הבוקר התקיימה רכיבת התרמה ביקום!

alfon

New member
הבוקר התקיימה רכיבת התרמה ביקום!

שלום לכולם, הבבוקר התקיימה רכיבת התרמה למען ילדים נזקקים באזור יקום, האירוע הוקם על ידי קבוצת רוכבים מדהימה בשם קבוצת הזולה שהחליטה בוקר אחד לארגן תרומה - החליטה וגם ביצעה! האירוע היה מושלם! הגיעו רוכבים רבים בצרוף משפחותיהם אשר רכבו להם יחד בשבילי יקום וגילו קצת את הטבע. כל הכבוד ליוזמה ! כל הכבוד לקבוצה! שתהיה לכולם שנה טובה , הרבה שעות שטח ,שיתוף ואהבה !

Eyal Hershtik

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

שתף אותנו כמה משתתפים היו ? כמה כסף נאסף ? אייל

Sigal Yaron

New member
כל הכבוד ליוזמה ולבצוע שנראה מתוקתק

כן ירבו רכיבות למטרות נעלות מעין אלה. הייתי מצטרפת. חבל שלא ידעתי מראש. ספרו באמת איך היה?..

../images/Emo3.gif סיגל, איך לא ידעת מראש? ../images/Emo12.gif

הרי העברת לכל חברי השאנטי מייל בנושא
ואני מצטט: שלום לכולם, לאלו שלא יצטרפו אלינו לטיול אר.אס ספורט מציעה קבוצת הזולה להצטרף לטיול התרמה למען ילדים נזקקים. מצ"ב הלינק http://groups.yahoo.com/group/Shanti_Group/ מה נהיית כמו שרון? לא ידעתי...עומרי שלי טיפל בזה...גלעד אחראי על זה

Sigal Yaron

New member
סליחה..מוכרחה לדייק..../images/Emo99.gif

ידעתי על הרכיבה, אחרי שכבר קבעתי את הרכיבה למועדון אר.אס ספורט ואני לא אוהבת לבטל רכיבות. אלא אם כן מזג האויר לא מאפשר או משהו כזה..כי זה מבלבל, אנשים בכל זאת עשויים להגיע וכו'. בכל אופן חשבתי שזו תרומה מאוד יפה לקהילה, מה שקבוצת הזולה עושה והמעט שיכולתי לעשות זה לפרסם את זה כדי שאנשים רבים יתרמו וגם יהנו מרכיבה..(חוץ מירון-שעליו לא הייתי מוכנה לוותר - מצטערת "זולה"). התרומה לדעתי יכלה להיות גדולה יותר, אני הייתי תורמת בכיף.. וואלה שרון, לא הגזמת בכלל...

alfon

New member
אני אבקש ממנהלי האירוע לעדכן בנושא

הכותב ה(א)ינו יועץ התקשורת של קבוצת זולה :) סתם סתם ....

sassi ahr

New member
נציגות הזולה - ששי

לפני כשלושה שבועות הגיע ראש הקבוצה אוהד קלו עם רעיון מוטרף לביצוע. אירוע רכיבה שישלב בתוכו משפחות, רוכבים, טיול רכיבה ומרכיב של תרומה לקהילה. התרומה לקהילה באה בעקבות קישור לעמותת " כוכב עולה " עמותה שמטפחת מסבסדת ומממנת ילדים ונוער ממשפחות שאין באפשרותן לממן חוגים, זאת באמצעות חוגי כדורסל מקצועיים. העמותה מנוהלת ע"י רונן גורביץ ( איש תקשורת ושדרן ספורט ). במהלך שלושת השבועות האחרונים עברנו חוויה מתקנת ארוכה ומלמדת, במהלך התקופה פרסמנו בכל דרך אפשרית את האירוע, פנינו לחברות לשם קבלת חסות. הפקנו עלונים, שילוטים, בחרנו מסלול והכשרנו, וכל המסע היפה הזה לאורך שלושת השבועות לווה בהמון עזרה מאנשים טובים ורגילים שנתנו מעצמם ממרצם ומתוככי ליבם. האירוע נפתח היום בשעה שמונה בבוקר הגיעו כ- 150 אנשים ומתוכם 120 רוכבים בפועל, ילדים, הורים, רוכבים מקצועיים, רוכבים לשם הרכיבה, מכל טוב ארצנו. הארגון היה למופת, הרוכבים טופלו בחיוך, הושקו במים תרומת נביעות, ליקקו גלידות תרומת שטראוס, זכו בפרסים תרומת מוטואופן נתניה, הכינו פיתות על הטאבון ואפילו הספיקו לרכב כ-10 ק"מ של רכיבה במסלול מגוון ומעניין. האמת שבתחילת ההפקה חששנו מאוד לאי הענות מצד הרוכבים אולם הופתנו לטובה ושמחנו על כך. כל ההשקעה והמאמצים היו כדאיים רק בכדיי לראות את כל הזאטוטים וההורים משולבים יחדיו במסלול שטח, הלב התמלא בהמון סיפוק והנתינה היא ברכה. ברשותכם תודות : אוהד,תומר, סובו, עדי (groopy),נורית, יפעת, שי, ריקי, רני, רון, אלון, אלעד, נץ נץ. וכמובן לכול אותם רוכבים שהעזו, באו, רכבו ואני משוכנע שנהנו. בעתיד יתקיימו עוד אירוע רכיבה והתרמה למען מטרות שונות וחשובות ונשמח לראות את כל המאמינים בלתת מעצמם איתנו. חיים גן עדן ששי

tomersi

New member
קבוצת הזולה בטיול התרמה

חבר'ה, באמת תודה רבה רבה לכולם, *********היה מצויין, מי שלא בא הפסיד..***************** אוהד נורית (וחברותיה) - הייתם גדולים!!! תודה מיוחדת לנורית על העזרה, ההשקעה והמאמץ. עדי שנרתם לעניין מכל הלב. ששי,אלון,אלעד,סובו,אורן,משה,רון,ריקי(נוציא חוליה למצוא את האופניים שלך...),ניצן,רני,זאב,שוקי שי (שעזר למרות לא יכל להגיע)וכל מי ששכחתי. שתהיה לכולנו שנה נפלאה . תודה רבה! תומר.

ohadclos

New member
תתחילו להתכונן לארוע הבא....

נכון....רק סיימנו את הארוע הזה.... אבל, אני מאוד נהניתי מהתהליך עצמו, ולראות את כל הפרצופים הקטנים האלה מחייכים...זה עושה טוב על הלב. אנחנו, בקבוצת הזולה, רוצים לארגן ארוע נוסף לפני החורף. הארוע יהיה אפילו יותר צבעוני ועם יותר פעילויות, והמטרה - לא פחות חשובה. ממליץ לכל מי שמעוניין להגיע לשלוח מייל לקבוצת הזולה [email protected] על מנת להכלל ברשימת התפוצה. תודה לכל המארגנים, לחברות שנתנו חסות - שטראוס, נביעות, מוטואופן, תודה לקפה בונו, ובעיקר תודה לכל הרוכבים שהשתתפו ותרמו. ותזכרו, בשבילנו, זאת רק שבת אחת שתרמנו, בשבילם זה עולם ומלואו.

אתם צריכים מישהו שייחצן את הארוע

ואני לא בא לרדת פה על סיגל. ארוע כזה צריך ייחצון - כתבות בעיתונות, בטלויזיה, להזמין כתבים ולעשות הרבה פרסומת.

למעלה