הבוקר נחתתי בחזרה מתיאלנד

zahavashanny

New member
הבוקר נחתתי בחזרה מתיאלנד ../images/Emo42.gif

המקסימה ואני עדין חושבת שעשיתי טיול קצר מידי והכי הכי אני חושבת שמגיע נשיקות על האירגון המוצלח של רביב שחי בבנקוק כבר 9 שנים ומתמחה נהדר במקום יושב במשרד נסיעות של חברת D.Jפשוט עשר יצאתי עם בעלי לשבועיים וחצי והוא תכננן לנו את הטיול וכמובן גם בהרבה הצצות לפורום המקסים הזה, בעלי ואני זוג בגיל 56 לקחנו את מלון נהרי ל4 לילות בבנקוק ומשם יצאנו כל יום לבקר במקום אחר יום אחד למקדשים יום אחד לארמונות של המלך ויום אחד לשווקים יום אחד לשוק הצף ומשם לקאנצבארי ביקור בגשר על הנהר קוואי , לאחר מכן לקחנו טיסה ליומיים בסינגפור, מטרת הנסיעה בעיקר קניית מוצרי מצלמות ווידיאו. גם שם עשינו טיול מקומי לחצי יום שזה מספיק בהחלט. לאחר מכן יצאנו בטיסה לכיוון צאנמאי וצאנראי ביקרנו שם כ4 ימים גם כן כשאנחנו כל יום מיוצאים למקום אחר יום אחד למשולש הזה עם שייט לכייון המשולש במקום להכינס למהומה שםפ נסענו ללאוס שיטנו בנהר עד לגבול עם בורמה לאוש ומשם חזרה בדרך עצרנו אצל כמה כפריים מקומיים יום נוסף נסענו לכיוון ההר הכי גבוה בתיאלנד ינתאנון ויום אחד לכיוון הפארק הלאומי שלהם עם רכיבה על פילים שייט בנהר וכמובן איך לא ביקור בחוות פרחי הסחלב ששיגעו אותי כל הזמן ביופים המרהיב והצבעוני. לאחר ארבעה ימים שבאיזור הצפוני שלדעתי היה קצר לי מידי אני חושבת שיש מה לראו שם ליותר מ4 ימים טסנו לכיוון החוף לפוקט האי בפוקט בילינו גםפ כן 4 ימים יום אחד נסענו לפיפי אילנד יום אחד לגימס בונד איילנד כמות החופים המקסימים והאיים מסביב משהו בלתי רגיל כמובן שגם ביקרנו בבאחד הערבים בהופעה שלהם שאולי מתאימה יותר לילדים למרות שגם אנחנו נהנים מהפעלולים שלהם ה"פנטזי" בהחלט יפה. מה אגיד ומה אספר סעו ותהנו ואל תוותרו על כלום המקום יפיפה האנשים מקסימים תמיד עם חיוך על הפנים וזה כבר מקל על החיים. והכי חשוב על תוותרו על המסגים זה פשוט כייף לא רגיל, אנחנו כמעט כל יום סימנו במסג או תאילנדי או שמנים או כל שהו זה ממש עושה אתה חופשה לחופשה אמיתית. מה אספר פשוט הנאה צרופה. המחירים מאד זולים אנחנו עשינו את כל הטיול הזה כולל הטיסות כולל המלונות שכולם לא פחות מ4 כוכבים ב4000$ שזה בהחלט סביר אני לא מכניסה את הבזבוזים של כל אחד בפני עצמו. והאוכל שזה פשוט מגוחך. וכל הסיפור בזכות רביב מתיאלנד עם מישהו מכם רוצה את הטלפון או ההימל אשמח לכתוב לכם . אני אמנם די בקיצור סיפרתי לכם את התוכנית שלנו אבל עם אתם מעונינים במחירים יותר זולים הוא יארגןן לכם כמעט כל מחיר בזיל הזול וביקר מאד. הכל תלוי בבקשתכם. סעו ותהנו. ממני פה בנירובי

וווואי נשמע אחלה

אני טסה לתאילנד עוד 11 יום,ויש לי שאלה אליך,כמה עלתה לך הטיסה לסנגפור? אם את זוכרת?,וביררת גם לגבי מחירים של מצלמות רגילות? או רק וידאו?אני מתכננת לקנות מצלמה ואני לא יודעת אם כדאי. ואם אפשר את הכתובות של המשרד נסיעות יהיה נחמד

zahavashanny

New member
הכל כלול במחיר של השהייה והטיסה

לסינגפור וכולל הטיולים בצפון ובבנקוק. הכתובת של רביב מילר בתאילנד טל 6699271880-ישיר אליו הימל: [email protected] פקס: 6622374231 / 6622314889 איש מקסים ואתם יכולים לתכנן איתו כל טיול באם לצעירים תרמילאיים עם טיולי גיפים בצפון וכו´ וכמובן לגילאים שלי בקיצר כל סוג של טיול בחור 10 עם ראש טוב. המלצה חמה מאד. אגב מחירי מצלמות זה פשוט סיפור, כמות הסוגים היא בלתי נדלת אני פשוט חושבת שעדיף שאתה בא מוכן מהארץ עם סוג שאתה מעונין ולאיזו מטרה ואז יותר קל גם להחליט, לגבי ווידאו יש מסרטה שנקראת נדמה לי סוני 120 וזה מה שקנינו מה שחשוב שהיא תיהיה גם דיגיטלית ואז אפשר לחסוך בקניה מצלמה כי אז יש לך את שני הדברים במכשיר אחד, אבל זאת דעתי האישית בלבד ואני לא מומחית גדולה בענין. זהו לבנתיים אני מאחלת לך נסיעה מוצלחת ואם את מעונינת בעוד פרטים תרגישי נוח לכתוב ולשאול . אני אשמח תמיד לענות במה שאני יודעת כמובן. ממני פה בנירובי.

4000$ בשבועיים וחצי???

אפילו ניו-יורק - קנדה עלה לי פחות.. אם היה לי 4000$ הייתי כבר מגיעה לפיג´י... ד"א מה מצב התיירות הישראלית בקניה?

zahavashanny

New member
אני לא תרמילאית כבר הרבה מאד../images/Emo141.gif

שנים ולכן לא לשכוח שאני נוסעת בעיקר למלונות של 4 או 5 כוכבים מאחר ואני גם לא כבר בת 20 אני בת 20 + ולכן הטיסות עלו רק 2000$ לזוג וה4000$ הם לזוג לא לבודד.2000$ זה בתי המלונות כולל הטיסה לסינגפור כולל השעיה בבתי המלון.וכולל כל הטיולים שציינתי בכתבה. ונראה לי שאת מדברת על בודד ואני מדברת עלי ובן זוגי. כך שנראה לי שזה לא מוגזם כלל. .

zahavashanny

New member
שוקולדה מתוקה בוקר טוב לך../images/Emo24.gif

אני לא יודעת בת כמה את אבל בכל מקרה אני מאחלת לך הרבה לפני ותאמיני לי מכל ה
ורק שתהני כפי שאני נהנית מהחיים ומנצלת כל הזדמנות לחופשה מיוחדת, היום. זה לא היה תמיד כך רק בשנים האחרונות. ומאחר ומישהו פעם אמר לי שחיים רק פעם אחת אני משתדלת לנצלם במקסימום. שבת שלום ושבוע טוב.

../images/Emo9.gif בוקר טוב גם לך ../images/Emo140.gif

ואם את כבר כאן, את יכולה לענות לי על השאלה: מה הפירוש המדויק של החתימה שלי [HAKUNA MATATA]
כי בקניה אמרו לי גם "יהיה בסדר" וגם "אין בעיות"..

"Hakuna Matata" ../images/Emo3.gif

אני רק רואה את צמד המילים "Hakuna Matata" אני אוטומטית נזכר באחד מהסרטים המצוירים הכי גדולים שאי פעם נעשו "LION KING" Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain´t no passing craze It means no worries For the rest of your days It´s our problem-free philosophy Hakuna Matata! Why, when he was a young warthog... When I was a young wart hoooog! Very nice. Thanks! He found his aroma lacked a certain appeal He could clear the savannah after every meal I´m a sensitive soul, though I seem thick-skinned And it hurt that my friends never stood downwind And oh, the shame (He was ashamed!) Thoughta changin´ my name (Oh, what´s in a name?) And I got downhearted (How did you feel?) Ev´rytime that I... Pumbaa! Not in front of the kids! Oh... sorry. Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain´t no passing craze It means no worries For the rest of your days Yeah, sing it, kid! It´s our problem-free philosophy... Hakuna Matata! Hakuna matata [Repeats] It means no worries For the rest of your days. It´s our problem-free philosophy Hakuna Matata [Repeats]

zahavashanny

New member
אכן זה באמת הכל בסדר, ועם מדברים

על החתימה שלך אכן הכל יהיה בסדר. ובאמת זה אחד מהסרטים המצוירים המעולים שבאמת היו. גם נכדתי כבר נכנית ממנו פה בקניה. ממני פה בנירובי

kriza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח........

אני מתה על הסרט הזה!! והשיר הזה בכלל... אני אף פעם לא ישכח איך בנשף סיום של התיכון, עלינו כמה על הבמה ושרנו את השיר הזה ביחד עם בלוני הליום..

לא נעים לי לומר... אבל אני לא חושבת

שראיתי את הסרט הזה.. [שזה אולי הפגנת בורות יחסית בשביל גננת, אבל אני יודעת מי זה טייסון מבייבליידס, אז אני בסדר
] את השיר אני מכירה בגרסה הסווהילית:
jambo janbo bwana habari gani, mzuri sana wageni mwakaribishwa kenya yetu HAKUNA MATATA​
וגם בעברית: ג´מבו, ג´מבו חברה אני יוצא לי אל הדרך ספארי, חולות ושמש קניה ארץ, ארץ נהדרת
יהיה בסדר

מה לא ראית??? ../images/Emo4.gif

באמת לא בסדר אחרי החתימה הזו כבר ציפיתי שתזכרי את כל הסרט בעל-פה יש לך שבוע לראות אותו ועד יום שבת הבא אני רוצה תגובה על הסרט רשמים וחוויות... בפקודה !!!

../images/Emo6.gif

החתימה היא לא מהסרט, אלא מקניה. שם כולם אומרים לך: HAKUNA MATATA פעם היה לי כזה סטיקר על האוטו. אני תמיד מחפשת מישהו שנוסע לשם, כדי לקבל חדש... חוץ מזה - זה בעיה להשיג את הסרט באנגלית. לילדים בגן יש רק גירסאות מדובבות..

zahavashanny

New member
בסופו של דבר היית או לא היית../images/Emo42.gif

בקניה ומתי עם כן. קניה היא ארץ מקסימה יפיפיה מאד ממליצה על טיול בה לכל מי שאוהב נוף מדברי וחיות כמובן. בכל מיקרה מומלץ מאד. ועם אני מבינה שאת גננת צעירה אז וודאי וודאי. בוקר טוב ויום טוב לכולם.

למעלה