הבוס אמר לעובדות לא לדבר איתי..........

הבוס אמר לעובדות לא לדבר איתי..........

אני כותבת בשם חברה מאוד טובה שעוברת משבר בעבודה ונמצאת במצב בלתי אפשרי......אולי פה תוכלו לעזור לה להתמודד עם הבעיה. הבעיה היא לא עם הבוס אלא עם השותף של הבוס שמעסיק בחברה את הבת החצופה שלו. מסיבות שאינן ברורות, בתו החליטה להתנכל לחברתי בכל דרך אפשרית, חשוב לי לציין בצורה וודאית ומוחלטת שחברתי אינה עשתה דבר וחצי דבר לגרום לכך מלבד לא להסכים להיות שק החבטה שלה וענתה לה כשהיה צריך לענות, שזה ההפך ממה שעשו שאר עובדי המשרד שרק הורידו ראש ועוד שנייה גם הצדיעו מחשש לאבד את מקום עבודתן. הבת החליטה שאף אחת במשרד לא תדבר עם חברתי, והלכה לבוס השותף=האבא וממש הלשינה כשדיברו איתה. זה הגיע למצב שגם אם האבא לא היה בעבודה באותו היום, היא היתה מתקשרת אליו ותוך שנייה הוא היה מתקשר לעובדת שאיתה דיברה חברתי והיה מבקש ממנה לא לדבר איתה. כמובן שהעובדות מחשש על הפרנסה שלהן הפסיקו לדבר איתה ונוצר מצב של חרם חברתי בעבודה... התמודדות של ילדים בכיתה ד' אבל זה המצב בו היא נמצאת, היא מרגישה מנודה וקשה לה שלא לקחת ללב שבנות שהיו חברות שלה לפתע לא מדברות איתה, וממש מחרימות אותה. היא מגיעה למשרד ואין עם מי לדבר!! חשוב שתדעו שהעובדות שיתפו אותה בסיבה ואמרו לה בפנים שאינן יכולות לדבר איתה בגלל שהבוס ביקש כך וכמובן שהיא חוששת מאוד לדבר על זה עם הבוס האבא כי אז היא עלולה לגרום להן לאבד את העבודה שלהן, כמו גם את שלה. מקווה ומצפה לעצותיכן איך להתמודד עם המצב המוזר הזה, כיוון שלשתינו לא יצא להתקל בו בעבר, כמו גם לאף אחד שניסתה להתייעץ איתו. תודה רבה וחג שמח!!

יקירה, אין ספק שזה מצב הזוי

הבוס לא יעדיף את העובדת על בתו. היא צריכה להיות חכמה ולא צודקת וללכת להשלים עם הבת, לקבל את המצב או למצוא מקום עבודה אחר. קשה לי לראות אופציה רביעית.

תודה על ההתייחסות../images/Emo24.gif .............

הקראתי לה את עצתך וזה באמת מרגיש שאין בררה כבר אלא לעזוב או לספוג, נקווה שהמצב ישתפר איכשהו... תודה רבה וחג שמח!

היי

אני פשוט לא מאמינה שכאלה דברים קורים במקומות עבודה. צר לי על חברתך, ועל מה שהיא עוברת. אין ספק שככה אי אפשר להמשיך. עליה ליישב את ההדורים עם הבת או למצא מקום עבודה אחר. אני חייבת לומר שאני המומה...

גם אני המומה מהמצב ולכן מתייעצת...

נראה שאין מוצא מלבד להיות יס מן של הבת של... בכל אופן, היתה שיחה קלה עם השותף האבא והיה נראה שהוא מבין עניין, עכשיו רק נותר לראות אם בשטח זה קורה ומתחילים להתחייס לחברה שלי כמו לעובדת מן המניין ולא כמנודה או סוג של מצורעת... תודה וחג שמח!

למעלה