הבוס בחופש

הבוס בחופש ../images/Emo160.gif

האם כשהבוס בחופש אתם:
מרשים לעצמכם להגיע יותר מאוחר לעבודה או לצאת ממנה מוקדם יותר
מדברים יותר שיחות פרטיות בטלפון
עובדים בקצב אחר
מרשים לעצמכם לקשקש יותר עם חברים לעבודה
יום ניפלא לכולם

אטל81

New member
כשהבוס בחופש...אז,

הם - הבוס (המנכ"ל) ואבא שלו לא מוכנים שנעבוד יום מלא, ומבקשים שאני והמזכירה נעבוד חצי יום כל אחת או יום כל אחת בתורנות.... לפני חודשיים בערך, אני הייתי לבד במשרד (כי המזכירה נעדרה 3 חודשים), הבוס טס לחו"ל ואבא של הבוס החליט שאני אעבוד רק 3 שעות ביום מ - 8 עד 11 ואז לעשות "עקוב אחרי" אליו לפלאפון.... זה מצד אחד, נחמד אבל, המשכורת הייתה בהתאם...

../images/Emo42.gifבוקר טוב, בוקר אור, כשהבוסית

בחופש עובדים כרגיל אבל האוירה הרבה יותר נעימה ופתוחה. לא מדברים יותר שיחות פרטיות בטלפון, גם כשהיא נמצאת עושים אתת זה חופשי חופשי, מכיון שהעבודה עם קהל קשה לצאת מוקדם יותר, הרי עם אחת/ד ת/יצא יהיה יותר עומס על האחרות/ים.

עונה../images/Emo13.gif

האם כשהבוס בחופש אתם:
מרשים לעצמכם להגיע יותר מאוחר לעבודה או לצאת ממנה מוקדם יותר
לא. אני מגיעה לעבודה ויוצאת ממנה כמו תמיד
מדברים יותר שיחות פרטיות בטלפון
לא.
עובדים בקצב אחר
לא
מרשים לעצמכם לקשקש יותר עם חברים לעבודה
לא

סנדויץ'.....

אני סגנית מנהלת אצלנו... יש את המנהלת מעליי, ושאר הצוות תחתיי.. אז מצד אחד אני מקפידה שהכל יתנהל כמו שצריך ושהם לא יעברו גבולות.. מצד שני אני משתדלת לא להיות "אמא" מחליפה.... אלא "אחות גדולה" שמבינה שכשאמא לא בבית, לפעמים הילדים צריכים להתפרק קצת, ולכן אני מאפשרת להם חופש קצת יותר מהרגיל...כל עוד לא נחצה הגבול שחורג מהטעם הטוב.

לא, לא, לא ולא

1. אני מגיע לפעמים על הבוקר, ולפעמים מרשה לעצמי להשלים שעות שינה או לקבל דבר דואר רשום בלי קשר. 2. אני מעדיף שיחות פרטיות לבצע מהפלצפון בשביל להיות מזוהה בצד השני. 3. לא! יש לעמוד בלוחות זמנים. 4. אם אני מוצא מישהו פנוי לקשקש איתו אז אני מקשקש בלי קשר. את העבודה שלי אני מבצע לא רק מול בוס, אלא מול צוותים אחרים עימם עלי לשתף פעולה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זאת בדיחה ../images/Emo35.gif

במקרה, הבוס שלי היה אתמול בחופש
... והוא הגיע למשרד בשעה 11:00 ועבד עד 15:00 כאילו כלום
יש לי בוס אובססיבי לעבודה שלו
...ולעובדים שלו
... וכשהוא בחופש ולא מגיע למשרד, אז הוא מתקשר איזה 20 פעם בשעה
.. מקבל דואר הביתה (שחס וחלילה הוא לא יפספס משהו).. ושואל מה אנחנו עושים בכל רגע נתון
ככה, שמבחינתי, עדיף שהוא יעבוד וזהו
.. ולא, אני בכלל לא נחה כשהוא בחופש, ל-ה-י-פ-ך.. אין שיחות טלפון פרטיות (למרות שאני בעצמי לא אוהבת לדבר הרבה בטלפון.. ).. כי צריך להשאיר את הקו פנוי לכבודו
.. וצריך לעבוד יותר קשה כי צריך להוכיח שעשינו משהו, בזמן שהוא נח
... וחס וחלילה שהוא ישמע שדיברתי עם השכנים שלי למשרד.. כי אז הוא בכלל ירגיש שאני בוגדת בו ...
בקיצור, איכסססססססססססססה

../images/Emo6.gif ניראה לי

שקשה לו בלעדייך. בגלל שהוא מתגעגע הוא בא לראות אותך.
תגידי לו שאין צורך שיבוא. תתני לו תמונה וזהו.

למעלה