הבוקר שאחרי

fayd

New member
הבוקר שאחרי ../images/Emo96.gif

לכול הסבתות הרכלנים שמתים לדעת מה קרה אתמול הינה הסיפור בקיצור (גם חרוז) טוב אז טום (זה השם שלו) בא לאסוף אותי מהבית (ההורים שלי לא היו) כמה ג´נטלמני ונסענו לזגפרדו בית קפה קטן אטלקי וחמוד ישבנו שם שעתיים ואז נסענו (יש לו רישיון על אופנוע) לפטיש בתל אביב ניכנסנו עם תעודות זהות מזויפות (ואני לא רוצה לישמוע מילה על זה שזה לא חוקי) טוב רקדנו שתינו היתמזמזנו קצת הדברים הרגיליםואז בערך בשלוש נימעס לנו קצת אז נסענו לחוף הים למסיבה קטנה ומישם אני לא זוכר כלום אני בטוח שהישתכרנו ועיתעורנונו על חוף הים בשמונה בבוקר וחזרנו הביתה זהו אז אנחנו ניפגשים קבוע כל יום חמישי וכמובן כל האיכסי האמרקקי של אני אוהב אותך ואתה אוהב אותי וזהו טוב ביי מקווה לישמוע תשובות

.m

New member
../images/Emo49.gif

איזה כיף לקרוא על הבוקר שהיה לך טוב אתמול בלילה! בעיקר אחרי כל הפחדים והחששות. תרשה לי לאחל לך ולטום, המון
. תמשיכו להנות אחד מהשני, ותאהבו - זה הכי חשוב... שיהיה לך יום חורפי (איזה כיף שכבר חורף) mai

../images/Emo20.gifכן...זה באמת עושה טוב...כיף לך

הבוקר, לאור מצבי הלא כל כך טוב (והוא גם לא מראה סימני שיפור!!!) הדיווח שלך על אתמול...באמת עושה טוב. אני מאחל לשניכם המון בהצלחה, ואהבה ושתמשיכו לעשות חיים
וזהו. ביי.

MARMELAD

New member
ררררררגע אחד פייד

אני לא רוצה להיות זה שמקלקל את המסיבה... אבל אל, אל תמהר ! מה קרה, כולה אתמול יצאתם פעם ראשונה והיום כבר כל האיכסי האמריקקי שלי אני אוהב אותך וכו´.... חכה חכה חכה.... לאט לאט זה עובד יותר טוב! אבל אני לא יכול להגיד לך עד כמה אני נדהם מכל הסיפור הזה שהתחיל כל כך רע ונגמר כל כך טוב... ובפעם הבאה שיהיה בלאגן, בחייאת, צור איתנו כאן קשר וכל החבר´ה יתייצבו להרביץ לרעים. זאת לא תהיה פעם ראשונה שבעיות ייפתרו בדרך לא נעימה אך חיונית - אלימות. נורא שמח בשבילך. גיא

TheHock

New member
למה לרוץ לאלימות...

הכי טוב.. פשוט מגלים עליהם כמה דברים ומתחילים להפיץ (בעזרת האינטרנט זה ממש לא קשה...) - זו הנקמה המתוקה מכולם : "אתה לא אוהב את מה שאני... נראה לעולם מי אתה" ואם זה לא עובד.. אז נלך לאלימות...

זורבבל

New member
סבתא זורבה מוסרת מזל טוב והמון ../images/Emo50.gif

ומבקשת להזכיר שגם אם שיכורים כן שמים (
) - ועכשיו תנסה להיזכר ...

למעלה