הבוקר בא לעבודה!

yehuda18

New member
אחלה של בוקר..

עוד מעט נלך קצת למכון כושר.. סיפריה.. ולמשמרת צהריים. NP כוורת - נחמד

ReiKo

New member
זה היתרון של משמרת לילה, מסיימים מתי שהזוהמה

מתחילה ... חדר כבר קר וברי סחרוף - ניצוצות (גירסה אקוסטית) הזמר הישראלי היחיד שאני באמת מעריך כל השאר זבלה. בוקר

תמיררר

New member
שכחת עוד זמר שאתה מעריך

שרון הולצמן... אני זוכר שפעם זרקת איזה מילה טובה עליו.

ReiKo

New member
חחח לא מעריך אותו אחרי ששמעתי את השיר השני

שלו... (נראה לי זה הפתיח של מסודרים) הוא עיצבן אותי.. מה הולך חבר?

mor4ges

New member
אבל הקדשת לי שיר שלו וזה...

דווקא ממש טוב
השיר

תמיררר

New member
חח הוא דווקא אחלה זמר

רייקו תתחיל לשמוע מוזיקה ישראלית. לאט לאט אתה תתרגל, ואחר כך תתחיל לאהוב. ואחר כך אולי תפסיק לשמוע טראקים... מי יודע? קיצור אחי הכל טוב... האטרקטיבי החובב תנינים הזה התבאס נורא שתפוז לא עשו לי כלום על התמונה של א'. הוא אמר לי שהוא לא יוותר והוא יגיש בעצמו תלונה על עבירה על חוק שקר כלשהו :) אה ויש לך ד"ש מעידן חיים שהיה איתך בפלוגה. אחי אנשים כל הזמן מוסרים לך ד"שים דרכי. אני אתחיל לקחת ממך כסף על זה בסוף..

ReiKo

New member
תמיד שמעתי..

להפסיק לשמוע טראקים זה יקרה רק אם ימשיכו במלאכת המיחזור שנהיתה לאחרונה... (וגם אז , תמיד יש את הטראקים הטובים של שנות ה 90) לא יודע מה עם הנושך תנינים המתחנגל הזה, אבל הוא ללא ספק אחד היצורים היותר מוזרים שנתקלתי בהם לאחרונה.. אל תדאג חביבי, כל קאלב ביג' יומו וכל מלשין עליו נשתין.. ובקשר לד"שים, מה אתה רוצה מתגעגעים אלי :) תגבה מהם עמלה ואם אתה רואה את עידן תמסור לו חזרה, ושיש לו וירוס במחשב למה היה לי פעם את המסנג'ר שלו וזה כל הזמן שלח לי ממנו את הקישורים האלה של הוירוסים...

ReiKo

New member
לישון התכוונת...

כמעט פיצצתי פלשתינאי על הבוקר, התחיל לגמגם לי מרוב פאניקה חושב אני חבר שלו בן שרמוטה חדר קפוא, אפשר לישון. לילה.

קבל קטע

איזה ילד ערבי קבצן נשען לי היום על הרכב בשביל נדבות,עד שלא פתחתי את החלון וצעקתי שיעוף קבינימאט החמור הקטן לא הרפה מהרכב.

למעלה