אני לא "בחרתי אסטרטגיה" לא כזו ולא אחרת ולא משום "נוחות"
אני לא בטוחה שאתה יודע אבל אני משקיעה הרבה זמן כבר עשרות שנים ברציפות בנושא.
מכל הפנים הרבות שיש לנושא זה (זכויות האדם, הטעיה ובורות בעניינים הרפואיים, ביולוגיה של העורלה, מצפון ומוסר, הגנה על חסרי ישע, חופש דת וחופש מדת, הטלת מום, זהות יהודית) אני בחרתי לתרום את זמני וכוחי בעיקר בענין אחד שאני יותר מתחברת אליו : תמיכה בהורים.
לא כי הם קרובים להחלטה ולא כי יש לי יותר סכוי לשכנע אותם - אין לי כל כוונה לשכנע מישהו. זה האופי שלי ולא החלטה של "נוחות" .
מהנכתב לעיל ניתן להבין כי אני הולכת לפי "מה שמתאים לי" . אני לא טובה ב(למשל) לכתוב מאמרים או להופיע בטלויזיה ולא בלשכנע ולא בלמצוא את הנקודות הנכונות שבהן לוחצים על בלוטות הרגש של האנשים או על ההגיון הבריא שלהם.
אני טובה בלהבין אנשים כמעט-לקרוא-מחשבות ולזכור את כל זה בראש ולהגיד שפעם לפני שנתיים היה מקרה כזה, דומה לשלך ושאני זוכרת מי זה היה ואני יכולה לבקש ממנו רשות ולקשר ביניכם. אני טובה בלהבין בעיות של אנשים מהחיים האמיתיים, להזדהות איתם (וכשמישהו מספר במפגש לא רק שהוא לא יודע מה לעשות עם התינוק שנולד והאין-ברית והמשפחה, אלא גם מזכיר באופן אגבי שסבתא שלו נפטרה אחרי שבוע מהלידה - אני לא רק חושבת איזה יופי שהו לא מל, הלב שלי ממש נמעך על אבדן הסבתא

) ועם הבעיות שקשורות לילדים ,לחיתולים, לעלבונות ולכעס על ההורים ומההורים,
אני טובה בלחבר את הנקודות האלה לקו. ולתת לאנשים לדבר זה עם זה , לא איתי.
וזה כל מה שעושים במפגשי קה"ל.
גם אם זה נראה לך פחות אפקטיבי - לי סבבה עם זה.
כריזמה והנהגה ואקטיביזם והפגנות ופליירים - זה פשוט לא אני.
לדעתי עדיף שכל אחד (זו לא ביקורת ולא התנשאות - למקרה שזה נראה או נשמע ככה) ילך באופן חופשי לכיוון שהוא רוצה - ככה הפעילות תתפזר על תחומים רבים שבכל אחגד מהם פעיל אדם שמתאים לתחום ומאושר ממנו .