הבוקר ראיתי את נוח.....

ים כחול

New member
הבוקר ראיתי את נוח......./images/Emo121.gif

תעלומה אחת נפתרה לי
עידכונים בהמשך...
אחראית על חיפוש נעלמים\ות בצח"מ

ים כחול

New member
נעצל"ש= ניצול עצמי של שרשורי...

שמתם לב שכל משפט שאומרים לקאסי היא רצה ישר לספר לנוח ?? בזמן שהוא בכלל לא מביט לכיוון שלה אלא עסוק בסנפלינג על הספה או סאלטות וצחקוקים משונים ... או כל דבר אחר... קצת מעיק כל העניין הזה ...

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gif

יכולה להשתתף בתוכנית "תעביא את הלאה"
גם תחשבי על זה לרגע... ילדה זנוחה, באה ומתעלקת על משפחה מליינית, חייבת לשחק אותה חמודה. מעניין אם בעתיד ( 15 שנה מהיום) יהיה לה ולנוח קרב ירושה.. כדיי לה לקת את מייקל בתור עו"ד

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

קאסי נראית לי מאד קשורה לנוח ותגן עליו בחירוף נפש
מה שאני חוזה לעתיד .. שיום אחד בעוד 20 שנה גרייס תגיע עם הבן שלה אוי שכחתי לציין שגרייס תהיה בת 40 פלוס חטובה שמורה היטב ולוהטת....
אז נמשיך ... הבן של גרייס יגיע ממזר ורודף בצע ויתגלה שהוא הבן של ניקו מאחת הבגידות שלו עם גרייס ואז הוא יפתח בהליכים משפטיים לקבל חלק מהכסף של משפחת ניומנים הג"וניורים.... איך אני בתור תסריטאית ??

b o t t e n

New member
ימוש..היא תגן עליו עד לירושה,

למה את חושבת שהיא התחילה ךקרוא לניק אבא
חוצמזה שבעוד 15 שנה, היא תנהל את בראש אנד סאסי, ויהיה לה מעריץ מטורף, והוא יתברר כעובד בחברת פירסום, שהיא חברת בת של ז'בו, והוא במקרה הבן של גרייס
מה את אומרת על זה בתור תסריט

נוח, קאסי ושאר ירקות...../images/Emo95.gif

דבר ראשון בקשר לקאסי. הילדה הזאת בכלל לא מתנהגת כמו כל ילדה רגילה. היא ממושמעת מידי! איפה שמעתם על ילדה שמשחקת אותה עייפה ומפהקת כדי שההורים שלה ישארו לבד לעשות ני נה ניי ניי....?
ובאמת, ים כחול כמו תמיד קלעת בול! מה זה באמת שכל משפט שאומרים לה היא רצה ישר להגיד לנוח ??!! מעצבן ביותר! דבר שני- תמיד חשבתי שמייגן תעזוב כשיתברר חד וחלק שטריש דרסה את טוני בכוונה. יכול להיות שהעניין הזה לא ייפתר לעולם?! בדיוק כמו שאף אחד לא יודע שפיליס דרסה את כריס (חבל שהיא לא עשתה עבודה טובה! סתםםםם!) ומה בעניין לילי? היא של מלקולם מהלילה הפראי שלו ושל דרו או שהיא לצערה הרב של ניל?! ויכול להיות שהדברים האלו נסגרו מזמן ופשוט אף אחד לא אמר לי?! או.קיי אני מחכה לתשובות.... ב ב ק ש ה ! ! !

ים כחול

New member
הערב ראיתי אותו../images/Emo11.gif

לקח לי קצת זמן לעכל שזה הוא ... פג תוקפו של שיקוי הנעורים שנהג לשתות והוא גדל כהרף עיין ורק נוכחות אמו העידה שזה אכן הוא ... מאנטיפאתי הפך לאפאטי ... עדיין לא בטוחה מה יותר טוב בשבילנו ... לא משנה כרגע העיקר שתעלומת ה.....
.... נפתרה ...
ים -אחראית לחיפוש נעלמים\ות בצח"מ

למעלה