הבוקר בא, הבוקר בא אז תגיד תודה

דנה551

New member
הבוקר בא, הבוקר בא אז תגיד תודה

שלוש ארבע, שלוש ארבע ולעבודה הבוקר מישהו "דרך" לי על "היבלות" שהוא מתעורר מאוחר ומתחיל לעבוד בעצם בצהריים. אז מתי אתם מתחילים את הבוקר שלכם ואיך? אני מתעוררת בשש וחצי ומתחילה אותו ברחצה קרירה בטוש שכשלאחריו אני רעננה וגופי מתעלם מחוסר שעות השינה שאני כופה עליו. אח"כ כמובן שאני ממשיכה למטבח לנס הראשון של הבוקר ומשם לאוטו ולפקקים.

אז תתעודדי

אני ב- 06:30 כבר על הכביש. אני קמה ב- 06:00, מתלבשת עם עיניים חצי עצומות, שופכת לעצמי מים על הפנים וניכנסת לאוטו. ב- 07:00 אני כבר עובדת, ואת הקפה הראשון שותה בד"כ באזור 08:00.

Vdrums

New member
אני מקווה לא לעורר את זעמכן...

השעון מצלצל בתשע, אני רק קם ברבע ולוקח ת'זמן. לפעמים אני קם ב8 וחצי כדי לנגן קצת..

מוותק

New member
אני רק רואה את המילה "בוקר" ואני

נהיית עייפה.... הבוקר שלי... הוא מתחיל הכי מוקדם ב 9 ובד"כ אחרי.. הרבה אחרי (אבל אני גם הולכת לישון בשעות מותאמות - 3, 4 בבוקר) בצילצול של הנוקיה; 6 תזכורות ושעות מעורר+נודניק... ממשיך בנוקיה השני,שוב 6 תזכורות ושעון מעורר + נודניק.זה כמובן לא מספיק, אז בלילה אני מכוונת גם את השעון המעורר הרגיל... כל זה... וכלום, אני עדיין ישנה... בקיצור... אם אמא לא מעירה אותי... או שהטלפון לא מצלצל כמה פעמים, אין הרבה סיכוי שאני אתעורר... כשכבר התעוררתי אני תמיד כועסת שלא העירו אותי... ואז בד"כ אפשר למצוא אותי תוך 8 דקות אחרי מקלחת, לבושה ואולי אפילו עם פן ליד המעלית עם הנעליים ביד....
כשאני יורדת למטה ומגיעה לאוטו אני מחפשת את המפתחות בתיק...וכמו שאתם בטח מנחשים הם הרבה פעמים לא ממש בתיק... ואז אני חוזרת מהר למעלית ועולה הביתה (למזלי הספקתי לנעול את הנעליים במעלית ככה שאני יכולה לרוץ). ברגע שהגעתי הביתה ויצאתי בחזרה עם המפתחות ב-דיוק לקחו לי את המעלית... אבל זה רק הבוקר... שאר היום אני מאוד רגועה

Rנבוני

New member
היי כולם

אני חדש בפורום ואמשיך לכתוב (אם לא ימאס לי)
בד"כ אני קם ב 7 אבל לפעמים גם ב 3 או 4 אם אני צריך להספיק לעשות עוד כמה דברים. אבל הדרך הטובה ביותר להתחיל את הבוקר בלי קשר לשעה היא בסקס פראי...
Rנבוני

למעלה