הבוקר נזכרתי באורי גפני

קלייטון.ש

Well-known member
עכשיו חורף ואני משתמש בגלל היובש בקרם גוף, והמיכל כרגיל הפסיק להניב דרך המשאבה כאשר חמישית החומר עוד בקרקעית, אז אני גם כרגיל חתכתי את החלק העליון של המיכל ולוקח קרם עם האצבעות.
הפולניה גם רגילה ולכן אני יודע שהיא לא אוהבת ככה, אז מחביא את המיכל החתוך בפינה חשוכה של הארון.
וכל זה הזכיר לי את אורי כי כבר סיפרתי את זה בפורום פעם, כשהוא עוד היה, והוא יעץ לי.
זהו.

דקל נור*

Well-known member
עכשיו חורף ואני משתמש בגלל היובש בקרם גוף, והמיכל כרגיל הפסיק להניב דרך המשאבה כאשר חמישית החומר עוד בקרקעית, אז אני גם כרגיל חתכתי את החלק העליון של המיכל ולוקח קרם עם האצבעות.
הפולניה גם רגילה ולכן אני יודע שהיא לא אוהבת ככה, אז מחביא את המיכל החתוך בפינה חשוכה של הארון.
וכל זה הזכיר לי את אורי כי כבר סיפרתי את זה בפורום פעם, כשהוא עוד היה, והוא יעץ לי.
זהו.
פשוט מעמידים את הבקבוק על פיו וכל החומר מתאסף ליד הפקק. לא צריך לחתוך שומדבר.

קלייטון.ש

Well-known member
גם אני חשבתי ככה רוב החיים, ולא הייתי מרוצה מהתוצאות, עד שיום אחד ראיתי פיליפינית ושמה מרים, פותרת את הבעיה בצורה הזו ע"י חיתוך המיכל.
החוצפה שלה, לבוא ולקלקל ליצרן הקרם את התכנון בצורה כל כך אלימה ובוטה, מצאה חן בעיני בלי גבול.
מרים זו עבדה בסיעוד ופגשתי אותה בביתה של חולה סיעודית בה טיפלה. זו היתה תקופה שבה הסתובבתי הרבה בבתים של חולים כאלה.
היא היתה - ובטח עודנה - בחורה אינטליגנטית בצורה יוצאת דופן, לא רק למקצוע אלא בכלל.
וגם היתה לה עברית משובחת, ספרותית. גם זה מצא חן בעיני מאד.
יום אחד הגיעה למצב הרגיל לעובדים האלה, שנגמרו לה הסיבות החוקיות להישאר בארץ, ובמשרד הפנים אמרו שהיא צריכה לעזוב.
אז היא פנתה בבקשה לקבלת מקלט מדיני.
לא יודע איך היא הסבירה למה מגיע לה פה מקלט מדיני, אבל נראה שבמשרד הפנים קפצו על ההזדמנות ואישרו לה. אולי אהבו את העברית שלה ואולי הראתה לפקידות איך מנצלים מיכל קרם גוף עד הטיפה האחרונה.
וככה היא פה גם היום.

סופהו 1

Well-known member
לנסות להעמיד בקבוק על ראשו?
לא תמיד הולך.
להבדיל מבקבוקי הקטשופ, אלו שצורתם מאפשרת העמדה על הראש ומיצוי הקטשופ כמעט עד תום (ומקסימום מוסיפים קצת מים), חלק מהסבונים/התחליבים/הקרמים/ המשחות וכד', משווקים בבקבוקים פחות ידידותיים למטרת המיצוי: פייה צרה שאי אפשר לתחוב אצבע, "כתפיים" שטוחות שאינן מאפשרות גלישת החומר לפיה, בקבוק זכוכית לא לחיץ, משאבה שלא תמיד מצויידת בצינורית המגיעה עד הקרקעית :(וכמובן שלא!!! ניתן להעמיד על הראש בלי אילתור מיבנה לתמיכה וכו

הקיצר, ישונו הבקבוקים לאלתר!

,

צליליתה1

Well-known member
והמיכל כרגיל הפסיק להניב דרך המשאבה
המשאבות האלה, כולן, מכל סוג ולכל סוג מוצר, הן נגדי. אף פעם לא מצליחה להפעיל את המשאבה.
ובכלל אריזות הן צלב ברזל לי
הקושי לפתוח כבר לא מצחיק אותי
הכי גרוע הנגד ילדים, למשל במיכל של תרופות, שצריך ללחוץ ולסובב בו זמנית.
אני לא ילדה, ואני יכולה להבטיח ליצרן המיכל שכל ילד שמגיע לביתי, כולל זה שעדיין מתרוצץ עם חיתול (וממש לא מאחר בגמילה) יכול לפתוח יותר בקלות ממני

מה אורי יעץ לך?

נב
נכון שלא מחליפים סוס מנצח אבל אם הקרם משאבה לא מנצח לך, אני משתמשת, בהמלצת רופא עור קופת חולים בקרם שמגיע בשפופרת, זול, ומבחינתי עושה את העבודה.

1677673202534.png

סופהו 1

Well-known member
המשאבות האלה, כולן, מכל סוג ולכל סוג מוצר, הן נגדי. אף פעם לא מצליחה להפעיל את המשאבה.
ובכלל אריזות הן צלב ברזל לי
הקושי לפתוח כבר לא מצחיק אותי
הכי גרוע הנגד ילדים, למשל במיכל של תרופות, שצריך ללחוץ ולסובב בו זמנית.
אני לא ילדה, ואני יכולה להבטיח ליצרן המיכל שכל ילד שמגיע לביתי, כולל זה שעדיין מתרוצץ עם חיתול (וממש לא מאחר בגמילה) יכול לפתוח יותר בקלות ממני

מה אורי יעץ לך?

נב
נכון שלא מחליפים סוס מנצח אבל אם הקרם משאבה לא מנצח לך, אני משתמשת, בהמלצת רופא עור קופת חולים בקרם שמגיע בשפופרת, זול, ומבחינתי עושה את העבודה.

צפה בקובץ המצורף 72344
לצרכני האקווה קרם המושבעים, אפשר לרכוש גם בקופסא. לא נשארת טיפת חומר ללא שימוש.

קלייטון.ש

Well-known member
מה אורי יעץ לך
אני זוכר שהבעיה שהעליתי בפני החברים היתה לא איך לנצל את הקרם במיכל - את זה כבר ידעתי.
הבעיה היתה שמשוש חיי לא אהבה את השיטה הזו ודרשה להיפטר מהעסק או להסתיר אותו היטב.
אורי בחוכמתו יעץ לי להשתמש בחומר בנדיבות, כך שייגמר יותר מהר.
ושלום הבית ישוב לפני שיזרקו אותי מהבית.

סופהו 1

Well-known member
אני זוכר שהבעיה שהעליתי בפני החברים היתה לא איך לנצל את הקרם במיכל - את זה כבר ידעתי.
הבעיה היתה שמשוש חיי לא אהבה את השיטה הזו ודרשה להיפטר מהעסק או להסתיר אותו היטב.
אורי בחוכמתו יעץ לי להשתמש בחומר בנדיבות, כך שייגמר יותר מהר.
ושלום הבית ישוב לפני שיזרקו אותי מהבית.
אגב, יש יצרנים ש"התחשבו בבקשתה" והגדילו את הפתח (מבלי להזהיר אותנו, כמובן).

אבח"י

Well-known member
התוצרת שגיסי משווק הן שפופרות בעלות פתח רחב, אפשר להעמידן על הראש. מעולות.
קניתי גם ביוון קרם בשל התיבשות עור הפנים ןכאבים - אותו פרנציפ - שפופרת, פתח רחב, אפשר להעמיד הפוך.
1677742467305.png

למעלה