הבוקר זה רק לנשים!!

יוליקה

Member
מנהל
הבוקר זה רק לנשים!!

תשומת לבכם למאמר שהופיע...
הכותבת היא אינטרסנטית לכן היא שוכחת לציין פרט חשוב
כל השיטות כמו אפילציה ולייזר עובדים רק על שיער כהה..
הם לא מבחינים בשיער לבן...

יוליקה, תודה על המידע, מכיוון שאני לא בקטע

אז לא אכפת לי מזה, אני הכל עושה לבד, גוונים בשער, צבע בשער הולכת רק להסתפר ולפדיקור, לא סובלת שנוגעים בי.

מינה, יש שבתרבות בגבעת שמואל, אנחנו הולכים

את באה? לשמור לך מקום? מתחיל בשעה 11.00 מנחה יואב לימור.

בת חן191

New member
שוב פעם אחרונה

בת חן191

New member
תודה יליקה ומינה ,אותי זה מדהים לראות פרח יוצא מקקטוס, מינה

שתרגישי טוב בקרוב ,המון סבלנות

בת חן191

New member
כן ,אבל לא אני גידלתי אותם הם לא שלי , ברחוב

יש המון בחורים מקסימים , אבל הם לא שלי

יופי של פרח, טוב , לא חוכמה ,

הוא גדל על חלב .אם תתני לו גם שמנת יהיו לך פרחים בצבעים נוספים , סתאאאאאאאאאאם .
מינהר מה קורה איתך ? אני , יומים אחרי נתוח קטרקט תפקדתי רגיל , עם עין אחת . העין המנותחת היתה מכוסה במגן שבוע ימים . יכול להיות שאצלך , בגלל הבעיות הנוספות שיש לך בעיניים , הנתוח היה יותר מורכב .
הרבה בריאות מינהר , לך ,לכולנו ושבת שלום, תמר .

שנאבס , כל העתונות לצורותיה השונות

כבר שבועים חוגגים את הנצחון של ישראל [נטע ] בארוויזיון . אני מאוד מקווה שזה לא יהיה ארוביזיון . אחרי כאלו חגיגות , אפילו מקום שני יהיה לא מספיק טוב .
חז"לינו, זכרונם לברכה היו אומרים : כגודל הציפיה ,גודל האכזבה . בכל מקרה , מוצ"ש זה קודש ל "גב האומה ".

היה בוקר מרתק של בשבתרבות כאשר המראיין הוא

יואב לימור, המרואיין הראשון היד יואב גרנט שסיפר ודיבר על סוריה ואירן מבשלת שעה, היה מרתק ביותר, אח''כ דיבר היסטוריון בשם פרופסור זיסר שהיה מאוד מעניין באותו עניין מזוית שונה.

הריעו ממושכות לממשלה הנוכחית, כמובן שנשאלו שאלו איך הקוסם תמיד יוצא מהסבך בו הוא נמצא, לבורא עולם הפתרונות.

מינהר

New member
ניצת, תודה על ההסבר. אני לא מפסיקה לאחל

רע למוסלמי אובאמה, שכרת את ההסכם עם האיראנים. הוא שחרר להם חמישים מיליארד דולר שהיו מוקפאים בארהב, ושימשו אותם לבנית טילים משוכללים ולהגדלת משמרות המהפכה. לעם האיראני לא הגיעה אגורה. שלא לדבר על הסנקציות שאובאמה הסיר. אין לכם מושג כמה רע אני מאחלת לשטן הזה. יותר מאשר לאיראן. כי ההיאטולות אנו יודעים מה זה, ואילו אובאמה התחפש לשוחר טוב.
גם במצרים הוא העלה את האחים המוסלמים, שונאי ישראל. רק שם מזל שהצבא גרש אותם מן השלטון.

בת חן191

New member
תמרי יש לך חוש הומור אני אוהבת את זה, אני מאד

היתי רוצה שנטע תזכה ,לא כל כך בעד הזכיה כמו שהיתי רוצה
שהארויזיון יתקים בשנה הבאה בירושלים ,שירושלים תכנס לתודעה
נכון שההבדל רב בכל זאת,שגרירות בירושלים, ארויזיון בירושלים
אבל נראה לי שהיא לא תזכה,

יוליקה

Member
מנהל
לא מפריע לראות גם את גב האומה

נטע בלאו הכי מופיעה לקראת הסוף 22 מתוך 26