הבוקר...

נקיטה...

New member
הבוקר...

האיש שלי ``עושה`` יום חופש לילד שלנו... עבד כל הלילה ובא הביתה סחוט לחלוטין, ליום החופש המיוחל עם הבן שלנו. והוא... הנסיך מאושר... גאה... מרגיש בשמים... היום לא הולכים לגן... היום לא הולכים לצהרון. היום אני עם אבא... ואבא רק שלי... לא של אמא ולא של אחותי... רק שלי. ככה ראיתי בעניים שלו הקטנות הללו... איזה כייף להרגיש כך... אז היום שני הגברים שלי יחד... בתיכנון: ארוחת בוקר מתלבשים (הוא בטח ישים לו שוב חולצה צהובה ומכנס ירוק... שששש לא אמרתי כלום) מורידים את ז`ק (הכלב) נוסעים לבריכה הולכים לאכול במסעדה חוזרים הביתה מתקלחים נמרחים אחד על השני במיטה ואז... הבנות מגיעות... אמא וזהובת התלתלים... והיא... הביטה בי ואמרה לי...``... הוא לא הולך לגן?`` אמרתי לה... ``אבא יקח אותו אחר כך...`` אז היא אמרה טוב... שיקרתי לה. יודעים... לא שמתי לב שהיא כבר גדולה... היא בת שנתיים וקצת... וגם היא רוצה יום חופש שיהיה רק שלה. אז הבטנו אחד בשני, האיש שלי ואני והוא אמר לי... כן כן כן... שבוע הבא... ``נעשה`` חופש רק היא ואני. ואז הבן שלי אמר... יש לי רעיון יותר טוב. נעשה שלושתינו חופש... אין שיוויון... עולם של גברים!!! אחחחח אבל אני אוהבת את הגברים שלי... :cool: נקיטה (שנמצאת בעבודה והם ביום חופש... אוףףףףףףףף)

עופריקו

New member
רעיון מקסים...

גם אני לפעמים עושה חופש לילדתי ,אמנם יותר גדולה אבל זה הכיף הכי גדול בעולם,רק אבא ובת ,יום כזה ממלא את המצברים להרבה זמן ,ולפעמים הם צריכים את החופש הזה וגם אנחנו צריכים להיות איתם לבד ,כמה אהבה משתחררת ביום כזה. מאחל לך יום מקסים ומלא אהבה. עופר שמחכה לחופש הבא :cool:

lmerav

New member
הו ניקיטה

אני מאוד מאוד נהנית לקרוא את סיפוריך וחויותיך המקסימות עם ילדיך. את מביעה בצורה מתוקה את רגשותייך ואני אוהבת לקרוא. ילדיך גדולים משלי וכבר מדברים אז זה טיפה יותר מענין. אני ממתינה לכך בסבלנות רבה. {קודם למשפט: ``אמא אוהב אותך``} תמשיכי לעדכן אותנו בחוויות האלה .אני רק לומדת ונהנית. זה תענוג לקרוא על אנשים שמרגישים כלפי ילדיהם מה שאני מרגישה. ואני חושבת שכולנו בפורום הזה בגלל הפשושים האלה. רק בריאות לכולם מירב {``נו, תגיד כבר אני אוהב אותך``}

אמיר.

New member
אפשר גם בזוג

לפני שבועים לקנו את הבת הגדולה איתנו ביום שישי (זה היום בו אנחנו יוצאים קבוע לאכול יחד לקנות יחד לבלות יחד) היא ישבה איתנו במסעדה היתה מבסוטית עד הגג. ולנו היתה קצת נחת. תסלם לכל ההורים החמודים שיהיה לכם רק נחת גם.

קאט בלו

New member
קשר...

אין כמו בנית קשר עם הילדים וזו הדרך הטובה ביותר והנכונה ביותר לפי דעתי. בצורה כזו בנך ידע שהוא יוכל לסמוך תמיד על אביו אשר מקדיש לו מזמנו. בימים בהם בעלי לוקח את הילד לבד לטיול, לדודה, או סתם לשבת בים, שהם חוזרים אני רואה את עיני בני.. קורנות, זורחות, מן אושר כזה.. שאין לתאר אותו... אושר שאומר.. אני גבר...ואני נמצא בחברת גברים {בטח אבא שלו מלמד אותו להסתכל על חתיכות בחוף} אני גם עושה יום כייף אבל עם שניהם.. כואב לי הלב לקחת רק אחד מהם.. אולי שהיא תהיה יותר גדולה - הגוזלה שלי עוד מעט בת 3 והגוזל הבכור בן 4 - ככה שאני לא יכולה .. לעבוד עליהם יותר מדי.. פער הגילים צפוף מדי.

לי28

New member
פדיחה.... H-)

אז כפי שכבר ידוע לכם החלפתי את הנייק שלי בצ`אט לקאט בלו וליהי מנהלת פורום נשואים נשואות העבירה לי את הפורום שלה למשמרת עד אשר תחזור מחופשת לידה וגם שם אני רשומה כקאט בלו... ומתוך כוחו של הרגל פתאום רשמתי גם פה... אז הכוונה היתה לי28

למעלה