הבוקר ראינו יחד סרט מרתק.

הבוקר ראינו יחד סרט מרתק.

האבא, חד הורי, מאותגר שכלית ובעל יכולת של ילד בן 7. בהגיע הילדה לגיל 7, החליטו הרשויות שאינו יכול להמשיך לגדל אותה. הוא נלחם להחזירה אליו בעזרת עורכת דין יפה ומצליחה. הדבר הנפלא בסרט היה: שעור בהורות שעור שנתן האבא המוגבל, כמובן. הדיאלוג של יהונתן ושלי, התובנות שהילד שלי מפתיע אותי איתן כל הזמן... כמובן שבכיתי חצי סרט, כמובן שיהונתן שאל: את שוב בוכה? ואני עניתי מבעד לדמעות: לא! מה פתאום?! והיה מקום אחד שגם הוא קצת בכה. ווואווו, זה היה זמן איכותי מאוד, במיוחד בהתחשב בעובדה שיהונתן קצת חולה, ואני קמתי הבוקר עם התקף פיברומיאלגיה = צריכה שקט ומנוחה. אז רציתי לשתף, וגם להמליץ. סרט נוגע ללב! לילדים - שעור מדהים בקבלת האחר, בסבלנות ובאהבה. להורים - שעור בהורות. שם הסרט: קוראים לי סם

מי מכיר עוד סרטים עם שעור בהורות?!

השמן של לורנצו ממש מצוין: לילד מקסים ומתפקד הייטב מתחילות בעיות התנהגות בבית הספר. המורה ממליצה להעביר אותו לחינוך מיוחד והאמא מודיעה שהוא עובר ללמוד בבית. די מהר הוא מתחיל לפתח גם בעיות שיווי משקל ועוד בעיות נוירולוגיות ומתגלה אצלו מחלה עם תחזית מאוד עגומה. הילד הולך לאבד כמעט כל תפקוד אפשרי ובסוף מסכת העינויים - למות. המחלה חדשה במילון הרפואי. אין כמעט מחקר עליה והטיפול המקובל בה לא מועיל ולא מוצדק הייטב מדעית. ההורים מתחילים להילחם בכל רופא בעמותת הורים, במשפחתם ובמי לא. הם מגלים יצירתיות מדהימה....ואתם חושבים שזה עוזר להם? כמה אופטימי כבר יכול להיות סיפור אמיתי?

Ella Bella

New member
הסרט הזה כל כך עצוב ../images/Emo7.gif

לא הפסקתי לבכות כשראיתי אותו (יש אותו הרבה בYES).

למעלה