הבועה- סרט חדש

הבועה- סרט חדש

ממש בקרוב הולך לעלות סרט חדש בקולנוע התסריטאי של הסרט הוא גל אוחובסקי שהוא גם שופט בכוכב נולד בקיצור עלילת הסרט היא על חבורת תל אביבים שגרה בשינקין וכל הסרט מתרחש ברחוב.... כך שכל מי שאוהב את תל אביב ואת שינקין עשוי להנות רק מהרעיון שמעבירים בסרט את ניחוחות העיר... ממש בקרוב נתחיל להעלות מידע על הסרט

xydoit

New member
לא בדיוק

הסרט מספר על חבורת הומואים שגרים בתל אביב בשנקין. 2 הומואים ולסבית שמקבלים שותף הומו שהוא ערבי. כמו כל הסרטים עד עתה של אוחובסקי ופוקס. "יוסי וג'אגר" - חיילים הומואים "ללכת על המים" - סוכן מוסד שמתחבר לגרמני הומו ואחותו ועשיו "הבועה" - 4 הומואים בתל אביב נ.ב. אין לי כלום נגד הומואים אבל זה כבר מאוס ולעוס ומתחיל להגעיל.

chenby

New member
ללכת על המים

סרט גדול!! ללא ספק. יוסי וג'אגר לא התחברתי... והבועה... נשמע תל אביבי משהו - אחרי שבשמיעה ראשונה נשמע כמו סרט אימה (בעקבות סדרת האימה הידועה משנות ה-80) בקיצור. נחיה ונראה ואז נחליט.

xydoit

New member
אפשר לקרוא לדמיין

ואני כמוך "ללכת על המים" אדיר - למרות שכתב אותו האידיוט ששלח לארוויזיון את "שמייח". "יוסי וג'אגר" - מעצבן ביותר ולחסוך לכם את הספק בחלקו. מצורף הדף מקרן הקולנוע הישראלית

xydoit

New member
קראתי את התקציר שוב

זכור לי שהיה רשום שזה על הומואים. היה קטע מתסריט הסרט בפנאי פלוס. דרך אגב, אם זה לא. אז פוקס מחקה את עצמו (הוא היה המפיק של פלורנטין). וחוזר להצלחה השכיחה של סדרת הקאלט ההיא בתקווה שזה יעשה אותו רעש כמו אז.

chenby

New member
פלורנטין בזמנו היתה הסדרה

הכי אהובה עליי. בקיצור. כמו הרבה יוצרים - חלק מהדברים שהוא יצר אני אוהבת מאוד וחלק לא... וזה שהוא כותב בעיקר על הומואים אז מה... לכל יוצר יש את הסגנון שלו ולמה שהוא מתחבר ומה שהוא רוצה להוציא מעצמו. כמו שאתה יודע שכל הסרטים של ספילברג הם עתירי תקציב, כמו שאתה יודע שכל הברטים של טים ברטון הם הזויים משהו, וכמו שכל הסרטים של קווין סמית הם דיאלוגים מטורפים...כל אחד ומי שהוא....

xydoit

New member
סליחה לא שמתי לב שזאת את

גם אני בחורה. לא, זה לא מפריע לי העניין של הצמדות לז'אנר. לא עניין נושא ההומואים או הז'אנר. זה יותר מזכיר את ג'ורג' לוקאס ואת דובר קוסאשווילי שמאמינים שאם תבשיל אחד הצליח אז תבשל אותו שוב עם אותם מרכיבים וזה יצליח שוב. פשוט ראש קטן ולדפוק בקיר כשהמטרה העיקרית היא כסף. והציבור לא טיפש. הקולנוע הישראלי כבר לא נעשה מהלב. הוא נעשה מהכסף וחבל. היתה כתבה בעיתון העיר שאמרה שהקולנוע הישראלי יותר מדי צפוי וזה חבל מאוד. בכל מקרה כבר גלשנו מהנושא שיובל רצה לדבר עליו.

chenby

New member
ג'ורג' לוקאס ודובר קוסשווילי

באותו משפט - ענק!!!!

xydoit

New member
נ.ב.

לא יודעת למה הבועה אולי הוא התכוון לביצה/סצינה/ברנז'ה/בוהמה וכו, והבועה היתה סדרת סרטי אימה חביבה וההתחלה אם אני לא טועה היתה לפני שנות ה- 80.

תיקון טעות. ראיתי כבר את הסרט

אכן הגיבורים הומואים אבל הבחורה ממש לא לסבית

chenby

New member
נו מצויין

אז בסרט הזה כולם רוצים גברים... :) (סיפור חיי) (סתם לא באמת)

למעלה