הבוקר התקשרה אלינו רופאת המשפחה

הבוקר התקשרה אלינו רופאת המשפחה

והודיעה לנו שבדיקת ה LDL אצל בני בן ה 18 גבוהה. כמו כן בדיקת ההומוסציטאיין גם כן גבוהה, ובנוסף יש לנו היסטוריה משפחתית. ולכן היא מבקשת שהוא יעבור לדיאטה המתאימה לאנשים הסובלים מכולסטרול גבוה. אני לא יודעת מה מותר ומה אסור לו לאכול.(הדבר היחיד שאני יודעת שאסור לאכול גבינה צהובה ובשר בקר). כמו כן אמרה לי חברה שאסור שומר רווי? האומנם? ואיך אני בודקת את זה? תודה ושבת שלום

רון ו

New member
Homocysteine =מחסור בחומצה פולית

רמה גבוהה של Homocysteine בשילוב כולסטרול מזיקה לדפנות העורקים נטיה גנטית בהחלט מצדיקה טיפול תרופתי של תוספים או תרופות לפי מסקנות רופא. מה שניתן ומומלץ לקחת לבד הוא וטמין B6 או חומצה פולית או קומפלקס ויטמין B אף הוא יעיל להורדת סטרס (גופני או נפשי) ושיפור תפקודי הכבד האחראי ליצור הכולסטרול שומן רווי (מן החי) במינון גבוה לא מומלץ לאף אחד. ואף לא שומן מוקשה כמו מרגרינה או מייצבים למיניהם באוכל מתועש. http://familydoctor.org/249.xml

תודה על תשובתך. בכל אופן בני לוקח

"טריקרדיה" . אני חושבת שהטריקדיה מכילה את מה שהמלצת לקחת.

LDL וכו'

ראי תשובתי לצמחונית עם ערכי כולסטרול גבוהים מיום ה- 13/12/2004 או כתבי כולסטרול ב"רובריקת" החיפוש כאן בפורום. חברתך צודקת וכדאי שתיגשו לדיאטנ/ית בקופת חולים שכן עליכם לקבל הדרכה לתזונה מתאימה כמו כן ישנם תוספי מזון שניתן לקחת במצבים כגון אלה.(רמות הומוציסטין גבוהות, רמות LDL גבוהות וכו').

למעלה