הבוקר הקאתי לראשונה.....איכס

batl

New member
הבוקר הקאתי לראשונה.....איכס

זו פעם ראשונה שאני מקיאה האמת.. לא יודעת למה? לא אכלתי שום דבר אסור בסך הכל צנים עם גבינה, אז...למה?

lir42

New member
בת אל את הצנים לעסת טוב?

או שמה מיהרת איתו? שלך לירי

שלגיה**

New member
שאלה batl

היתה לך בחילה והיא זו שגרמה לך להקיא?,או שהיתה לך תחושת אי נוחות ומשהו תקוע ואחרי ההקאה הרגשת הקלה? כי אולי הצנים לחץ על המעבר, אני למשל ,קשה לי לאכול בשר ודגים,אני צריה ללעוס את זה כל כך הרבה ורק אז לבלוע,לעומת זאת מאז הניתוח אני בכלל לא אוכלת לחם גם לא בצורת צנים,רק פתית או מקסימום פריכית אורז,הבעיה שלי היא הכמויות של הפתית (מסוגלת איזה 8 בארוחה אחת)... יש עוד כל מיני סיבות להקאה,כל אחד צריך ללמוד מה מתאים לו ומה לא,יש כאלה שלא יכולים חסה ויש כאלה שכן (אני),גזר למשל בלתי אפשרי בשבילי... מקווה שזו תהיה ההקאה האחרונה שלך. יום טוב שלגיה

batl

New member
היי שלגיה

משהו כנראה נתקע לי בדרך כלל אין לי בעיה עם צנימים כנראה שפשוט לא לעסתי מספיק או שאולי בגלל ששתיתי ולא המתנתי מספיק שאלה: האם אי אפשר בכלל לאכול ולשתות יחד?

RomiVais

New member
אולי זו הבעיה בת אל!!

אומרים שלא לשתות ולאכול יחד. אני לפעמים "פושעת" בזה, ולא קורה לי כלום, אבל שמעתי על כמה שזה גורם אצלם להקאות. עוד דבר שנתקלתי בו, זה שלפעמים בבוקר, אחרי השינה, עוברים הדברים שאוכלים קצת יותר לאט מאשר בשעות היום האחרות..... תבדקי מה גרם אצלך להקאה ותנסי שזה לא יחזור, לא בריא להקיא. יום טוב, רומי

batl

New member
אף אחד לא אמר לי

הרופא לא אמר שאסור לאכול ולשתות יחד לא ידעתי!!

gal33

New member
את הבוקר לא לפתוח באכילה. נו נו נו!

את הבוקר לפתוח בשתיה חמה, בלגימות קטנות ואיטיות כדי להרחיב את המעבר ואת הפאוץ´. רק חצי שעה אחרי השתיה האחרונה, ניתן להתחיל לאכול. גל

עדי.פ

New member
אסור לאכול ולשתות ביחד

הצנים סופח אליו את הנוזלים בפאוץ ובגלל זה הקאת כנראה ככלל מומלץ לחכות 40 דקות בין אוכל לשתיה

באיה

New member
שלום BAT

אני כאן חדשה, אך ארשה לעצמי להוסיף גם מעצתי. כמו שכולם אמרו כאן, לא רצוי לאכול ולשתות ביחד והסיבות: 1. זה מרחיב את תכולת הפאוץ´ 2. אולי מפני שאת לא רגילה לזה, הכיבה הועמסה יתר על המידה גם בבית חולים אמרה הדיאטנית לעשות הפסקה בין אוכל לשתיה כ40 דקות, והדיאטנית שלי אמרה לשתות רק אחרי שעה. לפעמים זה קשה, תלוי מה אוכלים. אני, כדי לציית להוראות, מיד לאחר האוכל לוקחת סוכריה "טיק-טאק" וזה עוזר. הקווה שעזרתי מעט באיה |חיבוק

ורד *

New member
היי שלגיה

מעניין גם אני אחרי הניפוח לא יכולה להכניס לפה גזר וכולורבי, אפילו מגורדים על פומפיה גסה, זה מכאיב ונותן הרגשה של לחץ, לפני הניפוח יכולתי גם יכולתי להנות מהירקות המופלאים האלה.ורד.

gal33

New member
להיזהר מפריכיות אורז! לרוב הגדול

של המנותחים הן גורמות לבעיות. נתקעות בקיבה יחד עם מיצי הקיבה, מתנפחות, גורמות לכאבים והקאות.

למעלה