשיו מתחילים עם השטיקים - מה יהיה אחרי שתסגרו איתם
זה עלול רק להחמיר

dorlim

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif../images/Emo45.gif

dorlim

New member
באמת לא יפה מצדם.

אנחנו בקטעים כאלה פשוט לקחנו את הרגלים והלכנו. בסך הכל יש עוד הרבה גנים ואולמות. מי שמתייחס אליכם בצורה כזו גועלית, שילך להזד ן. אני מבין שאתם לחוצים בזמן, אבל אל תתפשרו על נותני השירותים שלכם, כי אלו עושים את החתונה. במיוחד אל תתפשרו בנושא האמינות, אשר נפגעה פה קשות. אם הוא עשה לכם את הקטע המסריח הזה עכשיו, מה יהיה אחרי שכבר תחתמו על החוזה? בכל מקרה, בהצלחה.

לא לעשות שם!!

בחתונה במיוחד מאוד חשוב היחס של בעלי המקצוע, חייבים לתת אמון בהם שהם יבצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר ביום כל כך חשוב, אם הם מתחילים עם שקרים זה סימן רע מאוד !!

נורא חבל ומעצבן ../images/Emo67.gif

אולי תנסו לדבר איתם שוב ואולי הם יסכימו ללכת חצי דרך לעשות קצת הנחה או לכלול דברים נוספים לאור ההמלצה החמה של רויטל-לירון זה נשמע שנפלתם על האיש מכירות הלא נכון... ואין מה לעשות ברגע שמקום מוצא חן נורא קשה להתנתק מהרושם ולחפש משהו אחר תמיד חושרים לראשון שאוהבים...

*שיר

New member
../images/Emo31.gif לא מגיע להם שתעשו אצלהם../images/Emo31.gif

יש מספיק גנים ואולמות מקסימים שימצאו חן בעיניכם. ארגון חתונה הוא תהליך ארוך עם הרבה אינטרקציות עם בעלי המקום, עם הרבה לחצים ובעיות וחשוב מאוד שתוכלו לדעת שאתם םסומכים בעיניים עצומות על המקום ועל הבעלים. אנחנו ידענו שאנחנו סומכים עליהם, והשארנו לשיקול דעתם הרבה דברים, מה שהוריד מאיתנו אבן כבדה מהלב והרבה כאבי ראש. לא הייית סוגרת במקום שעושה פוילע שטיקים כאלה!

אני מכירה את אלי וגם את מאיה

וקשה לי להאמין על דבר כזה, קודם כל לא הבנתי למה הלכתם לאלי לאחר שישבתם עם מאיה? אם אתם באמת התאהבת במקום, לכו ליוסי בר ששת, דברו איתו , תסבירו לו מה היה, אם תרצו אני אפילו מוכנה לדבר איתו, ואין דבר כזה המחיר הנמוך שקיבלתם ממאיה הוא המחיר שאתם צריכים לסגור עליו. אמנם יש לכם עכיו הרגה לא טובה, אבל חבל, המקום פשוט נהדר, ולכו ליוסי - רק יוסי , הוא פשוט הבן אדם הכי מקסים שפגשתי.

merabi

New member
תודה רויטל

האם אנחנו יכולים להתקשר אליך אשמח לקבל את עזרתך!!! הלכנו לאלי כי הוא היה פנוי , העניין הוא שלאחר שהיא נתנה מחיר היא לא התחייבה אליו- מה יהיה באירוע עצמו אם כן?

shelycat

New member
אז לגביו...

חברה שלי התחתנה שם לפני מספר שנים והיתה מאוד מרוצה היא סיפרה לי קיבלה דיל טוב והם היו מרוצים (עוד לא הכרתי אותה אז אין לי דעה על המקום מחתונתה). אותה חברה היתה שם גם לא מזמן והיא טוענת שהמקום עבר שיפוץ ונראה מצוין.

למעלה