הבוקר: קריטריום כביש בשפדן בראשון לציון

bike3

New member
קשה לי להבין למה לא נרשמו יותר

פחות מ100 רוכבים נרשמו לכל המקצים וחבל. היה כיף, מסלול לא טכני בטירוף אבל מעניין, 36 ק"מ בסה"כ למסטרס, פחות משעה של רכיבה בקצב אימון אינטנסיבי. גם קרוב לבית, גם כבישים סגורים. מה עוד אפשר לבקש?
אני מאוד מקווה שהתחרות תהפוך למסורת לכל הכבוד לדורון אמיץ על הארגון. אני אהיה גם בשנה הבאה.

oferlev9

New member
דימיטרי גרבובסקי מנצח

שני עידן שפירא
שלישי יובל דולין

oferlev9

New member
תיקון: איתמר איינהורן מנצח !

איתמר איינהורן מנצח הנוער הוא המנצח כללי
עומר גולדשטיין שני כללי ושני בנוער .

רוכבי העילית הבוגרים הגיעו אחריהם

oferlev9

New member
תוצאות מלאות כפי שפורסמו (באיחור רב!)

באתר האיגוד

ארז71

New member
עופר - הכול טוב בשלולית?

נשמע כמו אחלה יוזמה ואמור לתת מענה לכול הבקשות של מרוץ קרוב למרכז, עלות זולה, נגיש לקהל וכו,,, איפה המתחרים והקהל?
מה שמדהים זה שזינקו 90 רוכבים סה"כ, מעט מאוד יחסית לעיל
יותר מדהים זה שהיו 18 קטגוריות, איך אפשר להמציא כ"כ הרבה קטגוריות?
מסטרס - 4 קטגוריות? יזנקו כולם ביחד, מי שטוב מנצח, מי שלא מספיק טוב יתאמן חזק יותר לפעם הבאה

איפה כול הקבוצות שרוכבות בארץ?

ארז, מסכים

ולהזניק עם המסטרס את גילאי 15-17 ונשים ונערות, זינוק שני נוער ו (בגלל שסירקין חמישי בעלית) גברים עד גיל 30.
מנצחת 1 ו 2 מנצחים, מסטרס וגברים נשמע שפוי.

abeegilat

New member
איתמר איינהורן הפגין ביצועים במירוץ בשפד"ן

שלום לכל העמיתים
מרוץ הכביש שהתקיים היום במסלול הקפות בן 4 קילומטרים סביב מתקני השפד"ן (איגודן) שבראשון לציון, למרחק כולל של 72 ק"מ, חצה ראשון את קו הסיום איתמר איינהורן(500 וואט), מקטגורית הנוער, כשהוא מוביל בהפרש של מעל לדקה על דימה גרובובסקי הרוכב המצטיין מדינמו רייסינג , שהוכתר כמנצח המרוץ בקטגוריית העלית . איינהורן הוכתר גם במלך הספרינטים של המרוץ כשהוא מוביל בנקודות על עומרי גולדשטיין ודימה גרובובסקי שהסתפק במקום השלישי. גרובוסקי רכב לאורך כל המירוץ בקבוצת בריחה שכללה מלבדו עוד שלושה רוכבי נוער כשהוא מתחלק בנטל ההובלה עם עמרי גולדשטיין המצטיין עידן שפירא (מקום שני) ויובל דולין שסיים שלישי בקטגוריית העילית.
את המאמר המלא ניתן לקרוא בקישור למטה
בברכה

oferlev9

New member
רק תיקון קטן: אין קטגורית מסטרס פרו לנשים

שני בלוך ניצחה בקטגורית העילית נשים אליה היא משתייכת

למגזין אופניים ולבייקפאנל על הסיקור היפ

abeegilat

New member
התמונות מהמרוץ ה1 בשפדן

שלום לכל העמיתים
מצ"ב למטה קישור לגלריה של תמונות מהמרוץ