הבוקר קמתי בצורה לא טובה

thesurvivor

New member
הבוקר קמתי בצורה לא טובה

העולם נראה רע . כן אינני יודע ע םהסיפור שלי מעניין . אבל זה סיפור של הרבה אנשים ששירתו בצבא ונפגעו בעת שירותם . אני לא רוצה להלאות אותכם . אבל העולם הוא מקום רג ואכזר . פה אנשים נלחמים על שטויות . אני נלחם על לשרוד . על לעבור כל יום בשלום . אף אחד לא יעשה לי הנחות . אפילו הפסיכולוגית אמרה אתמול שהמצב שלי לא רע הכל תלוי במשמעות שאני נותן לחרדה ולדיכאון שלי . אני התווכחתי איתה ואמתרי לה את לא יכול להתווכח עם ההרגשה " שאני מרגיש חרא " . גם אם זו החרגשה סובייקטיבית ולא הרגשה אמיתית . היא לא היית חייבת לשלול את תחושתי . לומר שמצבי לא רע כל-כך . מה היא מבינה . היא מאוד העליבה אותי . אני צריך לקבל באהבה את מה שקורה לי . להיות כמעט סטואי . זה למען הבריאות שלי . אמרה לי שאני אמור להיות במצב כספי לא כל -כך קשה . מה היא יודעת . עדיין לא סיפרתי לה כלום . היא יודעת שחייתי מ-1,200 שקל לחודש . היא אמרה לי שיש זמנית שצריך לדעת להסתפק במועט . איך אפשר להיות כה יהיר ,מתנשא , מנותק . היא חיה בטח מיותר כסף וזה בעצם לא עינייני . חזרתי הרוס מן הפגישה איתה . מאוכזב עד עומק נשמתי . כבר אין לי שום מקום בטוח בעולם הזה . בעולם הזה הוא שדה מערכה . דרווין צדק החזקים טורפים את החשים . העיקר שאמרה לי שיהיה לי חג שמח . אפשר להסתפק זמנית ב-600 שקל ובהבטחות בסיגנון יהיה טוב .

thesurvivor

New member
סליחה על שיגיאות כתיב

כתבתי בליל עצור את שטף המחשבות . אני מרגיש סערה פנימית גדולה .

אתה צודק

היא לא יכולה להתווכח איתך על איך אתה מרגיש.היא יכולה לנסות להוביל אותך החוצה מזה-אבל לא על ידי דיבורים בסגנון 'אל תתבכיין לי'. לפעמים לוקח זמן,למצוא מטפל שהוא טוב,וגם שייש איתו כימיה טובה.אל תתיאש מזה בבקשה.נסה להפגש עם מטפל אחר.הכוונה של המטפלת הזו הייתה טובה-אבל כוונות טובות,מוליכות לעיתים לגיהנום.נשמע כאילו אין לה מושג איך לגרום לבנאדם להיות חזק יותר,להרגיש טוב יותר. שולחת לך חיבוק וירטואלי. ורק מוסיפה-יש לנו כאן בפורום גולש שגם הוא,עבר שירות צבאי שהותיר אצלו פצע רציני.וודאי הוא יגיב להודעה שלך מתישהוא בקרוב.בטח יידע יותר טוב ממני מה לומר לך-שכן אני ורבים אחרים,לא היינו במקום הזה,של שירות צבאי שמשאיר אחריו צלקות.

אולי המשך היום יהיה יותר טוב

כל כך היה עצוב לי לקרוא את זה, להתאכזב ממטפל זה דבר נוראי! אבל כמו שמישהי מדהימה פעם אמרה לי מטפלים יש 1000 אבל אדם כמוך יש רק אחד! אני מצאתי את שלי אבל לצערי אנחנו נאלצות להיפרד, מאמינה שתמצא את המטפל שיתחבר לפגיעות שלך וידע לגעת היכן שצריך....

כפי שאמרו פה, מטפלים יש אלף ו...

חשוב למצוא את האחד או האחת שאתה מתחבר אליו\ה. אם זו לא המטפלת הנוכחית, זה לא נורא. מה שחשוב הוא, שתדאג להבהיר לה איך היחס שלה גרם לך להרגיש... אולי היא לא שמה לב ולא התכוונה לזה בצורה שהבנת (מנסיוני כשאנחנו מרגישים רע, יש לנו נטיה לראות דברים מתוך התחושות של הפגיעה שלנו והראיה שלנו את המצב היא לא בהכרח מה שהאדם השני התכוון) בכל מקרה, טוב שהיא תדע איך הרגשת... זה חלק מהעניין בטיפול. ואני מאחלת לך המון כוח, בין היתר להבין שאולי העולם יכול להיות קשה, אבל היחס של אנשים לפעמים הוא ממש הבעיה שלהם ולא שלך ואתה לא צריך לדחוק את עצמך הצדה ולוותר על עצמך בגללם. אם אנשים נוטים להוציא את האגרסיות והתסכולים שלהם על אחרים, אז זו הבעיה שלהם... ממש לא שלך. ושיהיה באמת חג שמח

thesurvivor

New member
תודה על העצות

זה מאוד נכון כשמדוכאים נוטים לא לראות את כל התמונה . אלה רק מה שנראה רע וגם לפרש דברים באור הכי נכון . צריך להיות שקול וגם שיהיה כימיה אמיתית עם הפסיכולוג .

thesurvivor

New member
נפצעתי בצבא

נפצעתי בצבא מהלם-קרב . לפני שנפצעתי הצלחתי להשלים שני תארים בארכיאולוגיה באוניברסיטה . הזהות שלי נמחקה . אחרי שאינני מסוגל לתפקד ככל אדם בחיים הרגילים . אני כל היום או בחרדה או בדיכאון . לא יושן בלילות . החיים שלי הפכו סיוט מתמשך . משרד הביטחון הכיר בי רק אחרי תשעה שנים של מאבק משפטי ארוך ואכזרי . אני צריך להשלים עם העובדה שאני בורח ממקומות הומה -אדם . לא מסוגל לקרוא ספר . יש לי בעיות של זיכרון והתפרצויות זעם על הסביבה . הצבא סירב לקחת אחראיות . איבדתי את כל החברים והחברות שלי .קשה לבני-אדם להכיל את הכאב של אחרים והשינויים לרעה שעוברים אצל אנשים האהובים עליהם . אני זוכר היטב איך חברי לא היה מסוגל לראות אותי במצב של התמוטטות וברח להתאוור כי כאב לראות איך אני בוכה ללא הפסקה . זו פגיעה שמותירה את האדם לבד . גם אם יש לא תמיכה מסביב . סירבו להכיר במצבי במשך תשעה שנים על אף שהכירו את מצבי ושיחררו אותי מן הצבא עם פרופיל 21 .

עברת תקופה מאוד מאוד קשה...

כלומר-נשמע כאילו אתה עדיין עובר. אתה באמת צריך למצוא איש מקצוע ממש טוב,וכאמור שתווצר כימיה בינכם. קבל שוב חיבוק.-אגב-פה אנחנו לא מפנים עורף למישהו שקשה לו/כואב לו,אולי בגלל שלכולנו כאן,קשה במידה כזו או אחרת...
מאחלת לך שיהיה טוב יותר,בקרוב.

SIRI41

New member
קראתי עכשיו מה כתבת ואני

עכשיו מבינה יותר את הסיבה שכתבת מה שכתבת בהודעה, קודם כל אין ספק שזה לא נעים בכלל ואין לי אפילו את המילם הנכונות לעודד כי תכלס בשטח אתה עובר את זה. כמו שאמרה קודמתי, אנחנו כאן בכיף, וכתיבה יוצרת פסיכולוגית לדעתי, זה מקום שיכול רק להועיל . אני שולחת שני חיבוקים מזה ומזה - באהבה - המעט שאני יכולה

SIRI41

New member
היי ובוקר טוב - תקרא

אני הייתי במצבים בהם הייתי מספרת לחברה טובה משהו שעובר עלי במשך תקופה והיא היתה כל הזמן אומרת תמשיכי הלאה, את חייבת וכו' וזה היה משגע אותי, כי אני רציתי שתגלה קודם הזדהות ולמרות שאני אדם חזק, כל הזמן חיכיתי וחיכיתי לרגע בו היא תגיד, את צודקת, אני מבינה אותך, קשה לך, וכו וכו' וידעתי שעד שהיא לא תבין אותי אני לא אתרפא, חלפה תקופה ארוכה ושוב היא ועוד אנשים לא הבינו אותי - עד שהבנתי שהכל תלוי בי, כי אם אחכה להבנה של האנשים - לא אצליח לעולם. את תמחכה שיבינו אותך, למרות שזה כואב, תבין את עצמך. אגב, לגבי הפסיכולוגית, אולי היא לא מתאימה לך, כי לי היתה פסיכולוגית שהייתי מחכה לפגישות איתה בנרות. אגב, אל תשתמש בביטויים קשים זה מוסיף הרגשה רעה וכאב - אומרת לך מנסיון.

למעלה