הבוקר היה לי כזה מבאס...

הבוקר היה לי כזה מבאס...

גיליתי שבלילה פרצו לאוטו שלי וגנבו הרדיו, רק מה? הרדיו היה 'מת'

צלף

New member
אצלי ברדיו במכונית יש מכסה כזה

שאם שולפים אותו אז אי אפשר להפעיל את הרדיו, וזה דרישה של הביטוח לא להשאיר אותו במכונית ... אז בכן לא הפעלתי את הרדיו במכונית אפילו פעם אחת, והמכסה תמיד בבית, כך שאין פיתוי לגנב לקחת אותו... מאותו סיבה מומלץ לא להשאיר את התיקים במכונית, ואם כן להחביא אותם או לשים אותם על מקום קשה לגישה (על ריצפה למשל...)

צלף - אתה יכול לפרט קצת יותר אודות

נמכסה של הרדיו? באילו מכוניות רדיו כזה קיים? איך שאני שונאת גנבים!! אנו עובדים, מתאמצים, ובאים אלה ופורצים ו'מחרימים' את הרכוש שלנו.. אך בסופו של דבר - כסף הבא בקלות - הולך בקלות!!! ( וכן מה שבא בקושי - לא ילך בקלות ) העיקר הוא שאני מקפידה לנעול את מוט ההילוכים באוטו. ראיתי, אגב, שפרצו אצלנו לעוד אוטו של שכנים, מסתובבים אצלנו הגנבים...

צלף

New member
מה שאני יודע

בכל מכונית חדישה כמודמני יש רדיו סטריאו כזה, ומה שניתן לגניבה זה החזית של הרדיו עם הכפתורים ולוח תדרים, מסירית את החזית ע"י לחיצה על זיז מסוים, ואז הגוף הרדיו אינו ראוי לשימוש ואין תועלת בגניבתו... בדרך כלל זה נועד למלא אחרי תנאי הביטוח, כי הביטוח מכסה את הוצאות גניבת הרדיו רק אם החזית שלו הוסרה. לנו החרשים מספיק להוריד את החזית באופן קבוע ולשמור את זה בבית ודיו...

חשבתי

שיש תריסול כזה מפלסטיק שכאשר מורידים אותו, אי אפשר לפרוץ למכונית... לפחות האוטו נשאר! או שהוא תמיד צריך להיות "חכם" ו"צודק" ולהכניס עוד כמה הוראות לתלמידי כיתה א'?

למעלה